Коледен риболов и още нещо

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Коледен риболов и още нещо

Мнение от snegk »

Да ви е честита и успешна новата година.По въпроса с риболова по коледа ще кажа,че небеше от най добрите,но ще го отдадем на времето,което беше много променливо.За тези които не са разбрали бях на малкото топло.Хванах 2шарана и едно сомче,имаше още един удар,но за сажаление отиде във въжетата и се наложи да скъсам.Имах и свиждане от господин Велчев с който смея да твърдя,че станахме добри приятели,половихме заедно известно време.Ето ималко снимки.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
След преключване на риболова продължих с обиколката,с цел каране на борд и пчивка.Един ден изскарах на Боровец,но акъла ми е към Батак.След кратка консултация с семейството решихме даотпрашим за Цигов чарк-демек Батак.Там язовира небеше замръзнал и не се получи риболов,въпреки,че опитвах и на дупка,на малкото замръзнало място.Нямаше и сноубордове под наем и се наложи да карам ски,с които се справих очудващо добревъпреки,че небях карал до сега.Прекарахме страхотно през почивните дни,имаше от всичко по малко.Ето още малко снимки от Батак.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038

Еваля колега, пак си ги сбарал! С едни колеги се чудехме, къде ще се по нова година!? Основното предположение беше, че си на "топлото", а ти чак до Батак си стигнал! Кофти, че няма лед, дано поне си си изкарал добре почивката.
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Ч.Н.Г.Здраве и щастие краи теб! -------Кога беше там ?Наистина ли таксата е25 лв? Преорах земята докато се добера до разрешение за там.Незнам дали си заслужава!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Бате извинявай за оффа ма голяма кочина на заден план.Не съм ходил никога натам ма като гледам каква мизерия за фон се вижда чак ми се повдигна.То не са боклуци не са камари . На всякъде ли е така?
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Както винаги - скромен. :D Можеше да го пуснеш в успешни. Евала!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

А какво стана с онази бутилка?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Запазихме я за следващия риболов :D
Илийката ми предлагаше,но аз бях в почивка от коледните празници :D
snegk

Мнение от snegk »

fizika01 написа:Бате извинявай за оффа ма голяма кочина на заден план.Не съм ходил никога натам ма като гледам каква мизерия за фон се вижда чак ми се повдигна.То не са боклуци не са камари . На всякъде ли е така?
Брат всеки път когато си тръгвам събирам чуждите боклуци и ги паля а моите хвърлям в първото село,невиждам защо се очудваш,на всички водоеми екочина,но неми се говори по тази тема.Митак уиски има кокото искаш стига да се зърнем и сме отворили едно бутилче.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Когато човек се види с приятел , празника винаги става по - хубав ,
а вие с Велчев сте направили точно това !
Най - важното , тези празници са за хората които обичаме , а те , и тук са с теб ...
Наистина , Илийка , изкарал си хубави коледни празници с приятел и семейство ... а рибите няма да ги коментирам , просто вече не се учудвам , дано тази година да ти е по - късметлийска !
Бъдете всички живи и здрави приятели !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”