Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- kokho
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Благодаря за инфото, наистина е така. Бяхме малко преди Срем, тегав риболов, като цяло дребни морунажи и някоя белевичка. Навсякъде колегите казват едно и също, няма я рибата. Още малко да захладнее и нещата ще си дойдат на мястото надявам се. Наслука колеги! 

Ако продължават да си хвърлят отровите,може и да не си дойде на мястото... 

В тоз гьол,риба няма!
- kokho
- научил се да хвърля
Това въобще не звучи добре. Няма ли контролни органи да ги предупредят,
какво ли се зачудвам, то държава няма да остане още малко. Стига "политищини" ,че само се нервя.
Айде със здраве!

-
- новобранец
днес ходих на тунджата до вилтона бях под тръбите даваше от време на време по някоя прилична рибка една гърбавица около 400-500 грама хванах и една изтървах близо кило,колегата под мен хвана шаран около кило кило и половина
-
- научил се да хвърля
Подочух за гърбъвици по кило на полигона , там дето се събира яко захранка от махалата ако са сещате кво искам да кажа .........
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вярно е , само че трябва да си носиш на кило риба хваната по кило куки и олова заради късанията.voblep4o написа:Подочух за гърбъвици по кило на полигона , там дето се събира яко захранка от махалата ако са сещате кво искам да кажа .........
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- научил се да хвърля
Над съоръжението там между водопада и шахтата в дълбокия участък няма ли ги тая година , че миналата седмица не съм слизал към реката въобще :X ?
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Под водопада има,много и различна,но предимно дребна,което не пречи да се тъпче в торбите...
Това е от неделя за три часа от 07:30 до 10:30,двайсетина риби,което е добре,като се има предвид,че имах конкуренция в лицето на една видра.

Видрата не можах да я снимам.
Това е от неделя за три часа от 07:30 до 10:30,двайсетина риби,което е добре,като се има предвид,че имах конкуренция в лицето на една видра.

Видрата не можах да я снимам.

В тоз гьол,риба няма!
Здравейте колеги, четох четох търсих ама на....не можах да разбера нищо за водоема на село Могила, освен,че излизали шарани на плувка. Въпросът ми е какви са условията там, като такса, каква риба има, кое колко се плаща? И другият ми въпрос е за статута на язовира в местността Ормана, има ли риба, разрешават ли да се лови и ако да за условията? Ще съм ви много признателен ако някой ми отговори.
-
- научил се да хвърля
За Могила малко инфо, от мен. Регламент: 1 въдица -3лв., 2- въдици-5лв. Лови се предимно на плувка по дължината на ивицата прилежащата към къщата на пазача. Има и изграден Бюфет за улеснение от храни и питиета. При моето посещение се уловиха няколко шарана от 2-3кг. които ако искаш да вземеш ще се наложи да заплатиш по 5лв -за Килограм. За учудване шараните идват в непосредствена близост до брега на по малко от 10 метра! За активността и гаранция за улов не може и дума да става, другото е Слука.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз също бях много изненадан на каква близост до брега бяха шараните, буквално в краката ни на 2 метра от нас вземаха. Навътре с мач даже нямах побутване, същото е положението и с дъно (то от трева дъно не се стигаше де). И единствената успешна стръв в нашия случай беше прясна млечна царевица, директно от кочана
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Много благодаря за бързите отговори колеги, ако ходя там ще споделя излета!
здр.колеги.Утре сутрин ще ходя по реката с един колега да пробваме дали е тръгнала гърбавицата.Ако има колеги с прясно инфо,ще сам ви благодарен...Благодаря предварително и наслука колеги.
-
- ще става разбирач
Как е пробва ли гърбавицата ?gichogt написа:здр.колеги.Утре сутрин ще ходя по реката с един колега да пробваме дали е тръгнала гърбавицата.Ако има колеги с прясно инфо,ще сам ви благодарен...Благодаря предварително и наслука колеги.