яз. Дренов дол Кюстендил

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

яз. Дренов дол Кюстендил

Мнение от venci72 »

Днеска се возих с колелото и минах покрай дренов дол щтракнах неколко снимки на некой може да му е интересно немаше никой
просто като пишем ме е ного яд за тоя язовир целият град ловеше там а сега е под аренда изловиха рибите с мрежи имаше секаква риба сега е умрела работа миналата година зимаха по 3 лв за пръчка излизаше по некоя каракуда почнал е да ураства яко у шавар некакво не знам как го викат под водата такова гъсто изловиха толстолопите и до 1 година нема да може да се фърли от водораслите преди години имаше сумати хора които ловеха на леда а сега нема никой ебати и айдучката работа как ги зимат тия язовири каква е тая аренда деба и аидуците

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Хващай въдицата и ледобура и беги дери костура :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

мда бе веднага ше цъфне някои и ша му прибере на чилячецо 3 лва че може и 5 за следновогодишен.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

не е въпросо за парите ако иска и 10 лв да е ама да има риба а те го унищожиха и от каде на каде че го дават под аренда
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

И аз някой път не съм съгласен с тия аренди, но друг път когато на даден водоем така или иначе няма нищо, по-добре да го дадат на някого, лошото е че след като им изтече арендата го зарязват в безобразно състояние и никои не го зарибява повече.
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

Венци, на Коледа минах покрай Дренов Дол. Имаше две момчета които си ловеха костурчета на бял. Леда беше дебел около 10 см. Аз съм 115 кг. и не успях да пропадна :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”