Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- zxzx
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2013
И да и не споед сопата на съществото/ЖЕНА/ а след Никулден ми е най-готино да ходя за зарган,остави тези приказки че морето се затваря тогава може но не и от брега.ПоздравиПламен Николов написа:Ааааа, ве момче, някой стар рибар не ти ли е казвал, че ремонт на баня се прави след Никулденzxzx написа:Ах още няколко дена мор с ремонта на банята и ще ги пробвам,а до тогава къртене и сега на маса

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- научил се да хвърля
zxzx написа:И да и не споед сопата на съществото/ЖЕНА/ а след Никулден ми е най-готино да ходя за зарган,остави тези приказки че морето се затваря тогава може но не и от брега.ПоздравиПламен Николов написа:Ааааа, ве момче, някой стар рибар не ти ли е казвал, че ремонт на баня се прави след Никулденzxzx написа:Ах още няколко дена мор с ремонта на банята и ще ги пробвам,а до тогава къртене и сега на маса

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В неделя ходих за зарган.Започнах на Плевнелиев но там след 4-тия дребен зарган отряза и се преместихме на Веселие.До обед съм с 15 заргана.Колегите,които бяха там преди мен си тръгнаха с по над 20 за същото време.
Качествени чепарета Borkata

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Румене!!! Браво за "скромния ви улов" с Игнат, но за тези скали, както знаеш, имам нотариален акт и тъй като водиш безкрайно много този сезон, другия път ще идваш само да гледаш и да береш гъби!!!
Акато гледам достатъчно сте наскубали и за мариноване и за чироз, а и дина два банкета ще направим увас - от мен ракията!!!
Акато гледам достатъчно сте наскубали и за мариноване и за чироз, а и дина два банкета ще направим увас - от мен ракията!!!
Неделя бях на буните след Балчик посока Каварна, от 9.00 до 12.00 резултат:16 бр. и един изтърван, повечето бяха писалки с 2-3 изключения
.

