Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
vatus56 написа:
Демоничната отпуска на Евлампи Груев ....
- Е! Аре за запознанството! - вдигна тост Груев... Демонът удари един екс. После издиша така, че кинескопът на "София"-та се сцепи. Едри сълзи се търколиха от очите му и се изпариха. Върховете на рогата му се напукаха.
- Първата е най-трудна. После свикваш. - "успокои" го Евлампи и набълбука пак чашите догоре...
Ватус-а много ме изкефи

Въпреки, че и той го е копнал от някъде, ама много се смях

"...Ракия, кво! Истинска. Моя рецепта. Не кат кръчмарските боклуци. Ексклузив, дет са вика. Или експлозив беше..."

И Трапер-а е захванал същата тема, ама от Баварска гледна точка,
Много съм се чудил, как тези нежни германски девойки и жени,
Носят много на брой и огромни халби с бира

Та идва зимата,
Повечко ще пием, повече ще пишем, май

- GODzillata
Супер репортаж, Свилене! 
Автентично швабско, все едно и аз бях там и пих виртуално бири и очите ми потъваха в деколтето на фройлайн сервитьорката.
Данке!
Жоре, очаквах повече от теб и воаяжа ти до Париж, някак си не успях да се топна в обстановката, трябваше да удариш едно кафе с кроасан по Шанз-елизе, трябваше да метнеш снимки от Булонския лес със съпътстващи снимки на френска любов и т.н.

Автентично швабско, все едно и аз бях там и пих виртуално бири и очите ми потъваха в деколтето на фройлайн сервитьорката.

Данке!

Жоре, очаквах повече от теб и воаяжа ти до Париж, някак си не успях да се топна в обстановката, трябваше да удариш едно кафе с кроасан по Шанз-елизе, трябваше да метнеш снимки от Булонския лес със съпътстващи снимки на френска любов и т.н.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А 69 и метеоризма и глобата от 1500 евроGODzillata написа:..........съпътстващи снимки на френска любов и т.н.![]()
![]()

Имаше ли вурстчета с киселото им зеле и свински джолан.Един път съм ходил и са натрясках здраво с бира - някъде по шкафовете си пазя халба от фестивала.Жесток купон е.трапера написа:Ха добър вечер!

- Vid
- кандидат преподавател
Здравейте, пускам кратко репортажче на екскурзионното ми/ни есенуване в Белоградчик.
Въпреки, че веднъж съм бил в то регион, сега отново преоткрих красотите му. Всичко беше идеално, с изключение на това, че екскурзията беше организирана и финансирана от жената в стил релакс за служителите от кантората. В резултат на това, бях втори шофИор, което ми попречи на риболова на щуки на яз.Скомля, който ми беше препоръчан от Кирето.
И пещерата Магурата:

И женките, т.е. колежките...

Следва Баба Вида

Втори ден:
Крепостта в Кула - Castra Martis fortress

А, това е вече в Сърбия-Зайчар-Гамзиград:

И веселата част - Зайчар и "Двата брата", превъзходна кухня и обслужване. Порциите са по половин кило, оркестъра свири тиха музика... Пушенето е разрешено... Цените са като нашите. Сръбските кръчми са ми любимите...

Ден трети: Калафат - много спретнато градче, обаче пълно с цигани. Една тумба мангали ни преследваше през цялото време. Много неприятно.

А, това е Maglavit Monastery, ако не греша де:

Това вече е един парк в Крайова

Женските са уморени, но пък доволни. А на мен крака не ми останаха..

Крайова много ми хареса. Жалко, че ни удари един леден дъжд и не можахме да видим повече... Хай стига толко, че се скапах от качване на снимки
Въпреки, че веднъж съм бил в то регион, сега отново преоткрих красотите му. Всичко беше идеално, с изключение на това, че екскурзията беше организирана и финансирана от жената в стил релакс за служителите от кантората. В резултат на това, бях втори шофИор, което ми попречи на риболова на щуки на яз.Скомля, който ми беше препоръчан от Кирето.

И пещерата Магурата:

И женките, т.е. колежките...

Следва Баба Вида

Втори ден:
Крепостта в Кула - Castra Martis fortress

А, това е вече в Сърбия-Зайчар-Гамзиград:

И веселата част - Зайчар и "Двата брата", превъзходна кухня и обслужване. Порциите са по половин кило, оркестъра свири тиха музика... Пушенето е разрешено... Цените са като нашите. Сръбските кръчми са ми любимите...

Ден трети: Калафат - много спретнато градче, обаче пълно с цигани. Една тумба мангали ни преследваше през цялото време. Много неприятно.

А, това е Maglavit Monastery, ако не греша де:

Това вече е един парк в Крайова

Женските са уморени, но пък доволни. А на мен крака не ми останаха..

Крайова много ми хареса. Жалко, че ни удари един леден дъжд и не можахме да видим повече... Хай стига толко, че се скапах от качване на снимки

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Опитах се да променя мнението си, но не става, типично по български
Исках да попитам по знаещите, че там в сръпско пих една (даже 4-ри) синя ракия (със син цвят де) от която съм впечатлен. Та какво и е името??? То, щото следващата седмица отивам в Београда и да зная, че пак да я "хакна"

Исках да попитам по знаещите, че там в сръпско пих една (даже 4-ри) синя ракия (със син цвят де) от която съм впечатлен. Та какво и е името??? То, щото следващата седмица отивам в Београда и да зная, че пак да я "хакна"

Сенека
Сенека
Батка нормално, сайта се бъгна вече 3-ти ден и все така май ще си върви.... с бъгавите хора покрай него...
Ако искаш да си промениш мнението напрао му дай да ти го изтрие до де все още имаш тая опция и си напиши новото
Аве....к'ви щуки ве...с ГОСПОЖАТА си

Пичуй стават чудеса - ученикът стана учител в тааа обеденла държавица....що ? ....и аз не знам, шЪ видя за убуу ли е или за по-убуу

Баткаа соо уикенд са прибирам
Мое да нагласим работата за 1 излет, живот и здраве 
Ако искаш да си промениш мнението напрао му дай да ти го изтрие до де все още имаш тая опция и си напиши новото

Аве....к'ви щуки ве...с ГОСПОЖАТА си

Пичуй стават чудеса - ученикът стана учител в тааа обеденла държавица....що ? ....и аз не знам, шЪ видя за убуу ли е или за по-убуу

Баткаа соо уикенд са прибирам

- Vid
- кандидат преподавател
Га се прибереш, звънкай.... Вече съм си тука, освен едно пътуване до Београд, че вече се уморих от чуждоземни пътувания...
А, то месец ще трябва да ходя до София да си взема горната бланка на Спортекса от гаранцията, ама може да ти се обадя ти да я вземеш, щото не ми се пътува....
А, то месец ще трябва да ходя до София да си взема горната бланка на Спортекса от гаранцията, ама може да ти се обадя ти да я вземеш, щото не ми се пътува....
Сенека
Сенека
- GODzillata
Е, сега вече разбрах защо не успя да отидеш за риба:
Крайова е готин град, имат и голям зоопарк в оня парк в началото на града, докато в Калафат само в центъра бива.

Vid написа:...И женките, т.е. колежките...
...
Крайова е готин град, имат и голям зоопарк в оня парк в началото на града, докато в Калафат само в центъра бива.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- G.Petkov
Киреее,GODzillata написа:...Жоре, очаквах повече от теб и воаяжа ти до Париж, някак си не успях да се топна в обстановката, трябваше да удариш едно кафе с кроасан по Шанз-елизе, трябваше да метнеш снимки от Булонския лес със съпътстващи снимки на френска любов и т.н.![]()
![]()
Повтарям, ей, повтарям

Че като ходя с жената, няма как до ида до Бульонския лес

Пък и съпреходниците са доста по-млади от мен,
Особено компанията на Вид предразполага към приповдигната обстановка

Това, че жена му присътства, донякъде променя нещата,
Ама цяло ято красиви млади жени около него,
Са си бонус отвсякъде

Съвсем друго е настроението !
А моето си е малко пенсионерска екскурзийка

-
- Модератор
И мен ме изкефи.G.Petkov написа:
Ватус-а много ме изкефи!
Но най-много се смях, когато разбрах, че бай Ламби отмъкнал кучето барабар с колибата му.

Хубави снимки на Vid !
Като нямам време да "ваканцувам"

- трапера
- сериозен играч
И аз им се чудя! Ама носят, де Шъ идат. На всяка бира имат кинта и нещо бакшишG.Petkov написа:................И Трапер-а е захванал същата тема, ама от Баварска гледна точка,
Много съм се чудил, как тези нежни германски девойки и жени,
Носят много на брой и огромни халби.....

GODzillata написа:Супер репортаж, Свилене!
Автентично швабско, все едно и аз бях там и пих виртуално бири и очите ми потъваха в деколтето на фройлайн сервитьорката.![]()
Данке!![]()
![]()

За купона- спор нямаTeo 62 написа: Имаше ли вурстчета с киселото им зеле и свински джолан.Един път съм ходил и са натрясках здраво с бира - някъде по шкафовете си пазя халба от фестивала.Жесток купон е.

Както споменах, бирата за феста си е Чук. Много лесно човек може да се лъзне с нея. Такава бира няма през другото време на годината. Вурстове има навсякъде по "бараките" за хранене. И не само вурстове. Имат страшни глезотии. Например в зелевата салата слагат кимион-предотвратявало подуването на корема и образуването на газове

Сега вече съм на трета бира от мойта Franziskaner Weissbier. Намерих едни пушени филенца от скумрия и си взех за проба две опаковки. Оказаха се невероятни и утре пак Шъ повторя, но Шъ заприходя зелен лук, маслинки и лимон...... То май Шъ трябва да мушна и една ракия тогава.....Знам ли!?!
Баси, една година не бях близвал ракиджос, ама в БГ се случи двамата с шурито да сме отпуска и няколко пъти пробвах. Ма може салатата да беше причината-печени патладжани, чушки, домашни домати и корнишони.....
Който е заседнал му викам едно наздраве

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star