Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
инфо за поморие

-
- новобранец
Събота и неделя рибата липсваше...nikilaaa написа:инфо за поморие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- разбира нещата
Кога да започнем отново с зарганите след този вятър и вълна?
Има ли надежда?
Нека да прогнозират специализиралите се!
На Север и/или на Юг?
Очаквам да е интересно за всички.

На Север и/или на Юг?

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- Asen Karamfilov
- новобранец
По добре 100 заргана в България,отколкото 200 в Гърция!Лично мнение.
Бе ако са от онези по метър и дебели,като смоци,хич няма да ми е лошо да ги влача.Въпроса е вече на финанси и свободно време.
-
- научил се да хвърля
Скоро мисля няма да е.В неделя на Несебър до НСА кея нещо ги беше подплашило и то доста скачаха като луди.Имаше един човек до мен и хвърляше на чепаре и удари един доста приличен лефер.Затова мисля че няма да има скоро.По добре да търсим лефера в момента.Митко Кирилов написа:Кога да започнем отново с зарганите след този вятър и вълна?Има ли надежда?
![]()
На Север и/или на Юг?![]()
Малко със закаснение.28.-29.09.13 г. Царево.
Събота голяма мъка и още по-голяма вълна до завода за лодки.Резултат:
Един каиш.
Неделя двама души от 7:30 до 11:30 ч.Резултат
30 хубави зарганчета и три чернокопа, но доста по към Варвара,понеже на съботното място имаше 15 рибари.
Събота голяма мъка и още по-голяма вълна до завода за лодки.Резултат:
Един каиш.
Неделя двама души от 7:30 до 11:30 ч.Резултат
30 хубави зарганчета и три чернокопа, но доста по към Варвара,понеже на съботното място имаше 15 рибари.
От 23.09. бях на Поморие, излизах всяка сутрин и след обяд на някоя от източните буни с още двама колеги. Повече от 1-2, рядко 3 заргана на човек не сме хващали цялата седмица до идването на лошото време.nikilaaa написа:инфо за поморие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Освен че беше рядък заргана, май се позавърташе и по някой едричък лефер, един от дните харпунджия бодна един около 1.5 кг.
Миналата сряда се извадиха две морски котки на Помпата, но това и за друга тема.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
- mi4mana_drs
- новобранец
време е да се ходи на север 

-
- вече хвърля и на тежко
На северните буни на Поморие е имало подводна сеч, харпунджиите са биели лефери до тъмно в плиткажа....това е информацията която имам (това е преди бурята)ico_dok написа:От 23.09. бях на Поморие, излизах всяка сутрин и след обяд на някоя от източните буни с още двама колеги. Повече от 1-2, рядко 3 заргана на човек не сме хващали цялата седмица до идването на лошото време.nikilaaa написа:инфо за поморие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Освен че беше рядък заргана, май се позавърташе и по някой едричък лефер, един от дните харпунджия бодна един около 1.5 кг.
Миналата сряда се извадиха две морски котки на Помпата, но това и за друга тема.
- Ив. Иванов
- новобранец
колеги, кажете около варна къде има места , че съм нов във варненския регион
. Благодаря предварително 

- rikitikitavi
- разбира нещата
вълнолома, 1ва, 2ра,3та буна,траката,галата,фичозаИв. Иванов написа:колеги, кажете около варна къде има места , че съм нов във варненския регион![]()
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Лошото е че никой не казва и имат право (по-нагоре пише за това), остават ти буните и Ной, където през седмицата става, ама събота и неделя забрави.Ив. Иванов написа:колеги, кажете около варна къде има места , че съм нов във варненския регион![]()

- rikitikitavi
- разбира нещата
абе хора. Казвам ама не ми вярвате. Вземете тогава два свободни часа и се разходете на тези места към то 10:00. Ще видите кой какво хваща
Е-книгата "Черноморски риболов"
-
- вече хвърля и на тежко
Освен местата , които колегата rikitikitavi е споделил се сещам само за дружба други около Варна май няма или поне аз незнам
. На повечето места удобните позиции са ограничени , така че колкото по-рано си там толква по-добре