Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
РИЗОВ-70
новобранец
новобранец

Re: Любимия воблер!

Мнение от РИЗОВ-70 »

Emo-83 написа:Тези воблери извадиха доста сомове и мога да приложа към тях не само една снимка,а клипове мои и на колеги.
Изображение
Изображение
И все пак Магнума оригинала и ментето на Страйк-про са водачите в листата.Тази година Сливъра е по-слаб.
От трите DAM воблера липсва един които тази година даде във пъти повече общо четертяхто тази година ги попиляха на HALKO нямам пипане.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Този воблер който го няма на фотото е ФТ или ГТ....без значение от името на разцветката.Тя ми е любима,но зависи много от водоема и бистротата на водата.
На Жребеца повече биха работили синия и белия с черния гръб и оранжев корем.
Всичко зависи от водоема,както за размерите и дълбочините,така и за цветовете.
Тези Дамове ги публикувам,като алтернатива на Дийп Тел-Денсер,който сома ги чупи.Но никъде не съм казвал,че са по-добри от него.
Факт е,че си играят прекрасно,струват малко и хващат реални риби.....какво повече му трябва на човек.
Халкото е за сега. :wink:
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

Евала , троши Денсъри на Рапала а пласмасинел 12 кинтов никога :lol: :lol: :lol:
То го е срам да ти го строши , видел че ви се свиди пара и Го е срам да си ебе майката . Е как да ти го строши като не е вкусен :mrgreen:

Емо ти с колко дебело влакно влачиш , ако не е тайна ? Плетено / монофил
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Сега влача с Варивас 48 либри с реален диаметър 0.28мм.което на пипане и визуално сравняване е доста по-тънко от всички останали.Понякога ползвам Суфикс от стария с по-тънък диаметър.Пролетта съм с по-тънък конец за да не ми влияе много при използване на малките примамки.Повода ми е флоро Дайва 0.50 или 0.55мм.Но доста често съм с метален повод.
Не забелязвам разлика в кълванетата при изфинена линия....освен,ако водата не е много бистра.
Дори кустурите на джиг започнаха да искат тънко флоро,но при тролинга е различно.Воблера минава и заминава.Точно поради тази причина,бистрата вода иска по-висока скорост и флоро.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кво значение има с ква линия и с кви воблери влачи некой антиспециалист на тема тролинг!? :rolleyes: :cry:
Кво означава "любим воблер"? :rolleyes: Некво евтино менте на половин цена,на оригинала? :rolleyes:
Всеки,който смята че "любимия воблер" е свързан изцяло с улова на неке случайно соме е напълно заблуден и не знае за какво става въпрос в тролинга! :idea: "Любимия воблер" нема как да е свързан само с една случайна или дребна риба,а с нещо много повече!За мен "+любимият воблер" се доказва в битки и с различни риби,може да е една качествена или множество по-дребни!За мен "любим воблер" е този,който може да ми хване 10 бели риби за 2часа или добри щуки на всяко влизане!А като се сетя,че за костурите имам едва няколко "Супер-любими воблери",дет правят разлика в десетки пъти на подобен воблер но с друг цвят,то нещата са ясни и просто си требва втора бройка в необходимия момент на втората въдица,иначе тя остава пас и гледа мача па се включва рядко в играта,къвто и "нелюбим" да сложиш на нея! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Като пример за "любим воблер" бих попитал например Стоманко,който подочух е хванал 15-ейсе Екстра Костуряги на определен воблер за отрицателно време и сигурно е доволен от тролинг сесията! :rolleyes: :drinkers: Вальо е лаконичен както винаги,но винаги е в час за хавата и играта с воблерите и рибите! :wink: Силният играч и Силния воблер си приличат,щот са едно цяло! :idea: :drinkers: Филетата от костури по кило или бели риби по 2-10кила са незаменими и бих дал яко кинти за воблера,който ще ми ги поднесе на тепсия! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Нищо интересно тази вече.....общи приказки.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Emo-83 написа:Нищо интересно тази вече.....общи приказки.
О,оооооооооо бихте ли ни показали некоя ъъъъъъъ,ваша риба на тролинг от куция гьол Искъро през последната седмица-две,та да ви се вържеме поне хиляда балъка на успехите? :rolleyes: :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа:
Emo-83 написа:Тези воблери извадиха доста сомове и мога да приложа към тях не само една снимка,а клипове мои и на колеги.
Изображение
Ето снимка с четвъртия отгоре надолу воблер - по-големият размер:

