Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Shimano EXAGE FC Vs Ryobi-Zauber3000 vs Tica-DynaSpin G 3000
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Shimano EXAGE FC Vs Ryobi-Zauber3000 vs Tica-DynaSpin G
Еми какво да се прави, твоят отговор със снимката дойде след като вече бях поръчал макаричката. Днес си е получих и тя е със сгъваемата дръжка, на първо четене макарата много ми харесва, ще видя от тук нататък действително тази дръжка дали ще се разхлопа
.

-
- ще става разбирач
Аз пък определено харесвам повече моделите със сгъваемата дръжка... от естетическа гледна точка... с тази фрезована дръжка макарата изглежда като някакъв урод...
Неслучайно клонингите на RYOBI в каталозите на TUBERTINI и TRABUCCO всички са със сгъваемите дръжки...Може би западняците са по-деликатни към своите такъми от своите балкански колеги и при тях не се появяват луфтове... 

Колега,
аз пък си взех Shimano EXAGE FC, по съвет на един "стар" рибар и майстор на макари. Според него Шиманото е много по-издръжлива и надежна макара отколкото Риоби Заубер. Още утре ще я пробвам, ма в това студено време дали ще има риба е друг въпрос. Дано ти изкара много време макарата и да ти е на слука
Ти ще кажеш после.
аз пък си взех Shimano EXAGE FC, по съвет на един "стар" рибар и майстор на макари. Според него Шиманото е много по-издръжлива и надежна макара отколкото Риоби Заубер. Още утре ще я пробвам, ма в това студено време дали ще има риба е друг въпрос. Дано ти изкара много време макарата и да ти е на слука

То пък в крана сметка колкото изкара толкова
не сме платили кой знае каква сума, по важното е ние да сме живи и здрави, макари има
.

Привет,
Днес успях да пробвам макарата и съм доволен. Върти "мазно" и реди плетеното влакно почти перфектно. Определено не се чувства никаква тежест, макар и днес да я сложих на едно по-малко пръчле (2.00 м), че още си чакам 2.40-ката. Единственият недостатък на макарата е малко по-тънкият бигел, който лесно може да се огъне ако не се внимава.
Днес успях да пробвам макарата и съм доволен. Върти "мазно" и реди плетеното влакно почти перфектно. Определено не се чувства никаква тежест, макар и днес да я сложих на едно по-малко пръчле (2.00 м), че още си чакам 2.40-ката. Единственият недостатък на макарата е малко по-тънкият бигел, който лесно може да се огъне ако не се внимава.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Jakks написа:... Според него Шиманото е много по-издръжлива и надежна макара отколкото Риоби Заубер...
От Шимано , до Шимано , разликата е меко казано голяма . Ексейджа , когато се ползва за спининг , в никакъв случай не е нито по-здрава , нито по-надеждна от Заубера , за съжаление . Въпреки това да ти е честита новата придобивка и много риби да ти извади .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- te4osoma
- разбира нещата
Както винаги много прав г-н ИвановПавел Иванов написа:Jakks написа:... Според него Шиманото е много по-издръжлива и надежна макара отколкото Риоби Заубер...
От Шимано , до Шимано , разликата е меко казано голяма . Ексейджа , когато се ползва за спининг , в никакъв случай не е нито по-здрава , нито по-надеждна от Заубера , за съжаление . Въпреки това да ти е честита новата придобивка и много риби да ти извади .

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън