Tri-Cast Feeder

Модератор: Paublo_Eskobar

koki1012
новобранец
новобранец

Tri-Cast Feeder

Мнение от koki1012 »

Моля всеки който има фидер от тази марка да сподели за модел,акция,впечатления от фидера
на дълго и на широко а може и някои снимка да пусне на Tri-casta си в действие! Надявам се да е полезно и интересно за всички :wink:
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Re: Tri-Cast Feeder

Мнение от калин кацаров »

koki1012 написа:Моля всеки който има фидер от тази марка да сподели за модел,акция,впечатления от фидера
на дълго и на широко а може и някои снимка да пусне на Tri-casta си в действие! Надявам се да е полезно и интересно за всички :wink:

силата на англичаните са именно мачовете и фидерите
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

................ ( в какъв ценови диапазон се движат тези фидери )
Димитър Димитров ( 161)
Gulf
новобранец
новобранец

Мнение от Gulf »

Притежавам Tri-Cast XRS-2K4 Power Carp Feeder 3.60м на 2 части.
Пръчката не е лоша, единственото което не ми харесва, че е доста дебела в основата за тази дължина-15мм.
Иначе има параболична акция, идва с 3 връхчета, едното от които е доста дебело и така и не разбрах за какво точно се ползва.
Ловил съм с хранилки тип метод 20-30гр и ги изхвърля доста леко, при вадене на риби се държи добре, гъне се доста лесно при напън от рибите.
Снимки нямам, но ето ти клип на по-малкия му брат на 3.20м.

http://www.youtube.com/watch?v=ymev4N6d3TA" onclick="window.open(this.href);return false;

Имам и мач от същата серия и бих казал, че мача е доста по-добър, но все пак аз съм пристрастен към мач риболова. :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

161 написа:................ ( в какъв ценови диапазон се движат тези фидери )
http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... rp-Feeder/" onclick="window.open(this.href);return false;

Според мен тази марка фидери имат по-скоро сантиментална стойност за английските маниаци и параметрите и качеството им далеч не отговарят на парите които им искат. 15 мм. бланка на двуколенен фидер от такъв ценови клас, нещо никак не ми се връзва...отделно връхчетата им са незаменяеми с никакви други. Което и да е Шимано от средия ценови клас е далеч по-напред с материала... :idea: :wink:

п.п. с този по-дебелия връх за който споменава колегата в предния пост, фидера става прът тип "авон"- за риболов "на дъно" на бели мряни в река....а в нашите условия- за риболов с пружина и и сигнализатор с оптегач(или с камбанка тип "бушон") :D :drinkers: :drinkers:
Изображение
161
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 161 »

благодаря за отговорите !
Димитър Димитров ( 161)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”