Изображение

Поздрави!
По мои сметки и без да съм учил "висша математика" виждам 10воблера и едно соме,което без да моем да сметам е 10% успеваемост за 10-те бройки,но ако приемем че само един от воблерите е фанал риба процентът се срива на 1 на 100! :cry: :cry: :cry: Доста жалък резултат и доста далеч от понятието-"ЛЮБИМ"! :rolleyes: :shock: Да не говорите за героя от филма "Любимец-13"? :rolleyes: :mrgreen: Темата на филма е точно тази,как ментето заменя оригинала и става комично и трагично,добре че не ми се налага да играя тази роля! :wink: :drinkers:Аз па моем да се пофалим с воблер дет хваща 24риби за един ден=щука и бяла+много сулки+един костур+3сомета мерни,даже ги фана Тролчо на 8годинки без да се напиня! :wink: Е те този воблер нема да го покажем на всеки,щот не всеки заслужава този жест на приятелство! :cry: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Това е снимка на Оригинала! :wink:

Изображение

Разбираш ли каква е Иронията да хванеш това бебче на Менте-Клоун и да фанеш Голем сом=224санта на оригинален Клоун 10см.-Хъски Джърк? :cry: :rolleyes: Чак жал ми става от разликата в цената и качеството на воблерите и рибите! :cry: :wink: Винаги забивам ножа до дръжката! :idea: :drinkers:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Разбираш ли каква е Иронията да хванеш това бебче на Менте-Клоун и да фанеш Голем сом=224санта на оригинален Клоун 10см.-Хъски Джърк? :cry: :rolleyes:
Иронията е, че специалист като теб, при толкоз приказки, няма сериозни риби тази година, а човека когото визираш в поста си им скъса шортите :wink:
Troli Rapala написа:Винаги забивам ножа до дръжката! :idea: :drinkers:
То затова сигурно приятелите си можеш да ги преброиш с пръстите на едната си ръка :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ето ви една история от днес за "любим воблер",вие сами си правете изводите! :wink:
"Влизам в един риболовен магазин и се заговарям с едно момченце,дет е тръгнало за Гърция на спининг и му гледам 3-те воблера по 12 лева!До него една Мацка купува от същите воблери,но Убийствени цветове за Гърция и го отварям да си вземе същите!Сменя ги за същите и му показвам Оригиналите по 25-30лева дет вадят Уникални риби,но той се праи на беден и го оставям на мира!"Копелето се качи в чисто нова кола за 100 000лева и си замина с три ментета по 12левчета,па сега ше го чекам кат се върне,кво ще каже!Щот знам колко е гадно всички да ловят,а ти да гледаш и да си бъркаш в носа!Направи се на дзифтар и това не ми допада,защото е другата крайност на "надувкото",просто нема сми от пози=богат цървул,моля да ме извини за определението,но побеснях от липсата на логика!" :rolleyes: :cry: :rolleyes: :cry:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Е те този воблер нема да го покажем на всеки,щот не всеки заслужава този жест на приятелство! :cry: :drinkers:
http://www.youtube.com/watch?v=0fQSM7JMDlg" onclick="window.open(this.href);return false;
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:
Разбираш ли каква е Иронията да хванеш това бебче на Менте-Клоун и да фанеш Голем сом=224санта на оригинален Клоун 10см.-Хъски Джърк? :cry: :rolleyes: Чак жал ми става от разликата в цената и качеството на воблерите и рибите! :cry: :wink: Винаги забивам ножа до дръжката! :idea: :drinkers:
http://www.youtube.com/watch?v=rtvUB9YQgSQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

minchoto написа: Иронията е, че специалист като теб, при толкоз приказки, няма сериозни риби тази година, а човека когото визираш в поста си им скъса шортите :wink:
Тоя ако разбере колко и какви сома хвана Спокито,ще си направи виртуално сепуко пред администратора на форума. :D :D :D
Иначе е задобрел.Започна да пише за костури. :rolleyes:
Чак и от морски воблери започна да разбира....ептен превъртя,а още не е застудяло. :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”