Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Мерси и на теб. И да не забравиш да покажеш снимков материал 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti написа:Мерси и на теб. И да не забравиш да покажеш снимков материал

Та, т'ва беше моя "РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ", Марти!
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
15 стотинки на бр. като компромисен вариант.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
На блатата на с.Биволаре имаше много дребни таранки,ама е голяма смрад там.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Блатата до Биволаре от няколко години са забранени за риболов заради птиците,които ходят да мътят там.
То хубаво 15 ст., ама гледах в 1-2 магазина и все някакви таранки, които са ми големички. Не казвам, че навсякъде са такива размери, просто имах възможност засега да огледам тези. Ако си видял някъде по-дребни (4-5 см) ще съм ти благодарен да споделиш.martineti написа:15 стотинки на бр. като компромисен вариант.
Поздрави!
При Коки на гренадерска имаше миналата седмица.
Мерси за информацията.martineti написа:При Коки на гренадерска имаше миналата седмица.

Срещу Завой клубKaloyan N написа:Мерси за информацията.martineti написа:При Коки на гренадерска имаше миналата седмица.Аз знам два магазина на Гренедерска. Кой се води, че е на Коки? Аз ще ги обиколя всичките де, но да знам.

Да, сетих се кой е. Вчера пообиколих тук-там, минах и през този. В крайна сметка си взех от магазина, който е в началото на Неофит Рилски. Да не му казвам името, че пак ще излезе, че е реклама.martineti написа:Срещу Завой клубKaloyan N написа:Мерси за информацията.martineti написа:При Коки на гренадерска имаше миналата седмица.Аз знам два магазина на Гренедерска. Кой се води, че е на Коки? Аз ще ги обиколя всичките де, но да знам.
мисля ,че е Перфект

Пичове,превърнахте темата в некъв чат.Имате опция за лс.Ползвайте я
Остави само стъпки
-
- вече хвърля и на тежко
Абе защо тази година таранката я няма на Горни Дъбник - ловели я през нощта на дъно, ама през деня е почти невъзможно да се хване.
-
- новобранец
rmstanev написа:Абе защо тази година таранката я няма на Горни Дъбник - ловели я през нощта на дъно, ама през деня е почти невъзможно да се хване.
Последно ходих преди 3 седмици. Като през деня не съм ходил от половин година. На светеща плувка е голям кеф. Последния път може би заради отиващото си лято ги ловях главно на 3-4 бели, на жито и царевица не кълвяха. С прашката им стрелях царевица и жито. Хванах едно шаранче към 1.5, 5-6 таранки около 200-500, 10-тина платики от които 3 добри, а късно вечер и рано сутрин и някоя бабушка.rmstanev написа:Абе защо тази година таранката я няма на Горни Дъбник - ловели я през нощта на дъно, ама през деня е почти невъзможно да се хване.
Абе колеги знаели някой,колко е годишния билет за лодка и без лодка на Дъбник.