Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги на кое платено гьолче е остана риба
Благодаря ви , че мисля да ида утре

-
- разбира нещата
На нито едно.Навсякъде мошеннициgogox1 написа:Колеги на кое платено гьолче е остана рибаБлагодаря ви , че мисля да ида утре
-
- научил се да хвърля
За лодка става ли там и струва ли си да се търси хищник? Никога не съм ловил там и ми е интересно.Bayivan написа:За Богров ти трябват един 8-в телескоп и неколко пакета жито, като в редки случаи иедрите караконджоли предпочитат хляба, но в редки случаи! Търсиш дъболчина между 5 и 6 метра. Нищо повече!!!!
-
- научил се да хвърля
От всички съм наи-доволен от казичене ски влека.Само веднъж съм се връщал без риба от там.Не броя плевелната еибаgogox1 написа:Колеги на кое платено гьолче е остана рибаБлагодаря ви , че мисля да ида утре
-
- новобранец
Там не е ли платено? Какви са условията и каква риба има? Ако е конфиденциално може и на лично
Аз днес бях на Челопечене и хвърлях на тапа за щука. Резултата - 2 скъсани тапи без щука 

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера, след бая обикаляне по летните места на Челопечене и нито една риба, отидох на есенно-зимните места и за два часа от 16:00 до 18:00 направих доволно количество на едър бабиер на бял червей. Преди това минах и през Ботунец, там нещата са плачевни...един бабиер и един цветен телевизор. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Демек и тебе те пратих да се капотираш
Изключително съм доволен

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Вчера бях на Веринско. Риболов имаше само в близост до садките (до стената) - на пружина ловяха шарани между 1 и 2кг. Съответно в този район места нямаше. Другите части на язовира опустяха още по обяд. Едни юнаци се бяха почерпили (в което няма лошо) и озвучаваха гьола с ведра чалга. Много нагли типове, аман от тая напаст
. Тайно се надявах, че човекът който събира парите ще се весне, за да им направи забележка, но уви... Може би някой РАБОТЕН ден бих посетил язовира отново.

Аз колеги посетих Хераково, приятно местенце, за първи път ходих! От към риболов 3 шарана за 12 часа извадихме с 6 въдици! нооо ако трябва да съм честен бяхме сред 3мата дето хванаха нещо изобщо

Колеги някой знае ли кога ще почнат да се пускат пъстърви по платените около китната ни столица!?
Благодаря предварително!!!
- 100yan
- вече хвърля и на тежко
На 777 пазача казаха, че тази събота ще пускат пробно пъстърви.Колеги някой знае ли кога ще почнат да се пускат пъстърви по платените около китната ни столица!?
-
- научил се да хвърля
На Суходол дочух, че са пуснали пъстърви, шефа там каза, че е капарирал сумати кила преди седмица.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
То там най-вече хищника излиза на трудно достъпните места, тъй че лодката е предимство.mitkom написа:За лодка става ли там и струва ли си да се търси хищник? Никога не съм ловил там и ми е интересно.Bayivan написа:За Богров ти трябват един 8-в телескоп и неколко пакета жито, като в редки случаи иедрите караконджоли предпочитат хляба, но в редки случаи! Търсиш дъболчина между 5 и 6 метра. Нищо повече!!!!
Място за пускане е тъй наречения плаж, който се намира в източната част на локвата, няма как да го объркаш.
Абе в бати приключението се видех. Тея пак са затрупали пътя. Освен това са затрупали и пътя през селското стопанство и не можеш да минеш през реката...да ги...еа... кво им пречим....TRANSKI RIBAR написа:Демек и тебе те пратих да се капотирашИзключително съм доволен
![]()
![]()
-
- научил се да хвърля
Мерси за помощта, колега. Предполагам за това място горе-долу става въпросТо там най-вече хищника излиза на трудно достъпните места, тъй че лодката е предимство.
Място за пускане е тъй наречения плаж, който се намира в източната част на локвата, няма как да го объркаш.

А иначе приятели са въртели тези дни блесни и воблери на Връждебана - Черното кафе, но без никакъв резултат цял ден.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Не. Това е действащата баластриера и там няма да те пуснат да ловиш. Горната локва и най-западния път (най-близкия до водата) е плажът.