АМАН ОТ ПЕЕВЩИНИ

Форум на Клуб Балканка. Всичко свързано с клуба, беседи, организации и мероприятия.

Модератор: Кърцата

Аватар
lachezarnb
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

АМАН ОТ ПЕЕВЩИНИ

Мнение от lachezarnb »

Здравейте колеги, след като смениха шефа на ИАРА, с човек без опит, а вероятно и без качества, сега се гласят да сменят и областните, началници с хора с "качествата" на Пеевски. Току що научих че се готви смяна на шефа на ИАРА Ловеч, г-н Найденов. Нямам кой знае какви наблюдения над работата на всички областни дирекции, но ловешката е една от най-добре работещите, независимо от това че са само трима, ( двама инспектори и началник на дирекцията). Всички колеги които ходят на язовир Сопот могат да потвърдят че бракониери вече почти няма, а риба си има и то всякаква.
Клуб Балканка участва в няколко акции организирани от ИАРА Ловеч ( детски риболовни училища, лов на бракониери и други ), дори на зарибявания организирани от клуба се включиха в разселването на рибките. Специално Найденов, вместо да си подготвя новогодишната вечеря, на 30 декември отиде да вади мрежи от язовир Сопот, и извади 5 километра.
И кво сега ще сложат някой шарден да си седи на задника в офиса по цял ден и да се чуди как да спастри от държавното гориво та да иде на море. А браковците ще си шетат спокойно.

Мисля че сега е момента да забравим за споровете и различията си, и да обединим усилията си за да не позволим един от малкото държавни служители които работят съвестно да бъде сменен, дори не по политически причини, а просто щото търсим удобна службица на някой роднина от ДПС.
Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: АМАН ОТ ПЕЕВЩИНИ

Мнение от С.Върбанов »

От самото начало знаех какво ще последва и то започва ! Дано по скоро да ги свалят от власт тая измет , че иначе няма да се оправим НИКОГА :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Подписка!Активно трябва да защитим хората,които си вършат работата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Това, кой си върши работата, рибното богатство,бракониери тинтири-минтири са последните неща, които интерсуват това правителство и кръстниците му. Интереса към ИАРА е само дотолкова, доколкото оттам минават схеми за европейски фондове.

Което не значи, че няма смисъл да реагираме, напротив!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

naskobo написа:Това, кой си върши работата, рибното богатство,бракониери тинтири-минтири са последните неща, които интерсуват това правителство и кръстниците му. Интереса към ИАРА е само дотолкова, доколкото оттам минават схеми за европейски фондове.

Което не значи, че няма смисъл да реагираме, напротив!
Точно,за тез години рибата стана повече от водата.
Риба къща няма.
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

И КСР Филстар Бобифишер подкрепя работата на д-р Йордан Найденов.
Едва ли има друго териториално звено на ИАРА в България което да работи така добре!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

iogo написа:И КСР Филстар Бобифишер подкрепя работата на д-р Йордан Найденов.
Едва ли има друго териториално звено на ИАРА в България което да работи така добре!
Абсолютно съм съгласен с Йоско :!: Познавам се лично с Д-р Найденов от 3 г. и като имам наблюдения за други язовири само мога да го подкрепя.Но,понеже е неудобен на някой,обърка мераците на други ,до голяма степен намали мрежарите/никой не се е преборил с тях все още/ и почнаха да недоволстват.А относно зарибяването,то това е проблем на централно ниво в ИАРА,като му отпуснат зарибител пуска.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Подкрепям.
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

iogo написа:И КСР Филстар Бобифишер подкрепя работата на д-р Йордан Найденов.
Напишете писмо и го пратете в ИАРА, с копие до министъра на земеделието. Може и да свърши работа.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Можем и тук да направим подписката, като да я изпратим като прикачен фаил на Министерството на земеделието с протесно посмо и подкрепа на д-р Найденов и хората му. Така ще е подписка на един Форум или форуми, а не на група хора, които могат лесно да бъдат обвинени, че са подписвали с корист. Аз съм за идеята и ще я подкрепя! Браво за идеята на Йоско!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

http://podkrepa.net/links/peticii" onclick="window.open(this.href);return false;

Това е един от сайтовете за петиции. Ако човек се поразрови, може и други да излязат.
По всички възможни начини трябва да се действа.
Е..ват ни държавата на всички възможни нива! СТИГА!

...........

Всъщност, може би е добре, паралелно да има някаква кампания за публично отразяване на работата на екипа на ИАРА-Ловеч, да се дава гласност на действията им, да се изразява благодарност...
Нека по-светнатите хора да кажат как на практика да се постъпи. И то бързо.
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

MITKO70 написа:
iogo написа:..подкрепя работата на д-р Йордан Найденов.
Абсолютно съм съгласен с Йоско :!: Познавам се лично с Д-р Найденов от 3 г. и като имам наблюдения за други язовири само мога да го подкрепя.Но,понеже е неудобен на някой,обърка мераците на други ,до голяма степен намали мрежарите/никой не се е преборил с тях все още/ и почнаха да недоволстват.А относно зарибяването,то това е проблем на централно ниво в ИАРА,като му отпуснат зарибител пуска.
Напълно подкрепям казаното от Йоско и Митко!
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Аватар
ХЕМИНГУЕЙ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ХЕМИНГУЕЙ »

Аз лично вчера изпратих Благодарствено Писмо до ИАРА София от името на Клуба, във връзка с едно мероприятие и Съм споменал изрично и Д-Р Найденов, това е третото подобно официално Писмо за близката една година. Интересно защо, ще се сменя специалист който го хвалят, питам Аз?
Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Според мен ясно може да се забележи целенасочено поставяне на малки и големи ключови позиции на хора, най-вероятно свързани с в момента управляващи партии.
Дано да се лъжа, че сигурно някой някъде е провел една мини-Ялта конференция и е разделил политико-икономическата територия на страната ни на "За вас" и "За нас".
Наблюдаваните смени и назначения явно не са мотивирани от идея за ефективност. Няма логика хора с опит, с доказани качества, с ценз и с ПРИНОС към институциите, в които работят, да бъдат сменяни просто ей-така.
Дано в случая с д-р Найденов не се повтори сценарият с останалите, изметени от отговорни длъжности!
Аватар
ХЕМИНГУЕЙ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ХЕМИНГУЕЙ »

Подобно стана с ИД на всички паркове. Повода е слаби резултати. Единия директор бе назначен четири месеца преди да го уволнят, на другия парк осем месеца преди това. Интересно как и кой прецени резултатите за това време.......
Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Клуб Балканка”