Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Tri-Cast Feeder
Модератор: Paublo_Eskobar
Tri-Cast Feeder
Моля всеки който има фидер от тази марка да сподели за модел,акция,впечатления от фидера
на дълго и на широко а може и някои снимка да пусне на Tri-casta си в действие! Надявам се да е полезно и интересно за всички
на дълго и на широко а може и някои снимка да пусне на Tri-casta си в действие! Надявам се да е полезно и интересно за всички

- калин кацаров
- сериозен играч
Re: Tri-Cast Feeder
koki1012 написа:Моля всеки който има фидер от тази марка да сподели за модел,акция,впечатления от фидера
силата на англичаните са именно мачовете и фидерите
................ ( в какъв ценови диапазон се движат тези фидери )
Димитър Димитров ( 161)
Притежавам Tri-Cast XRS-2K4 Power Carp Feeder 3.60м на 2 части.
Пръчката не е лоша, единственото което не ми харесва, че е доста дебела в основата за тази дължина-15мм.
Иначе има параболична акция, идва с 3 връхчета, едното от които е доста дебело и така и не разбрах за какво точно се ползва.
Ловил съм с хранилки тип метод 20-30гр и ги изхвърля доста леко, при вадене на риби се държи добре, гъне се доста лесно при напън от рибите.
Снимки нямам, но ето ти клип на по-малкия му брат на 3.20м.
http://www.youtube.com/watch?v=ymev4N6d3TA" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам и мач от същата серия и бих казал, че мача е доста по-добър, но все пак аз съм пристрастен към мач риболова.
Пръчката не е лоша, единственото което не ми харесва, че е доста дебела в основата за тази дължина-15мм.
Иначе има параболична акция, идва с 3 връхчета, едното от които е доста дебело и така и не разбрах за какво точно се ползва.
Ловил съм с хранилки тип метод 20-30гр и ги изхвърля доста леко, при вадене на риби се държи добре, гъне се доста лесно при напън от рибите.
Снимки нямам, но ето ти клип на по-малкия му брат на 3.20м.
http://www.youtube.com/watch?v=ymev4N6d3TA" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам и мач от същата серия и бих казал, че мача е доста по-добър, но все пак аз съм пристрастен към мач риболова.

-
- учете се от него
http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... rp-Feeder/" onclick="window.open(this.href);return false;161 написа:................ ( в какъв ценови диапазон се движат тези фидери )
Според мен тази марка фидери имат по-скоро сантиментална стойност за английските маниаци и параметрите и качеството им далеч не отговарят на парите които им искат. 15 мм. бланка на двуколенен фидер от такъв ценови клас, нещо никак не ми се връзва...отделно връхчетата им са незаменяеми с никакви други. Което и да е Шимано от средия ценови клас е далеч по-напред с материала...

п.п. с този по-дебелия връх за който споменава колегата в предния пост, фидера става прът тип "авон"- за риболов "на дъно" на бели мряни в река....а в нашите условия- за риболов с пружина и и сигнализатор с оптегач(или с камбанка тип "бушон")