Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
Случайно се озовах на буната на Перла в неделя сутрин. Взех един добър чернокоп на Абу Гарсия, сребриста. После на бомбардите пак чернокп на червей. Не е дребен като ламаринка, а по-едрички, отгризаха доста куки.
А има ли все още достъп или вече е само за който има пропуск?germana74 написа:Здравейте колеги, ето малко инфо и от мен за Славянка.
Чернокоп имаше в гавана, но не го интересуваха железата та дори и плувките на рязано. Вреше от дребен ем.
На моменти усещах как блесната вибрира по-различен начин в ема. Заложих на блесни направени от мен и както винаги не ме подведоха. По-късно ще кача и снимки на уреда с който оформям и огъвам неръждавейката. Имах сериозен удар, водех рибата около 15 метра, но не беше мой. Днес общо се уловиха до 13.15ч два лефера от други колеги и някой друг чернокоп. Поздрави
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От известно време Фишпорт има нов собственик и е въпрос на време достъпа да бъде спрян.То и сега уж е така но охраняващите си затварят очите от време на време
Качествени чепарета Borkata

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги! Не ходя за риба по морето (най-много 2-3 пъти в годината за попчета), та ако мога да попитам, къде около Бургас мога да пробвам за чернокоп/лефер идните дни на спининг, без пристанището? Наслука!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
-
- сериозен играч
По-близо можеш да пробваш преди къмпинг Европа-Жезъла на буната и на нефтеното пристанище .УспехPatera написа:Здравейте, колеги! Не ходя за риба по морето (най-много 2-3 пъти в годината за попчета), та ако мога да попитам, къде около Бургас мога да пробвам за чернокоп/лефер идните дни на спининг, без пристанището? Наслука!

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Честито на колегите които се записаха вече в тази тема
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- вече хвърля и на тежко
Дайте инфо за кея Несебър ,кофти време хвана риболова ми се отменя и днес?!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе ти си вземи лодката за всеки случай.Patera написа:Здравейте, колеги! Не ходя за риба по морето (най-много 2-3 пъти в годината за попчета), та ако мога да попитам, къде около Бургас мога да пробвам за чернокоп/лефер идните дни на спининг, без пристанището? Наслука!
Повече кеф ще отразиш,отърси се от мързела да я сглобяваш.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- shturetc
- ще става разбирач
Здравейте, колеги! Не ходя за риба по морето (най-много 2-3 пъти в годината за попчета), та ако мога да попитам, къде около Бургас мога да пробвам за чернокоп/лефер идните дни на спининг, без пристанището? Наслука!
====================================
Patera,ако под "идните дни" визираш утре-вдругиден,забрави за чернокоп и лефер около Бургас...извън Порт Бургас! В момента е такава вълна,че лодка не мож' влезе в морето(те и корабите ще имат дерт),а от брега
...на юг-пристанището на Созопол,а на север това на Несебър биха ти дали някакви шансове за проби(кейовете на Поморие на север и на Черноморец на юг едва ли са "използваеми" за леферджийски тактики в момента).
Между другото,следобед взех такъмите и...през тетраподите---на Изтока в Бургас.Лудите се оказахме тамън трима--Данчето,бай Стоян-полковника и аз.Блесни,плувки,дъна....само бай Стоян отрази едно чернокопче на блесна 1-ви номер(аз не спрях да се лакомя/леферя с 3-ка
)...Времето-адско---вятър,дъжд...абе,време за шампиони....по лудост.
Настана време за ракии.Данчето и бай Стоян поеха към портала(имат си пропуски хората),аз---към тетраподите...ама вълната вече,като ги ударЯше се качваше и до стената,а отделни вълни плисваха и вътре в порта...Ударих един гълток от тайния си резерв със скоросмъртница за кураж и....през оградата към вълните(с фотевите слова на акъл,че:"морето само живите обича,а мъртвите изхвърля на брега...").Поизкъпах се,соленият вкус на морска вода още ми е в устата,ама си минах по трасето безинцидентно,въпреки няколкото опита на гуменетките ми да ме подведат по 'лъзгавите тетраподи....На колегите,които минават ОТВЪН на вълнолома ще река:Почивайте тези дни,че да не стане някой зян!
Айде,Наздраве на всички!
(Сликата---след чалкантията
)
====================================
Patera,ако под "идните дни" визираш утре-вдругиден,забрави за чернокоп и лефер около Бургас...извън Порт Бургас! В момента е такава вълна,че лодка не мож' влезе в морето(те и корабите ще имат дерт),а от брега

Между другото,следобед взех такъмите и...през тетраподите---на Изтока в Бургас.Лудите се оказахме тамън трима--Данчето,бай Стоян-полковника и аз.Блесни,плувки,дъна....само бай Стоян отрази едно чернокопче на блесна 1-ви номер(аз не спрях да се лакомя/леферя с 3-ка

Настана време за ракии.Данчето и бай Стоян поеха към портала(имат си пропуски хората),аз---към тетраподите...ама вълната вече,като ги ударЯше се качваше и до стената,а отделни вълни плисваха и вътре в порта...Ударих един гълток от тайния си резерв със скоросмъртница за кураж и....през оградата към вълните(с фотевите слова на акъл,че:"морето само живите обича,а мъртвите изхвърля на брега...").Поизкъпах се,соленият вкус на морска вода още ми е в устата,ама си минах по трасето безинцидентно,въпреки няколкото опита на гуменетките ми да ме подведат по 'лъзгавите тетраподи....На колегите,които минават ОТВЪН на вълнолома ще река:Почивайте тези дни,че да не стане някой зян!
Айде,Наздраве на всички!
(Сликата---след чалкантията

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Благодаря, колега!jivko.uzunov написа:По-близо можеш да пробваш преди къмпинг Европа-Жезъла на буната и на нефтеното пристанище .Успех

Е, лодка нямам, иначе бих се разходил с цел лека разпивкаКИРО написа:Абе ти си вземи лодката за всеки случай.
Повече кеф ще отразиш,отърси се от мързела да я сглобяваш.

shturetc написа:Patera,ако под "идните дни" визираш утре-вдругиден,забрави за чернокоп и лефер около Бургас...извън Порт Бургас! В момента е такава вълна,че лодка не мож' влезе в морето(те и корабите ще имат дерт),а от брега ...на юг-пристанището на Созопол,а на север това на Несебър биха ти дали някакви шансове за проби(кейовете на Поморие на север и на Черноморец на юг едва ли са "използваеми" за леферджийски тактики в момента).
Благодаря, колега! Имам предвид по-скоро края на седмицата.

То ми е и ясно, че рибата на едно място няма да стои, но просто се интересувам къде мога да се пробвам, че както го дават да вали, спининг по реките май няма да стане... Благодаря отново на всички!
I can teach you wonders if you give me your soul
-
- новобранец
Докторе като се видим ще ти покажа Варненска рапала - може да имаш па голям успехБоцмана написа:..................................отгризаха доста куки.
Здравейте, някой може ли да каже нещо за чернокоп на блесна в канала чува ли се нещо има ли го ???????
- smel1968
- ще става разбирач
Не.Има карагьоз от рвеме на време-но при постоянно и упорито хвърляне.ViRgE написа:Здравейте, някой може ли да каже нещо за чернокоп на блесна в канала чува ли се нещо има ли го ???????
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Милене колегата може да пита за друг канал,не за Варненският.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Магазините в Бургас днес са заляти с чернокоп на 8 лв -сещайте се колеги какво предстои!!! 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!