Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Няма такъв сняг и студ
Модератор: dantho.mihov
Re: Няма такъв сняг и студ
хиподил имат такъв албум.теб снега какво ти пречи.вино ли нямаш?като гледам как хубаво си седнал с тез бутилчици не ми се вярва .надигай и тва е.тя пролетта идваIvak написа:Положението в Русе е уникално, няма нито една разчистена улица.
Вятъра вее на макс, сняг вали на макс.
Преди малко се върнах от лимана (бях по работа), вътре вълните бяха по 40-50 см![]()
В една песен май се пееше Некъв ужас, Некъв ад![]()
Чудо
Чудо невиждано от 6 ,7 години в Ямбол заваля сняг че дори и натрупа Тука дето по вероятно е да завалят камани от колкото сняг Нооо обстаноската в града е както при вас Никаде няма почистено изринато или опесачено 30 санта сняг голяма парзалка и голям кеф Тази вечер очаквам да ни вдигнат по тревога с танковия влекач и БАТ-а тъй че и за ичикия нама чалъм абе МАМАТА СИ ТРАКА
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Не тръгвай. Аз днеска се преебах и тръгнах в 4 сутринта за софия, за работа. При средна скорост 35-40км/ч. около 12 на обяд все пак пристигнахме. Магистралата е разчистена само на места, за другите пътища няма да говоря. видях над 50 катастрофи. май ша трява да паля свещ за късмета да се приберем...Ivak написа:Ичкиите довечера , малко работим сега![]()
Много е трудно придвижването , дори с 4х4 пак е мъка![]()
Някой да знае как е пътя Русе - София
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Абе при вас поне е натрупало един метър сняг и знаете защо е блокирано всичко. Тука 5 пръста и пак е блокирано. Много ме кефи как все изневиделица им идва зимата на наще управници.
А иначе един колега спомена по-горе, че половината от шофьорите са с летни гуми и без вериги пък после лаят по ТВ-то. Туй сега редно ли е?
А иначе един колега спомена по-горе, че половината от шофьорите са с летни гуми и без вериги пък после лаят по ТВ-то. Туй сега редно ли е?
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Чудо
кво се косите-аз па цял ден вьртях из софияGan4eff написа:Чудо невиждано от 6 ,7 години в Ямбол заваля сняг че дори и натрупа Тука дето по вероятно е да завалят камани от колкото сняг Нооо обстаноската в града е както при вас Никаде няма почистено изринато или опесачено 30 санта сняг голяма парзалка и голям кеф Тази вечер очаквам да ни вдигнат по тревога с танковия влекач и БАТ-а тъй че и за ичикия нама чалъм абе МАМАТА СИ ТРАКА

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Яну 02, 2008 9:14 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
Аахахааа
ганчев-забравяш за коледата преди 5-6 години,когато 2 часа чакахме един танк да дойде(с мое скромно участие Wink ) да разрине пьт за камиона дето да разрине изхода на ямбол Wink
ХахАхаХааа Е как бе братче аз тогава 4 дена немоих да се прибера у нас от Едното място веднагана друготи то пътищара ги разрива БАТ-а /едно голямо нещо с гребло отпред ама мноо голямо / ама той се прецака на пожарите таз година и са дадоха един по малак А с танковия влекач ходихме да дръпаме кво ли не от преспите и канафките Коли ,линеийки , на гражданска защита МТЛБ-то което беше тръгнало да носи хлеб за едно село ,дори до Елхово един ТИР ходихме да дръпаме беше се засукал на пътя и няма мръдане чудо беше тогас и са маи ще е таз ,Ама 5 кила нормално еда сте чакали щото 1во военните се сещат за нещо в последната минута /ей на неска цял ден вали и трупа ама началмиците в 17ч. се сетиха че на тоа танк тряя му се турат акумулатори и да се поприпали ,па водата му източена била ама то немои с вода че тътри от склада антифриз /абе военна му работа пък нафтата и тя кът бензин няма ич на 0 сме е как да работиш в такива условия и при положение че днес цял ден сам на вън т.е. цялото поделение е на вън да рине сняг ,чак одзад на халката имам шушулки абе МАМАТА СИ ТРАКА ЕИ
ХахАхаХааа Е как бе братче аз тогава 4 дена немоих да се прибера у нас от Едното място веднагана друготи то пътищара ги разрива БАТ-а /едно голямо нещо с гребло отпред ама мноо голямо / ама той се прецака на пожарите таз година и са дадоха един по малак А с танковия влекач ходихме да дръпаме кво ли не от преспите и канафките Коли ,линеийки , на гражданска защита МТЛБ-то което беше тръгнало да носи хлеб за едно село ,дори до Елхово един ТИР ходихме да дръпаме беше се засукал на пътя и няма мръдане чудо беше тогас и са маи ще е таз ,Ама 5 кила нормално еда сте чакали щото 1во военните се сещат за нещо в последната минута /ей на неска цял ден вали и трупа ама началмиците в 17ч. се сетиха че на тоа танк тряя му се турат акумулатори и да се поприпали ,па водата му източена била ама то немои с вода че тътри от склада антифриз /абе военна му работа пък нафтата и тя кът бензин няма ич на 0 сме е как да работиш в такива условия и при положение че днес цял ден сам на вън т.е. цялото поделение е на вън да рине сняг ,чак одзад на халката имам шушулки абе МАМАТА СИ ТРАКА ЕИ
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс