Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
Вече се започна колега. Днес малко над фара на Поморие, на 25-26 м. дълбочина, имаше село 40-50 лодки, всички взимаха добре.
Рибата тръгна по-късно, към 9-10 часа, не знам до колко часа е вървяла, защото се наложи да изляза на обяд.
Рибата тръгна по-късно, към 9-10 часа, не знам до колко часа е вървяла, защото се наложи да изляза на обяд.
Днес,м/у Черноморец и Поморие доволно чернокоп и доста едър сафрид. 

Снощи на Варненския вълнолом на плувка слабичко.Стояхме от 9.00 до към 1.00.Епизодични,редки риби мешано от много дребно до много едро.рибата се активизира(ако може така да го наречем
) като падна вятъра,а той бая народ отказа на старта.Толкова от меня, наслука на всички които ще се пробват! 

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днеска вече е на 7 така че налазвайте братя.Заргана го гоня за кеф а туй нещо ши пий ракия цяла зима.Пет кила ми сгънаха кръста докат ги изчистя.bat stani68 написа:Магазините в Бургас днес са заляти с чернокоп на 8 лв -сещайте се колеги какво предстои!!!
Ако ще замразяваш по добре нечистена!И по лесно се чисти после, и не става тричава ( по сочна остава да кажа де)Аматьора Бс написа:Днеска вече е на 7 така че налазвайте братя.Заргана го гоня за кеф а туй нещо ши пий ракия цяла зима.Пет кила ми сгънаха кръста докат ги изчистя.bat stani68 написа:Магазините в Бургас днес са заляти с чернокоп на 8 лв -сещайте се колеги какво предстои!!!
Това за всичката морска риба при сладководните не знам дали важи

Значи, както колегата - нечистена.....но най-добрия начин за съхранение на всякаква риба във фризер е в кутия, или някакъв съд или вакумираща торба, напълнено с вода и рибата неизчистена......независимо дали е морска или сладководна, след като се изкара и си се размрази сама е все едно току що хваната. Аз примерно зарганата я замразявам във форма за кекс (заради продълговатата форма) 
...чернокопа е по-компактен...

...чернокопа е по-компактен...
0885022272 / 0885897615
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Минавайки край Краснодар забелязах че никъде вече няма чернокоп,само на 1 място ппо 9 лв
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- вече хвърля и на тежко
Брей туй е много ОбезззПукойтелнууbat stani68 написа:Минавайки край Краснодар забелязах че никъде вече няма чернокоп,само на 1 място ппо 9 лв
- shturetc
- ще става разбирач
И аз днес наминах към "Краснодар" да видя "чернокопите за скара".При Весо имаше едни рибоци по 7лв/кг,'дето,ако бяха сафриди,щях да им викам граци--туй за нищо не става...даже и за мариноване(такива чернокопченца ги пускам,кога се хванат на чепарето).РК-тата пак са тралили с тензуха!?
На Славянка се взимат на блесна(че и на чепаре) единични ,зъбати риби,но с доста по-прилични размери-гонят педята и стават за скара,ама...трябва да ги сбира човек няколко дена
На Славянка се взимат на блесна(че и на чепаре) единични ,зъбати риби,но с доста по-прилични размери-гонят педята и стават за скара,ама...трябва да ги сбира човек няколко дена

при мене ги няма нито на скара нито на чепаре 

Сега се върнах от буничката на дружба, тази зад топлия басейн, имам над 30 риби, някои от които доста добри. Аверчето ми има подобен резултат. Голям кеф.... Верно че сме мокри до коленете..... ама голям кеф
Другия път задължително ще си взема ботуши. АМА ГОЛЯМ КЕФ

-
- научил се да хвърля
shibailo написа:Сега се върнах от буничката на дружба, тази зад топлия басейн, имам над 30 риби, някои от които доста добри. Аверчето ми има подобен резултат. Голям кеф.... Верно че сме мокри до коленете..... ама голям кеф![]()
![]()
Другия път задължително ще си взема ботуши. АМА ГОЛЯМ КЕФ
Поздравления колега за улова , как ги ловихте , на стръв или на блесна ?
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
- orion30
- разбира нещата
Тъкмо се връщам от Рубин-Дружба с 35 чернокопа, братовчеда ме изпревари с 39 риби. Тръгна чернокопа вече яко.
На рубин къде заставате на външните плочи или някъде другаде?
Днес, б.р. вчера чернокопа пак на 7 а сафрида 4.bat stani68 написа:Минавайки край Краснодар забелязах че никъде вече няма чернокоп,само на 1 място ппо 9 лв