Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от gogox1 »

Колеги на кое платено гьолче е остана риба :) Благодаря ви , че мисля да ида утре
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

gogox1 написа:Колеги на кое платено гьолче е остана риба :) Благодаря ви , че мисля да ида утре
На нито едно.Навсякъде мошенници
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

Bayivan написа:За Богров ти трябват един 8-в телескоп и неколко пакета жито, като в редки случаи иедрите караконджоли предпочитат хляба, но в редки случаи! Търсиш дъболчина между 5 и 6 метра. Нищо повече!!!!
За лодка става ли там и струва ли си да се търси хищник? Никога не съм ловил там и ми е интересно.
Venko Radev 82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Venko Radev 82 »

gogox1 написа:Колеги на кое платено гьолче е остана риба :) Благодаря ви , че мисля да ида утре
От всички съм наи-доволен от казичене ски влека.Само веднъж съм се връщал без риба от там.Не броя плевелната еиба
simeon_kostadinov
новобранец
новобранец

Мнение от simeon_kostadinov »

Там не е ли платено? Какви са условията и каква риба има? Ако е конфиденциално може и на лично :) Аз днес бях на Челопечене и хвърлях на тапа за щука. Резултата - 2 скъсани тапи без щука :D
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Вчера, след бая обикаляне по летните места на Челопечене и нито една риба, отидох на есенно-зимните места и за два часа от 16:00 до 18:00 направих доволно количество на едър бабиер на бял червей. Преди това минах и през Ботунец, там нещата са плачевни...един бабиер и един цветен телевизор. :mrgreen:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Демек и тебе те пратих да се капотираш :mrgreen: Изключително съм доволен :lol: :lol: :bear:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
DGK
новобранец
новобранец

Мнение от DGK »

Вчера бях на Веринско. Риболов имаше само в близост до садките (до стената) - на пружина ловяха шарани между 1 и 2кг. Съответно в този район места нямаше. Другите части на язовира опустяха още по обяд. Едни юнаци се бяха почерпили (в което няма лошо) и озвучаваха гьола с ведра чалга. Много нагли типове, аман от тая напаст :evil: :evil: :evil: . Тайно се надявах, че човекът който събира парите ще се весне, за да им направи забележка, но уви... Може би някой РАБОТЕН ден бих посетил язовира отново.
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Аз колеги посетих Хераково, приятно местенце, за първи път ходих! От към риболов 3 шарана за 12 часа извадихме с 6 въдици! нооо ако трябва да съм честен бяхме сред 3мата дето хванаха нещо изобщо :D :)
bramek_91
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bramek_91 »

Колеги някой знае ли кога ще почнат да се пускат пъстърви по платените около китната ни столица!?
Благодаря предварително!!!
Аватар
100yan
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от 100yan »

Колеги някой знае ли кога ще почнат да се пускат пъстърви по платените около китната ни столица!?
Благодаря предварително!!!
На 777 пазача казаха, че тази събота ще пускат пробно пъстърви.
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

На Суходол дочух, че са пуснали пъстърви, шефа там каза, че е капарирал сумати кила преди седмица.
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

mitkom написа:
Bayivan написа:За Богров ти трябват един 8-в телескоп и неколко пакета жито, като в редки случаи иедрите караконджоли предпочитат хляба, но в редки случаи! Търсиш дъболчина между 5 и 6 метра. Нищо повече!!!!
За лодка става ли там и струва ли си да се търси хищник? Никога не съм ловил там и ми е интересно.
То там най-вече хищника излиза на трудно достъпните места, тъй че лодката е предимство.
Място за пускане е тъй наречения плаж, който се намира в източната част на локвата, няма как да го объркаш.
TRANSKI RIBAR написа:Демек и тебе те пратих да се капотираш :mrgreen: Изключително съм доволен :lol: :lol: :bear:
Абе в бати приключението се видех. Тея пак са затрупали пътя. Освен това са затрупали и пътя през селското стопанство и не можеш да минеш през реката...да ги...еа... кво им пречим....
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

То там най-вече хищника излиза на трудно достъпните места, тъй че лодката е предимство.
Място за пускане е тъй наречения плаж, който се намира в източната част на локвата, няма как да го объркаш.
Мерси за помощта, колега. Предполагам за това място горе-долу става въпрос
Изображение
А иначе приятели са въртели тези дни блесни и воблери на Връждебана - Черното кафе, но без никакъв резултат цял ден.
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Не. Това е действащата баластриера и там няма да те пуснат да ловиш. Горната локва и най-западния път (най-близкия до водата) е плажът.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”