Няма такъв сняг и студ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Няма такъв сняг и студ

Мнение от chlen »

Ivak написа:Положението в Русе е уникално, няма нито една разчистена улица.
Вятъра вее на макс, сняг вали на макс.
Преди малко се върнах от лимана (бях по работа), вътре вълните бяха по 40-50 см :shock:

В една песен май се пееше Некъв ужас, Некъв ад :lol: :lol:
хиподил имат такъв албум.теб снега какво ти пречи.вино ли нямаш?като гледам как хубаво си седнал с тез бутилчици не ми се вярва .надигай и тва е.тя пролетта идва
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Утре съм дневна,което според обстановката в моя район ще рече-следващите няколко дни съм на работа!
От снощи не е спирало да вали!Колата си вече не я виждам на паркинга!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Споко,тази вечер съм нощна на Бачковския манастир
ще карам калугерите да четат молитва и пиши снега
бегал.Ама както казват те (калугерите),със молитва
и снегорин се постига повече отколкото само молитва.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

И в Габровска област е трудна обстановката ,ама за сметка на това е КРАСИВО :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Чудо

Мнение от Gan4eff »

Чудо невиждано от 6 ,7 години в Ямбол заваля сняг че дори и натрупа Тука дето по вероятно е да завалят камани от колкото сняг Нооо обстаноската в града е както при вас Никаде няма почистено изринато или опесачено 30 санта сняг голяма парзалка и голям кеф Тази вечер очаквам да ни вдигнат по тревога с танковия влекач и БАТ-а тъй че и за ичикия нама чалъм абе МАМАТА СИ ТРАКА
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ей хора сутринта в 5.30ч. тръгнах за риба на река Струма. Имате ли идея,че не беше чистено нито Околовръсното шосе нито пътищата до гр. Благоевград.Но упорити и стигнахме до там. На връщане пак гола вода.Къде чистено къде не но се прибрахме живи и здрави. :lol:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Ivak написа:Ичкиите довечера , малко работим сега :x

Много е трудно придвижването , дори с 4х4 пак е мъка :evil:

Някой да знае как е пътя Русе - София :roll:
Не тръгвай. Аз днеска се преебах и тръгнах в 4 сутринта за софия, за работа. При средна скорост 35-40км/ч. около 12 на обяд все пак пристигнахме. Магистралата е разчистена само на места, за другите пътища няма да говоря. видях над 50 катастрофи. май ша трява да паля свещ за късмета да се приберем...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Абе при вас поне е натрупало един метър сняг и знаете защо е блокирано всичко. Тука 5 пръста и пак е блокирано. Много ме кефи как все изневиделица им идва зимата на наще управници.
А иначе един колега спомена по-горе, че половината от шофьорите са с летни гуми и без вериги пък после лаят по ТВ-то. Туй сега редно ли е?
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Чудо

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Gan4eff написа:Чудо невиждано от 6 ,7 години в Ямбол заваля сняг че дори и натрупа Тука дето по вероятно е да завалят камани от колкото сняг Нооо обстаноската в града е както при вас Никаде няма почистено изринато или опесачено 30 санта сняг голяма парзалка и голям кеф Тази вечер очаквам да ни вдигнат по тревога с танковия влекач и БАТ-а тъй че и за ичикия нама чалъм абе МАМАТА СИ ТРАКА
кво се косите-аз па цял ден вьртях из софия :lol: бати смехорията-на всеки ьгьл по някоя смешка :lol: :lol: мноо яко,пьк и не свикнахме ли вече?ганчев-забравяш за коледата преди 5-6 години,когато 2 часа чакахме един танк да дойде(с мое скромно участие :wink: ) да разрине пьт за камиона дето да разрине изхода на ямбол :wink: взех вьпросния участьк ямбол софия(около 300км) за 13 и нещо часа сьс най висока скорост 80км/ч и то след пловдив..от яд изпих 10 бири в колата :lol: :lol: :lol: :lol:може тогава па ти да си бил в танка :shock: :lol:
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Сря Яну 02, 2008 9:14 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Ами то си е изненада, кой би очаквал ,януари месец да завали сняг :lol:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

А тука в Пловдив не мога се оплача Вярно пътищата са в гъза ма чистят хората.Чистят и след 10 минути същата шитня. Инъче като гледах днеска снегорините в кви улички се бутаха чак за главата се хванах. Така че карайте внимателно и без тъпанарски прояви.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Мойта машина открай време няма проблем със снега, обаче като се прибирах от работа счупих рамото на едната чистачка, вентилатора на парното изквича и млъкна :(
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Аахахааа

Мнение от Gan4eff »

ганчев-забравяш за коледата преди 5-6 години,когато 2 часа чакахме един танк да дойде(с мое скромно участие Wink ) да разрине пьт за камиона дето да разрине изхода на ямбол Wink

ХахАхаХааа Е как бе братче аз тогава 4 дена немоих да се прибера у нас от Едното място веднагана друготи то пътищара ги разрива БАТ-а /едно голямо нещо с гребло отпред ама мноо голямо / ама той се прецака на пожарите таз година и са дадоха един по малак А с танковия влекач ходихме да дръпаме кво ли не от преспите и канафките Коли ,линеийки , на гражданска защита МТЛБ-то което беше тръгнало да носи хлеб за едно село ,дори до Елхово един ТИР ходихме да дръпаме беше се засукал на пътя и няма мръдане чудо беше тогас и са маи ще е таз ,Ама 5 кила нормално еда сте чакали щото 1во военните се сещат за нещо в последната минута /ей на неска цял ден вали и трупа ама началмиците в 17ч. се сетиха че на тоа танк тряя му се турат акумулатори и да се поприпали ,па водата му източена била ама то немои с вода че тътри от склада антифриз /абе военна му работа пък нафтата и тя кът бензин няма ич на 0 сме е как да работиш в такива условия и при положение че днес цял ден сам на вън т.е. цялото поделение е на вън да рине сняг ,чак одзад на халката имам шушулки абе МАМАТА СИ ТРАКА ЕИ
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Няма да повтарям стари вицове,но Господ си потвърди,че е Майна.Верно има сняг,но си се кара спокойно,или поне моята така си върви.Снегорините чистиха,поне главните булеварди са такива.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Прати го малко насам, вече не мога да видя колите на паркинга :shock:
за път и дума не може да става :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”