Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MITKO70 »

На дали ,много ме съмнява.Ще спуснат някой парашутист ,човек на някое лоби,както в много други служби в държавата почнаха "новите" управници :evil:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
paco troqn
новобранец
новобранец

Мнение от paco troqn »

От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

paco troqn написа:От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.
До кога се събира,да мина да оставя парички :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Menkata написа:
paco troqn написа:От 3/4 дена започна благотворително събиране на средства в магазина на Йоско в гр. Троян за закопуване на зарибител за зарибяване на яз.Сопот.Които желае може да се включи в тази добра инициатива по един или друг начин.Поздрави на всички колеги.
Менка,ние,бате ще оставим,а другите,другите,дето идват наготово,нека да ги видим тях; :idea:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

яз,Сопот написа:
Menkata написа:
Менка,ние,бате ще оставим,а другите,другите,дето идват наготово,нека да ги видим тях; :idea:
Така е,и миналата година оставихме средства при Йоско от нашата група и приятел от Кюстендил.
Но нещо не ги виждам колегите ,дето бяха много активни,компетентни по някой въпроси лятото,ще се радвам да ги видим тук,пак, така активни и по този важен въпрос :wink:
А относно събирането на средства,обсъдил съм го вече въпроса с колега,да се съберем и отворим сметка,но при тази активност,не знам :cry: българина се съмнява сам в себе си :D
Има обаче вариант: Йоско,брат,пусни някаква банкова сметка ,да може да се включат и колеги от други градове,зима голяма,има време.
Другия вариант е,колеги го ползваха при събиране на средства за зарибяване на яз.Огоста с бяла/и успяха :!: /е превод чрез ЕКОНТ ,пак става :wink: само трябват данни за контакт.
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ето как се правят нещата,когато хората си вярват и искат да направят нещо добро :!:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=76031" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
marinski7213
новобранец
новобранец

Мнение от marinski7213 »

Тези дето го дърпаха с мрежите десетина години дали ще се включат в акцията по зарибяването? :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

marinski7213 написа:Тези дето го дърпаха с мрежите десетина години дали ще се включат в акцията по зарибяването? :D
Тия вече са в историята,майната им и не ни интересуват.Ние гледаме да се поддържа нивото от последните 6-7 години,което се създаде след като се разкараха арендатори и тем подобни и държавата си го взе.И благодарение на колегите от Троян и ИАРА Ловеч стана това което е.
Изображение
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Има обаче вариант: Йоско,брат,пусни някаква банкова сметка ,да може да се включат и колеги от други градове,зима голяма,има време.
Другия вариант е,колеги го ползваха при събиране на средства за зарибяване на яз.Огоста с бяла/и успяха /е превод чрез ЕКОНТ ,пак става само трябват данни за контакт.
Здравей Мите, в касичката имаме досега събрани около 120 лева.
ЛРС Троян към краят на октомври ще купуват зарибител за един техен язовир и се договорихме с тях да използваме транспорта и да ни купят и на нас за яз.Сопот.
Става дума за шаран и евентуално амур.
Помолих по-запалените риболовци в Троян да съберем още малко пари , и повечето откликнаха.
Сметам че ще съберем някъде около 400 лв. общо което е около 100 кг. зарибител.
Ловното и те обещаха че ще отделят част от техният зарибител за Сопот.
Като науча точната дата на зарибяването ще ви информирам своевременно.
Относно хората от други градове които искат да помогнат, смятам че ще е по-добре да изпращат парите по Еконт. По-лесно и по-евтино е от банков превод.
Идеята ми е конкретно за това зарибяване да съберем пари!
Ако някой има желание:

Еконт гр.Троян офис автогара
Йосиф Веселинов Петров
тел. 0889445069
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Това се казва информация Йоско :!: Тези дни ще имаш превод от Горнобанската група,ние сме сигурни,днес ще обиколя други колеги.

КОЛЕГИ,СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ВКЛЮЧИМ,ДА ВИДИМ КОЙ МИЛЕЕ ЗА ЯЗОВИРА И КОЙ ОБИЧА ДА ЛОВИ САМО НА ГОТОВО :!:
Ползвайте ЕКОНТ ,условията са повече от добри.Таксата за паричен превод е 1,2% върху сумата на превода.
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Митак да разбирам ли , че нещата които си писахме на ЛС , ще отпаднат за сега, и да се включваме към колегата Йоско. Аз и един колега ще се включим още утре (аз ако мога и днес) , но тайничко се надявам да има повечко амурчета в зарибителя
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MiTaKa™ написа:Митак да разбирам ли , че нещата които си писахме на ЛС , ще отпаднат за сега, и да се включваме към колегата Йоско. Аз и един колега ще се включим още утре (аз ако мога и днес) , но тайничко се надявам да има повечко амурчета в зарибителя
Съгласен съм с теб,амура много добре му понася сопот и се развива доста бързо.70 / 40 в полза на амура съм.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

MiTaKa™ написа:Митак да разбирам ли , че нещата които си писахме на ЛС , ще отпаднат за сега, и да се включваме към колегата Йоско. Аз и един колега ще се включим още утре (аз ако мога и днес) , но тайничко се надявам да има повечко амурчета в зарибителя
И на повечето хора така ни се иска!
Шарана и без друго се възпроизвежда доста добре в яз.Сопот.
Не съм сигурен дали има амур, трябва да говоря с хората от ЛРД Троян.
Ако няма ще е само шаран а пък на пролет от Ряховски ливади може да купим амур! :-)
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Здравей,Йоско в Ловеч събирахме и в магазина на Антон,не ги забравяй тези пари,лично съм пускал на колега от Сф неговия дан,чуйте се и с него.Поздрави. :D
Риба къща няма.
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

яз,Сопот написа:Здравей,Йоско в Ловеч събирахме и в магазина на Антон,не ги забравяй тези пари,лично съм пускал на колега от Сф неговия дан,чуйте се и с него.Поздрави. :D
Няма проблеми, ще говоря и с Антон!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”