Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фен клуб "Национална среща НАРИБА"
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Фен клуб "Национална среща НАРИБА"
Гледам,че постепенно се увеличава броят на колегите с печатче в подписа.Явно идеята им допада.Искренно се надявам да увековечим традицията на сбирките.
Събираме се доста хора и бихме могли да си спретваме нещо наистина грандиозно.Не говоря за заря,паради или официални приеми,а за дву,или три дневна регламентирана програма.Имаше колеги мераклии да стрелят на 140-150м

На предната сбирка Илийката даде една идея,която на мен лично много ми допадна-прасенце или теленце.Всичко това е възможно,но трябват две неща-организация и парички.Сметка си имаме/нали Емо?

- emo vasilev
- сериозен играч
Браво !
Напълно съм съгласен с тебе , може да си направиме срещите още по-интересни .
Освен това съм замислил да си спретнем и едно състезание :
Да събереме някаква сума за грамоти и награди !
С анкета да избереме дата и място за състезанието и пр.
Ето един поздрав за всички , които ще ни подкрепят !
http://www.vbox7.com/play:edb9c5dc
Напълно съм съгласен с тебе , може да си направиме срещите още по-интересни .
Освен това съм замислил да си спретнем и едно състезание :
Да събереме някаква сума за грамоти и награди !
С анкета да избереме дата и място за състезанието и пр.
Ето един поздрав за всички , които ще ни подкрепят !
http://www.vbox7.com/play:edb9c5dc
Митаче идеята ти е прекрасна,Емо стига с тия поздрави,че кат ги гледам ми иде срещата да я направим още на Йорданов ден.
Та на въпроса,за новата лятна среща е хубаво например всеки месец по заплатено време да си пущаме по една 10чка и с тези пари да се закупят предмети като въдици,макари,столче,кепче или подобни неща и на срещата да се дадът като награди за които ще си измислим сами.
Темата е пусната навреме и до лятото ще има време да се организира,смятам че ако се развие успешно трябва да се премести като важна тема
Та на въпроса,за новата лятна среща е хубаво например всеки месец по заплатено време да си пущаме по една 10чка и с тези пари да се закупят предмети като въдици,макари,столче,кепче или подобни неща и на срещата да се дадът като награди за които ще си измислим сами.
Темата е пусната навреме и до лятото ще има време да се организира,смятам че ако се развие успешно трябва да се премести като важна тема

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Идеята я бива, явно всички мисли по един начин
Само , че според мен по добрия вариант е 10-ките да отиват за
Грамоти, медали и другите неща нужни за малко импровизирано състезание. Без материални награди. За спомен е достатъчна и една грамота на стената. С моята се хваля на всички
Не е нужно да се купуват въдици и такъми, усложняваме нещата излишно.
Другите пари ще е перфектно да се дадът за малко животинче за къдем, ако изберете агне мога да се наема с купуването и касапските истории, за прасе и теле през юни нямам идея от къде да купя

Грамоти, медали и другите неща нужни за малко импровизирано състезание. Без материални награди. За спомен е достатъчна и една грамота на стената. С моята се хваля на всички

Другите пари ще е перфектно да се дадът за малко животинче за къдем, ако изберете агне мога да се наема с купуването и касапските истории, за прасе и теле през юни нямам идея от къде да купя

- SILVESTER
- ще става разбирач
Я раздуйте малко темата за това печатче че не ми е много ясно,
а и изобщо да се постигне някакава яснота-дали тези сбирки са отворени за всеки или има някакъв кръг от потребители
(все пак има много нови потребители които не са на ясно
)
Благодаря!
а и изобщо да се постигне някакава яснота-дали тези сбирки са отворени за всеки или има някакъв кръг от потребители
(все пак има много нови потребители които не са на ясно

Благодаря!
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ivak написа:Идеята я бива, явно всички мисли по един начин![]()
![]()
Грамоти, медали и другите неща нужни за малко импровизирано състезание. Без материални награди. За спомен е достатъчна и една грамота на стената. С моята се хваля на всички![]()

Крайно време е да започнем да съчетаваме полезното с приятното

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Local
- учете се от него
Идеята много ми харесва. Това е етапа, с който според мен ще станем малко по-организирани. Подкрепям и идеята за състезанието, ако решите да има материални награди от рибарски тип, ще съдействам цените да не са като в магазините
. А относно сумата по членския внос 10 лева къде ли не сме ги дали, това е един пакет маркова захранка и малко стръв.

Клавиатура риба не лови!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да ,идеята на адаша е много добра,на Ивака също за грамоти ,медали и т.н.На последната софийска среща също се спомена за някакво животинче да се вземе/имало събрани парички при Милчо/,така че нещата ще се наредят.Какво по-хубаво от това повече хора да мислиме еднакво по някой въпроси.
Всичко може,но не всеки го можe.

Идеята е супер, каквото и да се реши, аз съм навит! Аз лично, подкрепям мнението на колегата Ivak, че материални награди не са нужни. По-добре да направим нещата по нашия си начин и състезанието да бъде напълно импровизирано, като "борбата" да бъде единствено за чест и слава, а грамоти да има за всички участници.
Всичко дотук ми харесва само дето темата май не и е тук мястото,най си му приляга в срещи и купони и да се сложи като важна тема.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
Срещата да се състои на откриването на риболовния сезон след забраната.
Датата и мястото ще уточним впоследствие,Емо давай пак банковата сметка и да се почва.
п.п.Някой беше питъл дали срещата е сама за избрани хора
-Няма такова нещо,всички са добре дошли 
ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
Срещата да се състои на откриването на риболовния сезон след забраната.
Датата и мястото ще уточним впоследствие,Емо давай пак банковата сметка и да се почва.
п.п.Някой беше питъл дали срещата е сама за избрани хора

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За колегата silvestyr темата за печатчето е раздута тук http://forum.nariba.com/viewtopic11654.html и както Неделчо ти писа няма други ограничения освен както върви 10лв. Познавам колегите от "комитета за събиране на пари" и гарантирам, че няма да се злоупотреби с нито един лев, ако случайно останат пари то най - вероятно ще бъде закупен зарибителен материал и ще бъде изсипан на збирката - това е предположение и предложение.
Иначе идеята ми харесва покрепям за нематериални награди и датата за откриването, Мисля че за този сезон агънце е най-подходящо а ако имаме и специалист да извъртиме едно чеверме ще стане чудничко.
Иначе идеята ми харесва покрепям за нематериални награди и датата за откриването, Мисля че за този сезон агънце е най-подходящо а ако имаме и специалист да извъртиме едно чеверме ще стане чудничко.
-
- и господ не е толокова добър
Неделчо тъй като аз не ям агнишко ще ми врътнеш нещо друго.Идеята е хубава и смятам,че към тези 10лв може всеки да добави по някоя стотинка за зарибителен материал,независимо по колко.Мислете за водоем.Нямам и нищо напротив да се купи някоя синволична награда,например:пръчка от 10лв да стои като трофей в някоя къща.Аз печат няма да слагам,но ще съм на срещата ако сме живи и здрави.