Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Част за Globe new hunter
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
Част за Globe new hunter
Момци,дали някои от вас има някаква представа части за т'ва фидерЕ продават ли се???
Или ако някой има счупен като мен трябва ми 2 секция(тази в която влиза връхчето),става дума за Globe New Hunter 3.90 акция 150гр.
Втора употреба или ново няма значение.
Много ще съм благодарен за някаква информация.
Или ако някой има счупен като мен трябва ми 2 секция(тази в която влиза връхчето),става дума за Globe New Hunter 3.90 акция 150гр.
Втора употреба или ново няма значение.
Много ще съм благодарен за някаква информация.
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Re: Част за Globe new hunter
Иди в рибарски магазин, в който правят ремонти и ще ти я оправят. Имам
такава, но 3м ,10-30акц, 10 водачово телескопче, която ползвайки за спининг счупих. Първо втората секцийка, после и върха. Секцията ми я оправиха за 7, върха беше 10, нищо не си личи и с новия връх хвърля повече.
Успех.
такава, но 3м ,10-30акц, 10 водачово телескопче, която ползвайки за спининг счупих. Първо втората секцийка, после и върха. Секцията ми я оправиха за 7, върха беше 10, нищо не си личи и с новия връх хвърля повече.

-
- разбира нещата
Нестава за ремонт,освен че е счупена на две е разцепена и по дължина ,общо около педя и половина(30-35см),при условие че струва нова 70 лв не си заслужава да и правя ремонт ,трябва да е пращам до софия куриерски и т.тн.pavre написа:Иди в рибарски магазин, в който правят ремонти и ще ти я оправят. Имам
такава, но 3м ,10-30акц, 10 водачово телескопче, която ползвайки за спининг счупих. Първо втората секцийка, после и върха. Секцията ми я оправиха за 7, върха беше 10, нищо не си личи и с новия връх хвърля повече.Успех.
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Във добрите магазини правят ремонти, махат водача и слагат нова секция и водач. Ще ти струва 10-15 лв. Ако не- пръчката в килера и си купуваш нова. Избора е твой.