Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
ivanov_km
новобранец
новобранец

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от ivanov_km »

Колега напълно споделям написаното от теб, цитираният от теб мой пост бе написан вследствие на едни жлъчни коментари направени от др. колега от форума. Благодарение на Модератора тези коментари, както и последвалите няколко др. бяха изтрити за което искрено благодаря на Модератора! След като бяха изтрити тези коментари действително моят пост прочитайки го изглежда малко не на място и прилича на "запъване като магаре на мост". Още веднъж искам да благодаря на хората който ми помогнаха за избирана спининг, като притежател на конкретната пръчка споделих в няколко поста първите ми впечатления от него с цел да бъда полезен и на др. колеги. Поздрави!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Грешиш, коментарът и мнението ми е истинско и напълно субективно :lol: Ако имаш в предвид онзи субект Петър 60 от Варна, ако не се лъжа, това е защото си нов в този форум и не знаеш за предишните ми пререкания с него... :lol:
Но, това е без значение, обърни внимание на това: как, с какво, и къде лови СЕСТРАТА от Русе. Ако е нужно, пиши му на лични.
Това, щото такива като мен само преминаваме по дунав-мост и се любуваме на гледката :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
deksan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deksan »

Здравейте колеги,бихте ли си казали мнението за тази въдица http://www.bent-fishing.com/exceed-spx- ... -1258-2.40" onclick="window.open(this.href);return false;м.МH/7-28/- 178 гр.Благодаря предварително.
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

deksan написа:Здравейте колеги,бихте ли си казали мнението за тази въдица http://www.bent-fishing.com/exceed-spx- ... -1258-2.40" onclick="window.open(this.href);return false;м.МH/7-28/- 178 гр.Благодаря предварително.
По мое мнение доста грубовата като изработка пръчка, бланката е една идея по-дебела от колкото трябва.
пп. За сметка на това цената е приемлива :wink:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

czd написа:
deksan написа:Здравейте колеги,бихте ли си казали мнението за тази въдица http://www.bent-fishing.com/exceed-spx- ... -1258-2.40" onclick="window.open(this.href);return false;м.МH/7-28/- 178 гр.Благодаря предварително.
По мое мнение доста грубовата като изработка пръчка, бланката е една идея по-дебела от колкото трябва.
пп. За сметка на това цената е приемлива :wink:
Така де, и по моему само ниските акции на тази пръчка са удачни за употреба, даже много удачни...
Сенека
stas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stas »

Един познат си я взе за щуки на блесна. Какво да кажа- коравичка въдица. Много сходна с Cherrywood Pro Spin - Berkley 2,40м., като Черито наистина е някъде между двата Серта- 21гр. и 28гр. Даже върха на Серта до 21гр. ставаше на Бърклито или обратно, не помня със сигурност.
Аватар
deksan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от deksan »

Благодаря ви за инфото.
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от murphymet74 »

Здравейте!
Предложете нещо що годе евтино на 2,70-3,00 метра за Дунав. Днес като си мятках с моя Драгон Експрес и стана фал :(
Счупи се от долната секция точно където се свързват надките. Затова сега ми трябва нещо евтино да закърпя положението докато събера пари за хубава пръчка.
Някакви отзиви за това http://www.bulit2000.com/globe-elite" onclick="window.open(this.href);return false;
Или може би това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... kuma-Royal" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

murphymet74 написа:Здравейте!
Предложете нещо що годе евтино на 2,70-3,00 метра за Дунав.
Виж това http://www.bulit2000.com/formax-warrior ... cle27746bg една съвсем не лоша пръчка доближаваща се по качество до Стайкър - пак от същата марка и има доста писано във форума за него.
Тази дори е изпипана много повече като изработка и визия. Акцията е по скоро 10 - 30 или 9-28 по скоро, но пръчката се усеща добре в ръката. Единствено, което ме притеснява, е че може да ти дойде леко мека за Дунав ако я ползваш с големи въртележки и воблери.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Здравейте колеги,
Я да видим сега от фидерист(разбирайте моя милост) дали ще стане спинингист. Влязла ми е мухата за спининг, ама много надълбоко ми е влязла та чак не се трае :D
Ест. като начинаещ ще взема по скромна от към цена и качество пръчка, че да ма'ам на воля с нея без да ме е страх :) и тъкмо щях да питам за Warrior-a на Formax, дали някой има преки впечатления от нея и по точно тази на 2,4м и гледам колегата eroucma писал за нея по-горе.
Да уточня, че на мен основно за Дунав ми трябва и чат-пат по Янтра(3-4 пъти в годината я ида я не). Тъй като не планирам поне за сега да ловя на 60-70+метра, а основно да се уча да мятам и водя примамки в анафори, покрай буни и др. такива места(разбирайте не повече от 30м от брега) не мисля, че ми трябва акция повече от 25-30(ако бъркам моля да ме поправите, но от това, което съм изчел до сега до този извод съм стигнал). Пак казвам начинаещ съм и то много :oops: :D та затова не мисля още да гоня распери в средата на Реката.
Та ако някои има поглед, ловил, барнал, тръскал Warrior-a да сподели по подробно.
Благодаря предварително :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
ivan888
новобранец
новобранец

