Част за Globe new hunter

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Част за Globe new hunter

Мнение от kaloyan Mladenov »

Момци,дали някои от вас има някаква представа части за т'ва фидерЕ продават ли се???
Или ако някой има счупен като мен трябва ми 2 секция(тази в която влиза връхчето),става дума за Globe New Hunter 3.90 акция 150гр.
Втора употреба или ново няма значение.
Много ще съм благодарен за някаква информация.
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Част за Globe new hunter

Мнение от pavre »

Иди в рибарски магазин, в който правят ремонти и ще ти я оправят. Имам
такава, но 3м ,10-30акц, 10 водачово телескопче, която ползвайки за спининг счупих. Първо втората секцийка, после и върха. Секцията ми я оправиха за 7, върха беше 10, нищо не си личи и с новия връх хвърля повече. :) Успех.
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

pavre написа:Иди в рибарски магазин, в който правят ремонти и ще ти я оправят. Имам
такава, но 3м ,10-30акц, 10 водачово телескопче, която ползвайки за спининг счупих. Първо втората секцийка, после и върха. Секцията ми я оправиха за 7, върха беше 10, нищо не си личи и с новия връх хвърля повече. :) Успех.
Нестава за ремонт,освен че е счупена на две е разцепена и по дължина ,общо около педя и половина(30-35см),при условие че струва нова 70 лв не си заслужава да и правя ремонт ,трябва да е пращам до софия куриерски и т.тн.
Аватар
pavre
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pavre »

Във добрите магазини правят ремонти, махат водача и слагат нова секция и водач. Ще ти струва 10-15 лв. Ако не- пръчката в килера и си купуваш нова. Избора е твой.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”