Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Янтра- всичко за и по реката
Защо правиш генерални изводи за реката от гледане на едно място за някой друг час?Пък точно там съм имал добри кефалчета на спинингНощенЛовец написа:От къде ги ловите тези риби не знам.Миналата година ми се наложи ходя до Търново с автобус няколко пъти и докато чакам отидох до реката да погледам само.Стоял съм общо около 4-5 часа и не видях някой да хване нещо.Мястото, където бях беше моста до жп гарата.
Дайте 1 идея по янтрата в габрово къде може да се отида да си напрая малко кефа щото 2 пъти ходих там под моста до импулс(габровци знаят къде е ) но некви маниюета по50 грама па за спин не ставаше там.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
реката не влачи ли сега водорасли скоро ходих не ставше нито за спининг нито за дъно......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- stefan4etoo
- сериозен играч
По Търново си е добре,само дето рибата нещеbegleca_sv написа:реката не влачи ли сега водорасли скоро ходих не ставше нито за спининг нито за дъно......

Е някъде из габрово няма ли каде да се отиде че просто ме зове от вътре,от 1 месец не съм ходил за риба и просто ...
Дайте некаква идея къде да ида по янтрата в габрово дето мое се завърти некое кефалче или скобарче
Дайте некаква идея къде да ида по янтрата в габрово дето мое се завърти некое кефалче или скобарче
В района след търново не влачи. Днес е вдигнал нивото, до онази ден беше ниско и беше много бистра, днес малко се е пречупилаbegleca_sv написа:реката не влачи ли сега водорасли скоро ходих не ставше нито за спининг нито за дъно......
- stefan4etoo
- сериозен играч
Начи ще морим скобаритеourglory написа:В района след търново не влачи. Днес е вдигнал нивото, до онази ден беше ниско и беше много бистра, днес малко се е пречупилаbegleca_sv написа:реката не влачи ли сега водорасли скоро ходих не ставше нито за спининг нито за дъно......

В момента при това ниско ниво- мисията невъзможна Това ми е най едрото от Янтра в Габрово месец назадdragon1ce написа:Е някъде из габрово няма ли каде да се отиде че просто ме зове от вътре,от 1 месец не съм ходил за риба и просто ...

Вчера около Белцов ниско ниво,бистра вода,цял ден мятане на железа и дърве -едно кандидат расперче и двайсетина кефалчета

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
кой модел на тика ползваш, бобопели?
То се вижда е братче- DynaSpinourglory написа:кой модел на тика ползваш, бобопели?

Мен по ме интересува пръчката каква е?
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
Aiko Troutex TRO180ULBaMnup написа:То се вижда е братче- DynaSpinourglory написа:кой модел на тика ползваш, бобопели?![]()
Мен по ме интересува пръчката каква е?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
хора кажете кво е дереджето по янтра по кесарево?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Добре дошълgurhan написа:хора кажете кво е дереджето по янтра по кесарево?

а тези снимки от къде са по точно ?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Не ми остана време да пробвам скобарите,ама ги имаше де.Имах само около час и половина и помятах със спининга-2-3 мерни кефалчета и толкова не мерниstefan4etoo написа:Добре дошълgurhan написа:хора кажете кво е дереджето по янтра по кесарево?Днес съм си на село(Кесарево)и реката ми се видя добра и утре ако ми остане време преди да се прибера ще се поразходя да видя как е положението