Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери по Дунав край Русе.
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Бракониери по Дунав край Русе.
Ходя на риболов на река Дунав на буните между Дунав мост и град Мартен край Русе.От едно известно време зад втора буна има хвърлена мрежа която седи във водата денонощно,а мрежите имат право да се хвърлят вечер и сутрин да се прибират.Днес бях на риболов и отидох да проверя дали мрежата е пак там.Там беше мрежата но имаше в горичката зад буната направен огромен бивак и посредата маса на която имаше приготвени куки двойки за търмък.Реших да пиша във форума тъй като явно ИАРА Русе не им прави впечатление.

Re: Бракониери по Дунав край Русе.

Защото примерно ще стане пожар и човекът ще премине бариерата между законност и престъпност.amdqmov написа:що не им запали бивака?
Иначе, ако някой ги пребие тия, май е по-ефективно.
- краси12345678
- ще става разбирач
Незнам дали това е мрежа ,повече ми прилича на шамандура. Такива шамандури поставяме на Дунав като ходим на риболов за по дълго време.По тях се ориентираме къде да храним.
-
- новобранец
Мрежа е.Днес бях там хвърлях на спинин и видях кои са снимах и снимките са дадени на ИАРА Русе като казаха че ще проверят случая и ще наблюдават мястото.Като тия бяха извадили две малки сомчета и една бяла мрянка имат нямат 200/300 гр.И явно са търмъчили и по другите буни тъй като намерих скъсани двойни куки доста голям размер.А друго впечатление ми направи че тук масово вадят малки сомчета и щукички и ги крият в храстите зад тях.
Колеги аз имам чуството, че от ИАРА са се отпуснали много не знам на какво се дължи това, но миналата и по миналата година мисля, че бяха по зайнтересовани. Сега нещо като че ли са развяли бялото знаме..