- sardina
- научил се да хвърля
Само информативно - това на север от Варна ли е....?[/quote]
Принципно да, но за съжаление бях на място, за което нямам право да пиша от уважение към други двама участници в този форум. Благодаря на всички колеги за поздравленията от вчернашния ни улов. Пожелавам на всеки да има същата, че и по-голяма слука.
Принципно да, но за съжаление бях на място, за което нямам право да пиша от уважение към други двама участници в този форум. Благодаря на всички колеги за поздравленията от вчернашния ни улов. Пожелавам на всеки да има същата, че и по-голяма слука.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Недей да правиш тази грешка,много изгоряха от това.sardina написа:Принципно да, но за съжаление бях на място, за което нямам право да пиша от уважение към други двама участници в този форум. Благодаря на всички колеги за поздравленията от вчернашния ни улов. Пожелавам на всеки да има същата, че и по-голяма слука.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Принципно да, но за съжаление бях на място, за което нямам право да пиша от уважение към други двама участници в този форум. Благодаря на всички колеги за поздравленията от вчернашния ни улов. Пожелавам на всеки да има същата, че и по-голяма слука.[/quote]
Както виждаш аз съм от Бургас така че не се притеснявай че мога да кажа на колеги или да се интересувам чисто в личен план. Уважавам правото на всеки колега да сподели или да задържи за себе си информацията за мястото на което е имал слука. Ако говорим в генерален план вижте какво се случва на Агалина в момента, сутринта по ранни доби по пътеките и скалите пъпли народ като стадо кози. Чак се чустваш като на панаир-ама и колегите наистина не се усещат врат се на места където вече няма място. Не че се дразня ама някой дойде след мене и ми каже накъде да хвърлям щото му преча най-много да изяде някоя пръчка в главата....може ли да дойда при вас ок може ама ще се съобразяваш и толкова. Затова не се учудвам че има колеги които си пазят информацията в тайна, ама има и такива които прекаляват ...Колкото до варненци още веднъж поздравления за улова - колкото и риба да има майстора си е майстор.
Както виждаш аз съм от Бургас така че не се притеснявай че мога да кажа на колеги или да се интересувам чисто в личен план. Уважавам правото на всеки колега да сподели или да задържи за себе си информацията за мястото на което е имал слука. Ако говорим в генерален план вижте какво се случва на Агалина в момента, сутринта по ранни доби по пътеките и скалите пъпли народ като стадо кози. Чак се чустваш като на панаир-ама и колегите наистина не се усещат врат се на места където вече няма място. Не че се дразня ама някой дойде след мене и ми каже накъде да хвърлям щото му преча най-много да изяде някоя пръчка в главата....може ли да дойда при вас ок може ама ще се съобразяваш и толкова. Затова не се учудвам че има колеги които си пазят информацията в тайна, ама има и такива които прекаляват ...Колкото до варненци още веднъж поздравления за улова - колкото и риба да има майстора си е майстор.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Значи колега до миналата година и аз казвах точно на кой камък ходя ама ми се наложи да съм там в 04:00 за да мога да си го запазя иначе всички се струпват а тук никой.Тази година през цялата отпуска бях на камъка между 04:30-05:00 и не винаги бях първи , представи си ако бях писал къде в колко трябваше да отида за има място и за мен за това и аз почнах да процедирам така на Юг от Бургас , не е красиво но е полезно щото 90 процента чакат на готово а накрая полза от тях тук никаква.А местата около Бургас не са много за риболов.Ти хабиш гориво , обикаляш като хамав да намериш рибата пишеш тук и на другия ден като отидеш ааааа за теб няма място и се чудиш накъде да хванеш,а накрая и те оплюват и ти убиват и малкото останало желание да споделяш.
Поздрави на всички и НАСЛУКА
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Ами много точно казаноPe6o_Tikvata написа:Значи колега до миналата година и аз казвах точно на кой камък ходя ама ми се наложи да съм там в 04:00 за да мога да си го запазя иначе всички се струпват а тук никой.Тази година през цялата отпуска бях на камъка между 04:30-05:00 и не винаги бях първи , представи си ако бях писал къде в колко трябваше да отида за има място и за мен за това и аз почнах да процедирам така на Юг от Бургас , не е красиво но е полезно щото 90 процента чакат на готово а накрая полза от тях тук никаква.А местата около Бургас не са много за риболов.Ти хабиш гориво , обикаляш като хамав да намериш рибата пишеш тук и на другия ден като отидеш ааааа за теб няма място и се чудиш накъде да хванеш,а накрая и те оплюват и ти убиват и малкото останало желание да споделяш.

За съжаление до там ни докараха... всичко е застроено, военните са заградили половината от местата за риболов, портовете са затворени... а рибарите пъплят по скалите посред нощ.
в събота на вълнолома няколко заргана единия от които го мерих 39 сантиметра..на прозрачна 25 грамова бавнопотъваща или полупотъваща там както и викате и чернокоп излиза на бомбардата , но са малки иначе и на чепаре излиза
имаше и още един който беше хванал зарган и чернокоп..за варна става въпрос 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
" Днес минах за малко по вълнолома - яко го дърпаха заргана де.
Надявам се скоро да пишат колегите"
Надявам се скоро да пишат колегите"
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
В събота сутринта едни колеги с майнатаун регистрация спяха на отбивката с казана дет си я имам законно придобита нотариялно заверена така че и в 4 часа да цъфнеш не е гаранция че ше вържеPe6o_Tikvata написа:Значи колега до миналата година и аз казвах точнона кой камък ходя ама ми се наложи да съм там в 04:00 за да мога да си го запазя иначе всички се струпват а тук никой.Тази година през цялата отпуска бях на камъка между 04:30-05:00 и не винаги бях първи , представи си ако бях писал къде в колко трябваше да отида за има място и за мен за това и аз почнах да процедирам така на Юг от Бургас , не е красиво но е полезно щото 90 процента чакат на готово а накрая полза от тях тук никаква.А местата около Бургас не са много за риболов.Ти хабиш гориво , обикаляш като хамав да намериш рибата пишеш тук и на другия ден като отидеш ааааа за теб няма място и се чудиш накъде да хванеш,а накрая и те оплюват и ти убиват и малкото останало желание да споделяш.
-
- ще става разбирач
смотаняци - моята риба никой не може да я хване --- даже и аз не можах...............