Защо този подпис?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Първо поздравления за темата :) Отдавна си мислех да пусна нещо такова, но тъй като самия аз до скоро не бях си сложил никакъв подпис все отлагах.
С моя подпис (не съм го измислил аз, чул съм го от някъде) мисля, че е ясно на къде бия :) Но то в това е очарованието на риболова. Ако беше лесно и не се налагаше нито да се мисли нито да се действа бързо и адекватно щеше да е като да отидеш до рибната борска.
Искам да добавя само още нещо към темата ако автора няма нищо против. Нека всеки да каже и чии подпис най-много му харесва. То е малко трудно понеже има доста интересни писания от всички но аз примерно се сещам винаги за един, който беше до скоро на колегата nikejo и гласеше:
- Шаранчо, хас ми кюспе
- Нанай апетит
Винаги ми става много смешно като се сетя за тази глупост :) Nikejo да не се обидиш като казвам че е глупост ;)
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Разбира се, че нямам нищо против. :)

Мен ме кефи новия подпис на 5кила, направо рулира! :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мисля,че по правилно е:
-шаранчо,ТЕ хас ли кюспе?
-нанай СИ апетит
:lol: :lol: е,ама не дьржа да сьм особенно запознат с ГРАМАТИКАТА :lol: :lol:
и тук мисля да перефразирам малко,а именно:
КОЙ НЕ КЕРЕ МАРО,НАНАЙ СИ ТЕ ХАС КЮСПЕ -начукапенгяс на шаранчо Гошо Димитров.... :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Моят подпис идва от едн разказ на баща ми(лека му пръст)та:
Имало едно време един майстор на седла(самари) и имал едно седло с чеп на него и там си криел жълтиците от продадените седла.
Един ден утишъл на пазар,а някакъв си клиент у дома му да го търси,излезнала жена му и казала че го няма,ама има тука едно седло дето стои в работилницата и ако го хареса да го купи.Човека го харесал и го взел.Като се върнал майстора кво да види,седлото с жълтиците продадено,завайкал се и от мъка че цялото му имане отишло на кино написал един лозунг пред работилницата.

Да не върви,не върви!!!

Та минало се време и той пак на пазар.Гледа продава се едно магаре заедно със седлото,поококорил се малко,кво да види-неговото седло със жълтиците.Купил магарето със седлото,прибрал се в къщи и като махнал чепа всичките жълтици вътре.И така веднага излезнал отвън и поправил лозунга.

Кат върви,върви!!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Livo написа: аз примерно се сещам винаги за един, който беше до скоро на колегата nikejo и гласеше:
- Шаранчо, хас ми кюспе
- Нанай апетит
Винаги ми става много смешно като се сетя за тази глупост :) Nikejo да не се обидиш като казвам че е глупост ;)
нема за к'во да се обиждам :wink: важното е лаф да става 8)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

nikejo написа:
Livo написа: аз примерно се сещам винаги за един, който беше до скоро на колегата nikejo и гласеше:
- Шаранчо, хас ми кюспе
- Нанай апетит
нема за к'во да се обиждам :wink: важното е лаф да става 8)
Бе знам ли има тука бая докачливи типове :) Да питам за всеки случай да не обидим някой, че само да спамим излишно ;) То аз май сега пак това правя ама спирам, че да не развалим хубавата тема :)
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Темата е супер,ама обикновено ме мързи да слагам нещо за подпис.Свикнал съм важното да го турям в основното списование.Малко са ми подписите в досегашните мнения-има ги тогава,когато съм се сетил за някоя свежа простотийка и ме е напънало отвътре да я споделя с колегите-рибоулави.И да немам подпис,моля не ма псовайте,считайте,че винаги незримо присъстват следните три :
1.Nothing is as bad as it seems
2.Никога не е късно да се осереш
3.Когато дъжд вали,вали
и няма пеперуди.
На мен най-много ми се спи
Не искам никой да ме буди.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”