Мнение от ivan888 »

Здравейте приятели искам да се допитам до вас,някой има ли поглед за следната сопа

http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2331" onclick="window.open(this.href);return false;

интересува ме дължината 2,7
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

murphymet74 написа:Или може би това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... kuma-Royal" onclick="window.open(this.href);return false;
Значи, тия рояли са стари пръчки от преди 10 г. и предполагам си ти гледал залежали в някой квартален магазин. Просто забрави за тях, не стават за нищо....
Драгона си е хубава пръчка, ама и най хубавите все се чупят и така....
eroucma написа:Виж това http://www.bulit2000.com/formax-warrior ... cle27746bg една съвсем не лоша пръчка доближаваща се по качество до Стайкър - пак от същата марка и има доста писано във форума за него.
Тази пръчка само съм я тръскал в магазина и съм останал с добри впечатления, за цената си де....
Все пак никога не бих си купил спинингова пръчка за 40-те лева (освен ако много не съм на зор, изключение от все прави само това http://www.bent-fishing.com/EXCEED-SPX-product-1258" onclick="window.open(this.href);return false; и то само в ниските си акции..).... Инак, бих препоръчал друго, ама и цената е друга....
Сенека
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

ivan888 написа:Здравейте приятели искам да се допитам до вас,някой има ли поглед за следната сопа

http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2331" onclick="window.open(this.href);return false;

интересува ме дължината 2,7
Значи, пръчките на Риоби нямат нищо общо като качеството с макарите от същата китайска марка и препоръчвани от много от нази на та марка..... макари.
Сенека
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Здравейте,колеги!
Решил съм да сменя нискобюджетния си спининг прът с нещо по-подходящо като кастинг, съобразено с теглото на блесните и воблерите,които ползвам...
Насочил съм се към модела на COLMIC Pearch Plus,2.70m.,3-12gr.
Някой ако има впечатления за този модел...

PEARCH PLUS
Елитна, лека и чувствителна спинингова пръчка от две части. Работен диазон 3 - 12 грама. Лайт клас с връх, чиято най-горна част е от плътен карбон(жило) и е предназначена за работа с леки примамки. Пъргав строй и перфектен баланс при същевременно много ниско тегло и малък диаметър на бланките. Коркова средно-дълга дръжка, разстояние от средата на макародържача до края на пръчката-33 см, твърдосплавни водачи. Предлага се в четири размера: 2,10метра(тр.дължина-110см. и тегло-136гр.), 2,40 метра(тр.дължина-125см. и тегло-145гр.), 2,70 метра(тр.дължина-139см. и тегло-168гр.) и 3,00 метра (тр.дължина-154см. и тегло-188гр.).

промоционална цена: 99.00лв
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

bushido1964 написа:Здравейте,колеги!
Решил съм да сменя нискобюджетния си спининг прът с нещо по-подходящо като кастинг, съобразено с теглото на блесните и воблерите,които ползвам...
Насочил съм се към модела на COLMIC Pearch Plus,2.70m.,3-12gr.
Някой ако има впечатления за този модел...

PEARCH PLUS
Елитна, лека и чувствителна спинингова пръчка от две части. Работен диазон 3 - 12 грама. Лайт клас с връх, чиято най-горна част е от плътен карбон(жило) и е предназначена за работа с леки примамки. Пъргав строй и перфектен баланс при същевременно много ниско тегло и малък диаметър на бланките. Коркова средно-дълга дръжка, разстояние от средата на макародържача до края на пръчката-33 см, твърдосплавни водачи. Предлага се в четири размера: 2,10метра(тр.дължина-110см. и тегло-136гр.), 2,40 метра(тр.дължина-125см. и тегло-145гр.), 2,70 метра(тр.дължина-139см. и тегло-168гр.) и 3,00 метра (тр.дължина-154см. и тегло-188гр.).

промоционална цена: 99.00лв
Тези пръчки са добри и качествени, тук мисля спор няма, само дето трудно се балансират с макарите......
Така, че с твоята макара отиваш в магазино и търсиш някъФ приличен баланс.............
И, не ти трябват пръчки с плътен карбон(жило), освен, ако не търсиш единствено костур в затворен водоем.... на джиг или дроп шот??
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”