Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- devesil4o
- научил се да хвърля
Re: Сафрид 2013
Колега,дракончетата не ставаха ли?Фен съм имhvdragon написа:Вчера пред Рубин, Траката, Ной по 1.5кг/час. Днес 0.5кг/час.
+ 2 чернокопа, 10 дракона, 1 лихнус
- 6 куки, останали в 2 карагьоза, който ги хване да ми върне куките

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Много обичам будалите дето си оставят дракончетата,споменавам ги с биричката...
-
- научил се да хвърля
Най-големият беше 25см, другите 18-20см. Очерта се един участък точно пред "стената" на Евксиновград, където не даваше да пуснеш чепарето на дъното. По един, два веднага лапваха най-долните куки. Май ако бях останал на това място за дракони щях да хвана по-голямо количество от сафридаdevesil4o написа:Колега,дракончетата не ставаха ли?Фен съм имhvdragon написа:Вчера пред Рубин, Траката, Ной по 1.5кг/час. Днес 0.5кг/час.
+ 2 чернокопа, 10 дракона, 1 лихнус
- 6 куки, останали в 2 карагьоза, който ги хване да ми върне куките

-
- вече хвърля и на тежко
в събота сутринта от 9:00 до към 12:30 на германката в созопол 1 сафрин 23см никога не съм виждал такова животно но за 3 часа само един удар вълна имаше много и рибари нямаше.Веднага след това с колеги на хижа в Брашлян и сафридчето се изяде между пържолите

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Те като кибритени клечки бяха ве,starcho написа:Много обичам будалите дето си оставят дракончетата,споменавам ги с биричката...
ребрата им се брояха - само време отнемаха докато ги откача.
Иначе и аз съм им фен.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера пред Евсиноград двама около 10кила сафрид иедин чернокоп.За мен сафрида беше пръснат.Не можах да напълня чепарето поне един път.Лодки мноооооого,а писатели нема.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Писатели има,ама няма кой да чете май?emil75 написа:........Лодки мноооооого,а писатели нема.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 4#p1171734" onclick="window.open(this.href);return false;
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
колеги препоръчайте ми някаква комбинация за сафрид макара и пръчка мерси предварително аз съм с династик теле бомбарда 20-60 акция и шимано алижио 3000.Мерси предварително на всички искам малко по голяма чуствителност и малко сила в машинката
-
- ще става разбирач
slonski1981 написа:колеги препоръчайте ми някаква комбинация за сафрид макара и пръчка мерси предварително аз съм с династик теле бомбарда 20-60 акция и шимано алижио 3000.Мерси предварително на всички искам малко по голяма чуствителност и малко сила в машинката
това за лодка ли ??? и само за сафрид ли да е ???
Над бриколаж варна има магазинче за въдици и чепарета воблери -всичко необходимо .Собственика се казва Пламен казваш му че искаш въдица за сафрид от лодка с макара - той щети избере. Две години ползвам неговите една за сафрид и друга за влачене много съм доволен ..
пп. аз съм със конец и на двете , не със месина . И най малката граца се усеща перфектно на 20-30м . дълбочина .
пп. винаги съм се чудил на колегите с тез колове ко правят - за самоотбрана ли ги ползват , за гребане ли или светата инквизиция е оставила трайни следи и по българските земи . Това от мен .

- nabor4eto
- ще става разбирач
Вчера на Траката , след корабите на рейда , посока Рубин сафрид
....много пръсната риба..от 08,00ч до 13,30ч двама човека не повече от 2-3кг сафрид

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

-
- вече хвърля и на тежко
нящо за созопол някой да каже от брега дали се хваща говоря за агалина и германка защото последните дни там сафрида май го няма или никой нищо не пише
Доста е тих форума. Струва ми се, че сезона приключва. До година повече.
-
- вече хвърля и на тежко
не е така колега струва ми се че ще има още успешни дни за риболов на сафрид
Вчера на Агалина прериодични проби от сутринта до вечерта(през паузите когато не кълвеше заргана)никакъв резултат.Пера,ламета,купени,самоделки-нищо..,но има време ще се появи...slonski1981 написа:нящо за созопол някой да каже от брега дали се хваща говоря за агалина и германка защото последните дни там сафрида май го няма или никой нищо не пише
- dim-dim
- научил се да хвърля
Някой има ли инфо от железния мост Варна и на морска гара какво е положението!?