Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо този подпис?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Защо този подпис?
ЧНГ, колеги!
Като продължение на темите "Презентация на съфорумниците" и "Откъде идва никът ви", рекох си, че е добра идея докато сме още махмурлии и се очаква да прекараме повече време около компютъра, отколкото да се юрнем по водоемите - всеки да сподели идеята за подписа си, който ползва и за какво иде реч...
Моят подпис "На риба - като на война!" ми хрумна по време на риболов.
Седяхме си с чо'Милчо покрай въдиците, когато той отбеляза, че са като оръдия, насочени към румънския бряг.
Разсъждавайки в тази насока, с удивление установих аналогията...
Ние, отивайки за риба, сме също войници на война - няма студ и жега, няма сезони, няма ден и нощ - нищо не ни спира, винаги сме на "бойното поле" покрай някой водоем.
Имаме си екипировка, мъкнем провизии, окопаваме палатки, маскираме се, пазим тишина в дебнене на "врага".
Хванем ли някой "звяр" - настава страшна борба, викаме подкрепление и т.н.
И така се роди подписа ми.
А вашите?

Като продължение на темите "Презентация на съфорумниците" и "Откъде идва никът ви", рекох си, че е добра идея докато сме още махмурлии и се очаква да прекараме повече време около компютъра, отколкото да се юрнем по водоемите - всеки да сподели идеята за подписа си, който ползва и за какво иде реч...
Моят подпис "На риба - като на война!" ми хрумна по време на риболов.
Седяхме си с чо'Милчо покрай въдиците, когато той отбеляза, че са като оръдия, насочени към румънския бряг.
Разсъждавайки в тази насока, с удивление установих аналогията...

Ние, отивайки за риба, сме също войници на война - няма студ и жега, няма сезони, няма ден и нощ - нищо не ни спира, винаги сме на "бойното поле" покрай някой водоем.

Имаме си екипировка, мъкнем провизии, окопаваме палатки, маскираме се, пазим тишина в дебнене на "врага".
Хванем ли някой "звяр" - настава страшна борба, викаме подкрепление и т.н.

И така се роди подписа ми.
А вашите?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами моят не си спомням от къде го измислих, но мисля, че е смислен, харесва ми и още не съм си измислил друг.Може и да го подменя, но не съм измислил нещо хубаво, което да ми хареса.Хубаво е нещата да се подменят от време на време, независимо в какъв аспект 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не съм много по подписите
Моя е един вид протест срещу съседите ни от север, много нисък морал и липса на всякаква култура.
Много ми е интересно как веднага навсякъде почна да се пише как българите хукнали по Гърция да пътуват и замърсяват а за сегашното нашествие от ЦИГАНИ(Румънци) никой не го интересува.
За сведение на аудиторията, в Румъния има 8 милиона етнически цигани, а населението и към момента е 21 милиона

Моя е един вид протест срещу съседите ни от север, много нисък морал и липса на всякаква култура.
Много ми е интересно как веднага навсякъде почна да се пише как българите хукнали по Гърция да пътуват и замърсяват а за сегашното нашествие от ЦИГАНИ(Румънци) никой не го интересува.
За сведение на аудиторията, в Румъния има 8 милиона етнически цигани, а населението и към момента е 21 милиона

- Николай Неделков
- учете се от него
ами мойте подписи идват все от тежки,тежки вечери 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Първо поздравления за темата
Отдавна си мислех да пусна нещо такова, но тъй като самия аз до скоро не бях си сложил никакъв подпис все отлагах.
С моя подпис (не съм го измислил аз, чул съм го от някъде) мисля, че е ясно на къде бия
Но то в това е очарованието на риболова. Ако беше лесно и не се налагаше нито да се мисли нито да се действа бързо и адекватно щеше да е като да отидеш до рибната борска.
Искам да добавя само още нещо към темата ако автора няма нищо против. Нека всеки да каже и чии подпис най-много му харесва. То е малко трудно понеже има доста интересни писания от всички но аз примерно се сещам винаги за един, който беше до скоро на колегата nikejo и гласеше:
- Шаранчо, хас ми кюспе
- Нанай апетит
Винаги ми става много смешно като се сетя за тази глупост
Nikejo да не се обидиш като казвам че е глупост 

С моя подпис (не съм го измислил аз, чул съм го от някъде) мисля, че е ясно на къде бия

Искам да добавя само още нещо към темата ако автора няма нищо против. Нека всеки да каже и чии подпис най-много му харесва. То е малко трудно понеже има доста интересни писания от всички но аз примерно се сещам винаги за един, който беше до скоро на колегата nikejo и гласеше:
- Шаранчо, хас ми кюспе
- Нанай апетит
Винаги ми става много смешно като се сетя за тази глупост

Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?