Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз. Кърджали
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз. Кърджали
Вчера 3 сомета бебета(под 2кг.) на кльонк,днес нищо.
Недеи намаляи ,и по кило важат..Commander написа:Emo-83 написа:Преди две седмици се хванаха доста сомове над 10 кила на кльонк и големи бели на тролинг.Commander написа: Утре съм там! Преди 2 седмици бях, на тролинг само 1 се похвали с една хваната риба. А аз 1 сом на тролинг и 1 на клюнк. Този седмица май май само ще клюнкам ... пък да не се заричам!
Също на тролинг се улови един сом 33кг. и един 20кг.
В момента положението е гипсово.
За съжаление Емо е прав. За два дни само 2 дигнати сома без удар.
И на тролинг 2 кефала по кило (мога да намаля малко).

- 6tukara
- ще става разбирач
Здравейте, може ли някой да ми каже какво е нивото на язовира и има ли някакви резултати от сом на тролинг вече.
Искам да го посетя сряда и четвъртък и ще се пробвам някъде по устието така че всякаква информация ще ми е полезна.
Искам да го посетя сряда и четвъртък и ще се пробвам някъде по устието така че всякаква информация ще ми е полезна.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- разбира нещата
Влиза много студена вода на устието в момента.Пробвай някой от долните ,най добре Ивайловград.
В неделя бях на язовира, като за 13 часа тролинг хванах баш по обед 2 сомчета /бебета/ под 2 кг. на воблери газещи около 6 метра.
Температурата на водата беше 24-25 градуса, нямаше мнго лодки, от разговор с колеги разбрах, че и бялата риба хич я нямало напоследък.
п.с. В 7.33 сутринта един от "виладжиите" с хубава лодка прилежно си вадеше мрежичката , която беше разпънал пред бунгалото си,ама като ме видя я остави във водата.
Температурата на водата беше 24-25 градуса, нямаше мнго лодки, от разговор с колеги разбрах, че и бялата риба хич я нямало напоследък.
п.с. В 7.33 сутринта един от "виладжиите" с хубава лодка прилежно си вадеше мрежичката , която беше разпънал пред бунгалото си,ама като ме видя я остави във водата.
Вчера бях на язовира, 10 часа тролинг - резултата "капо", водата мътна, температура в различните участъци от 9 до 13.9 градус, общо на язовира се мяркаха 5-6 лодки
п.с. отново един от "виладжиите" ме "изненада" минавайки покрай неговата обител с думите, "колега мини по-навътре, че ей там ми е сарата...
п.с. отново един от "виладжиите" ме "изненада" минавайки покрай неговата обител с думите, "колега мини по-навътре, че ей там ми е сарата...
за тия 24-25градуса да не са били на въздуха в неделя ? на Ивайлов беше 8-9

- spookymiro
- ще става разбирач
На водата са били. Ама на 22 юли 2014-таdiD0 написа:за тия 24-25градуса да не са били на въздуха в неделя ? на Ивайлов беше 8-9

Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Два дена тролинг и ,,капо,, навсякаде мрежи и токаджии.diD0 написа:температурата май е при мен
Колега "ОТВРАТЕН" слабо казано от безхаберието на ИАРА и всички РИБОЛОВЦИ посещаващи яз.Кърджали.ИАРА е няма никаква,Токаджиите и мрежарите не им пука от никого СВОБОДИЯТА Е ПЪЛНА .........orco написа:Два дена тролинг и ,,капо,, навсякаде мрежи и токаджии.diD0 написа:температурата май е при мен
Вчера направих сефтето-сом 3,300кг на рапала магнум 9смkvt написа:Колега "ОТВРАТЕН" слабо казано от безхаберието на ИАРА и всички РИБОЛОВЦИ посещаващи яз.Кърджали.ИАРА е няма никаква,Токаджиите и мрежарите не им пука от никого СВОБОДИЯТА Е ПЪЛНА .........orco написа:Два дена тролинг и ,,капо,, навсякаде мрежи и токаджии.diD0 написа:температурата май е при мен
Колега "ОТВРАТЕН" слабо казано от безхаберието на ИАРА и всички РИБОЛОВЦИ посещаващи яз.Кърджали.ИАРА е няма никаква,Токаджиите и мрежарите не им пука от никого СВОБОДИЯТА Е ПЪЛНА .........[/quote]
Вчера направих сефтето-сом 3,300кг на рапала магнум 9см[/quote]
Наслука на всички тръгвам за яз.Кърджали .
Вчера направих сефтето-сом 3,300кг на рапала магнум 9см[/quote]
Наслука на всички тръгвам за яз.Кърджали .
- petro_op
- ще става разбирач
Аз ще пътувам към яз. Кърджали в Неделя. Някой да е влачил последната седмица - две там ?