Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За Батак
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
За Батак
Здравейте, колеги
Искам да Ви попитам какво е положението на Дъното-дава ли костур или червеноперка. Ако някой знае някоя читава вила на разумна цена в този участък, нека даде малко инфо, че нещо ми се ходи за 2-3 дена ама за палатка май е студено...
Поздрави и наслука на всички!!!
Искам да Ви попитам какво е положението на Дъното-дава ли костур или червеноперка. Ако някой знае някоя читава вила на разумна цена в този участък, нека даде малко инфо, че нещо ми се ходи за 2-3 дена ама за палатка май е студено...
Поздрави и наслука на всички!!!
Re: За Батак
Бях точно там в края на август, имаше червеноперка хубава - главно на консервирана царевица, но много капризно и рядко. Костурът също не се представи добре, ама никак. После през септември към средата са вадили добър костур. В района има доста хотели и станции на самия бряг почти. Аз бях на станцията на журналистите, там е 30 лева за бунгало или стая с три легла, значи се връзва 10 лева на човек, ако сте трима. Но май от 1 октомври не работи, за ад се пести за отопление. Има и значително по-луксозни хотели като "Тялото", "Дъното" - той е на високо доста и други. Дори и да идеш без предварителна заявка, сега ще си намериш места.Най-луксозният е семеен спа хотел "Хебър", но и най-скъп, понеже е с тенис корт и басейн. Не мога да ти дам телефони, но предполагам, че изброените ги има в нета.
Наслука!
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- новобранец
Благодаря за инфото, колега. На мен ми се ще да е на някоя от тези до брега, за да не паля колата всеки ден. Имаш ли телефон на тази станция на журналистите да им врътна една шайба, пък ако не бачкат живи и здрави, ще търся друго...
Благодаря още веднъж!
Благодаря още веднъж!
Пробвай на това, което е по-долу, извадил съм го от нашия сайт на журналистите
ТВОРЧЕСКА БАЗА НА СБЖ – ЯЗ. „БАТАК”
Базата ще работи за желаещите съюзни членове да ползват нейните услуги от 1 юни до 30 септември. 0898 483 653 – г-н ИВАН ВЕКИЛОВ.
Наслука и успех!
ТВОРЧЕСКА БАЗА НА СБЖ – ЯЗ. „БАТАК”
Базата ще работи за желаещите съюзни членове да ползват нейните услуги от 1 юни до 30 септември. 0898 483 653 – г-н ИВАН ВЕКИЛОВ.
Наслука и успех!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- новобранец
Благодаря, колега!!!