Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
Бат Киро бива вече,за скарата става.Относно това,че пред Черноморец имали 14кг.до 2 часа,ако са 3-4-ма човека,може и това да е ОБЩИЯ им улов,обаче ако някой ти е казал,че ги е направил сам мнооооого те е излъгал.Сега се връщам от там и средния улов на човек е около 4-5 кг.
- shturetc
- ще става разбирач
bat stani68,
амиии...Христо Фотев,бе,градски;)....Велик поет и добър пияч(на бяло вино...ако беше ракиджия кат' мен и за пияч щях да използвам определението "велик")....Та,въпросните му ,гениални стихове са,доколкото знам,за момето,поради чиято смърт въпросните скали се зоват така...знаеш как;)
Бат'Киро,аз бях на плажа в Бургас за заргани днес и въпросните чернокопи не съм ги виждал,ни кат'големина,ни кат' тежина на трупчетата;),ама....по телефонния разговор съдя,че са до педя,'щото....:
"--Бива ли ги чернокопите на размер,бе?"
"--Миии,горе долу..."
(ако бяха повече от педя отговорът щеше да е:"Охооо,и още как")
НЪл мЪ разбра?;)
А,наздраве и ГА ще ме поканиш на твоя,всеизвестен по цялото крайбрежие кораб?Давам добър баласт при силно вълнение със 130-те си оки...И ракия си нося,пък и купон в ж.к. "Чайка"(собствено жилищеІ мога да подсигуря! Хахахахаха
амиии...Христо Фотев,бе,градски;)....Велик поет и добър пияч(на бяло вино...ако беше ракиджия кат' мен и за пияч щях да използвам определението "велик")....Та,въпросните му ,гениални стихове са,доколкото знам,за момето,поради чиято смърт въпросните скали се зоват така...знаеш как;)
Бат'Киро,аз бях на плажа в Бургас за заргани днес и въпросните чернокопи не съм ги виждал,ни кат'големина,ни кат' тежина на трупчетата;),ама....по телефонния разговор съдя,че са до педя,'щото....:
"--Бива ли ги чернокопите на размер,бе?"
"--Миии,горе долу..."
(ако бяха повече от педя отговорът щеше да е:"Охооо,и още как")
НЪл мЪ разбра?;)
А,наздраве и ГА ще ме поканиш на твоя,всеизвестен по цялото крайбрежие кораб?Давам добър баласт при силно вълнение със 130-те си оки...И ракия си нося,пък и купон в ж.к. "Чайка"(собствено жилищеІ мога да подсигуря! Хахахахаха
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Щурец-направо ме светна-не знаех че тези стихове са писани за тази булка.Ама и ти веднага разпознаваш местността.

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- shturetc
- ще става разбирач
Ех,bat stani68,намразих я.Намразих я тази местност още преди 10-ина години,кога' онази продажна, царска шушумига Арсенова(министър на околната среда и водите...сколько тъпи шунди бяха министри у тая Република??!??) даде разрешителните за застрояването й.... и спрях да ходя тъдява...Побеснявам!Не ми се вре между къщята! Сега само ви се радвам на снимките на теб,на Пешо и йощ неколцина.В редките, "скалисти" воаяжи в района залагам на Голямата Агалина--най-ми е харна кат' пейзаж,дори и хич риба да не даде!
Наздраве и... утре избиваме заргана!!!Наточил съм се да ви идвам на гости....ама не на въпросната скала/местност!;)
Наздраве и... утре избиваме заргана!!!Наточил съм се да ви идвам на гости....ама не на въпросната скала/местност!;)
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Shturec,първо виж прогнозата за времето-дават го ветровито-утре почивка си давам
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- zxzx
- научил се да хвърля
е 3,4 м.сек става утре ще влизам на черноморец с навехнат глезен дано поне риба да има така болката няма да я усещам,ако не си забравя тел.и снимки ще има.Ай наздраве 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
Утре? Чудесен "моряк"!
http://dmi.gov.tr/en-US/marine-metu3-de ... ayfaBaslik" onclick="window.open(this.href);return false;
(жив и здрав да е колегата,който постна преди време този много точен,турски сайт...че ГисМетео-то отдавна закуца.....Уви,не помня точно кой съфорумец беше....)
...Пък и ние,крайбрежняците,си имаме мнооого варианти за скривки при различните по посока ветрове
и НАСЛУКА на всички!
http://dmi.gov.tr/en-US/marine-metu3-de ... ayfaBaslik" onclick="window.open(this.href);return false;
(жив и здрав да е колегата,който постна преди време този много точен,турски сайт...че ГисМетео-то отдавна закуца.....Уви,не помня точно кой съфорумец беше....)
...Пък и ние,крайбрежняците,си имаме мнооого варианти за скривки при различните по посока ветрове

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера ГИС-а беше кът Любка Кумчева:
Какво ще е времето утре,ще ви кажем в удругиден.
Едни данни чета преди да тръгна от дома,
като се върнах четох реалните,ама го ядохме вече де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
вярно е гиса и на мен два-три пъти ми прави парчета ,но се вижда като цяло че времето е нестабилно!КИРО написа:Вчера ГИС-а беше кът Любка Кумчева:
дано поне този вятър набута рибата!!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- новобранец
днес малко преди Ной, 3 мазни каиша 45+, от 7,30 до 8.00, и после до 9.00 никой, от там на канала за сверка, само че делфин се беше набутал и пак у дома...
Аз бях колега радвам се че ти върши работа , сайта наистина е много точенshturetc написа:Утре? Чудесен "моряк"!
...Пък и ние,крайбрежняците,си имаме мнооого варианти за скривки при различните по посока ветрове![]()
и НАСЛУКА на всички!
След няколко неуспешни опита, днес открих зарганския сезон на Ной /7:00-12:00/ - 22 бр. Рибите бяха много капризни и взимаха на максимална дистанция.
- shturetc
- ще става разбирач
vladi8008,искрено ти благодаря,понеже този сайт,който направи достояние на всинца ни, вече ми е настолен така да се каже !
Днес с една готина поморийска двойка рекохме да дирим зарганите около Черноморец(Бс),ама... 6:30 се оказа твърде късен час за разставяне--навсякъде по-ранобудни колеги бяха заели добрите позиции.Заложихме на защитна версия Созопол
В първия час ударихме няколко заргана (моята финална цифра е 2 броя) и...толкоз.До обяд гол след гол на платерини,като при все че пускахме по-ситните(безброй) ,напълнихме по една бака (7.7л) дюкме.Сега се чудя поради что го сторихме(в частност аз),щото тази риба иска и чистене.Ръцете ми вече гибарясаха,а не съм се справил и с 1/4 от баката 
Днес с една готина поморийска двойка рекохме да дирим зарганите около Черноморец(Бс),ама... 6:30 се оказа твърде късен час за разставяне--навсякъде по-ранобудни колеги бяха заели добрите позиции.Заложихме на защитна версия Созопол

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Те поради тази причина,като навържа към 5 кг,и почвам да се гевезя в лодката.shturetc написа:Сега се чудя поради что го сторихме(в частност аз),щото тази риба иска и чистене.Ръцете ми вече гибарясаха,а не съм се справил и с 1/4 от баката
Чепарета сменям,други риби търся,само времето да мине и екипажа да се налови.

Ама ако е чернокоп - тактиката е друга.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА