Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

Язовир Кътина.
- kostura_24
- ще става разбирач 
Язовир Кътина.
Здравейте колеги.Днес отидохме към 10 часа на язовира въобще не кълвеше докато в един момент на бял червей ми занесе въдицата доста и се оказа толстолоб към кило-кило и нещо , но го довлякох до брега и ми се скъса кордата за жалост .. Нямах рибки не се бях подготвил за този язовир , но един колега хвана 3 костура и то добри екземпляри на рибка.Дори и щуки има.Така,че язовира е в добро състояние.Имам и малко снимков материал.Но ще кълве повечко като се понапълни малко повече ..
http://prikachi.com/images/828/6627828t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/849/6627849G.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/853/6627853I.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/858/6627858n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е от мене колеги наслука!

http://prikachi.com/images/828/6627828t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/849/6627849G.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/853/6627853I.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/858/6627858n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е от мене колеги наслука!

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- anton jambol
- фен клуб-скобар
- kostura_24
- ще става разбирач 
Re: Язовир Кътина.
Това и ще направя.Мерси 

- 
				ro6ko_2003
- научил се да хвърля 
колега това ми прилича на изомат кътинския е тоя до пътя там са 4-5 язовирчета в околноста
успех на всички

успех на всички
- 
				aaa11
- вече хвърля и на тежко 
това не е Кътинския а Изомат ,много не популярен с трудни ,почти никакви места за риболов

Преди имаше шаран, амур и бяла риба.Големи каракуди излизаха на троха.Но ,,готините пичове,,от Н. искър доста наплашиха рибата.За излавяне мисля ,че е невъзможно поради шавара.Сега казват ,че имало щука,но аз лично не съм виждал.Дали е вярно?????????

- 
				aaa11
- вече хвърля и на тежко 
за Щуката е възможно ,тази година отидех веднъж от 15-16 г ,сутринта нещо прилично гонеше малките рибки,а имаше и много линове които скачахаvells написа:Преди имаше шаран, амур и бяла риба.Големи каракуди излизаха на троха.Но ,,готините пичове,,от Н. искър доста наплашиха рибата.За излавяне мисля ,че е невъзможно поради шавара.Сега казват ,че имало щука,но аз лично не съм виждал.Дали е вярно?????????
- kostura_24
- ще става разбирач 
Явно сте прави вярно това не е Кътинския.Дядо ми викаше че е кътинския но е бил изомат да колеги мерси че ми казахте.Като гледам на картата Кътинския е близо до този и точно до селото.Другата събота ще го посетим него.Да знаете там какво става има ли риба кълве ли каква е ??Гледах от миналата година чируса беше наловил много баби от там а сега положението е??

- 6tukara
- ще става разбирач 
Може ли някой да ми обясни къде точно се намира този Изомат. Големият гьол на Кътина до пътя преди селото го знам.aaa11 написа:това не е Кътинския а Изомат ,много не популярен с трудни ,почти никакви места за риболов
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ

- kostura_24
- ще става разбирач 
Значи както ти е пътя преди селото и има отбивка - черен път се пада и е преди Кътинския и караш по черния път покрай него има изоставени сгради такива разбити и внимавай с колата че са само урви на там но може да се слезне до язовира разбирасе.Не ти го препоръчвам този язовир само за хищни риби става и места трудно да намериш има де обаче с много ходене и обикаляне по урвите и гледай да не късаш в шавара ние накрая си намерихме доста добро местенце.Но преди това беше заето.Аа ще може ли да кажеш за този в селото как е положението там?Кълве ли каква риба има ?6tukara написа:Може ли някой да ми обясни къде точно се намира този Изомат. Големият гьол на Кътина до пътя преди селото го знам.aaa11 написа:това не е Кътинския а Изомат ,много не популярен с трудни ,почти никакви места за риболов

- 6tukara
- ще става разбирач 
На изомат съм ходил отдавна, но не знаех че се казва така хващал съм каракуда но беше много обрасъл.kostura_24 написа:Значи както ти е пътя преди селото и има отбивка - черен път се пада и е преди Кътинския и караш по черния път покрай него има изоставени сгради такива разбити и внимавай с колата че са само урви на там но може да се слезне до язовира разбирасе.Не ти го препоръчвам този язовир само за хищни риби става и места трудно да намериш има де обаче с много ходене и обикаляне по урвите и гледай да не късаш в шавара ние накрая си намерихме доста добро местенце.Но преди това беше заето.Аа ще може ли да кажеш за този в селото как е положението там?Кълве ли каква риба има ?6tukara написа:Може ли някой да ми обясни къде точно се намира този Изомат. Големият гьол на Кътина до пътя преди селото го знам.aaa11 написа:това не е Кътинския а Изомат ,много не популярен с трудни ,почти никакви места за риболов
За гьола до пътя има почти всякаква риба но се хваща това което и по другите баластриери. Най вече бабушка костур, каракуда, уклей и на воблери по някой клен. В общи линии труден гьол но пък красив и сравнително чист. Така че наслука
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ

- kostura_24
- ще става разбирач 
Мерси колега за инфото.А иначе и аз не знаех че така се казва ;д има 3-4 хубави места с много ходене и обикаляне иначе сега и дребосъци няма там защото щуката ги е изяла.Толстолоб скъсах там ония ден и единственото което съм хващал е слънчак там лятото и дребосъци имаше сега няма помен от риба там.За костур може да пробваш на рибка дава..На слука!

- forever_2pac
- научил се да хвърля 
Еми аре някой да го отбележи на гугъл мапс. Кой от двата е с щуката и костура.. Те са един до друг почти

- chirusa_bg
- учете се от него 
- Обратна връзка:
В събота Чируза врътна капо тамkostura_24 написа:Гледах от миналата година чируса беше наловил много баби от там а сега положението е??

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.

-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.