Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Valio5 колега извиняваи но с какво ходи до тези гробища под струя с тракор ли ?? че аз с моита кола доста опирах даже си помислих че ще остане картера там ?! даи малко инфо на каква дълбочина беше ??
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
На ръкава под село Струя ....
На дистанция 11-13 метра нищо интересно, на "късо" (4 м.) много уклей и дребни бабушки ... и се наложи да влизам с фидера на 25 м. ...

където намерих рибата ... излязоха прилично големи платики, таранки .....

и бабите на бабушките

Риболова беше без прекъсване през целия ден ...
Пробата ми за риболова на бяла риба на фидер ... успешно се провалих ... имах два удара но изтървах и двата ... явно много имам да наваксвам там
На дистанция 11-13 метра нищо интересно, на "късо" (4 м.) много уклей и дребни бабушки ... и се наложи да влизам с фидера на 25 м. ...

където намерих рибата ... излязоха прилично големи платики, таранки .....

и бабите на бабушките

Риболова беше без прекъсване през целия ден ...
Пробата ми за риболова на бяла риба на фидер ... успешно се провалих ... имах два удара но изтървах и двата ... явно много имам да наваксвам там

Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

След Добромир на ляво за Струя и преди линията хващаш в дясно слизаш надолу като стигнеш един разклон правиш почти обратен после ляв и тръгваш покрай брега на язовира.Докато стигнеш до дъното на пътя дълбочини каквито щеш от 1 метър до 5 метра на директен 8 метра.Всички бяха с коли нямаше с тракториspears написа:Valio5 колега извиняваи но с какво ходи до тези гробища под струя с тракор ли ?? че аз с моита кола доста опирах даже си помислих че ще остане картера там ?! даи малко инфо на каква дълбочина беше ??
здравеите колеги.понеделник бях на язовира на чудните скали,и риболова беше сравнително тегав,главно платики и баби като от бабите имаше и няколко прабаби
.тъпото беше че забравихме торен черав да вземем а то сега маи предимно на него бута.на тръгване видяхме един известен в месноста бракониер които от години засичам,които тамън влизаше да опъва мрежите,звъннахме на когото трябва и казаха че пращат екип,от там нататък кво е станало незнам ама дано са го заловили таз гад.че ми писна да го гледам как си безчинства на воля наи нахално.

И така,един отчет и от мен.Вчера атакувахме язовира по тъмно,като цел бяха костурите,а после и мирните,но....хищника не бе активен.След добро захранване се почна с дребни баби и платички,които постепенно увеличаваха размера си.Единия френд работи и с фидер,който се отчиташе редовно с хубави средни платики,но само до обяд след което млъкна.
А аз и другия колега ги ловихме с директни осмици,като рибата кълвеше добре до към обяд,след което се разреди.
Като цяло се получи добър риболов с резултат от около4-5кг риба-двадесетина костура,средни платики,добри баби и два морунажа.
Според мен платиката почва да се дърпа и скоро може да се скрие,защото преобладаваха бабите.
С мен си тръгнаха костурите,а другата риба я подарихме на един местен 80-100 год.старец рибар,който се въртя като котка около нас...
Следващия риболов там ще бъде в края на месеца,като тръгне добре костура
А аз и другия колега ги ловихме с директни осмици,като рибата кълвеше добре до към обяд,след което се разреди.
Като цяло се получи добър риболов с резултат от около4-5кг риба-двадесетина костура,средни платики,добри баби и два морунажа.
Според мен платиката почва да се дърпа и скоро може да се скрие,защото преобладаваха бабите.
С мен си тръгнаха костурите,а другата риба я подарихме на един местен 80-100 год.старец рибар,който се въртя като котка около нас...
Следващия риболов там ще бъде в края на месеца,като тръгне добре костура
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Следващия риболов там ще бъде в края на месеца,като тръгне добре костура[/quote]
Така ще е Яворе, като ходиш без да се обаждаш.

Следващия път се обади и може да ги зарежа за един ден тия заргани.
Така ще е Яворе, като ходиш без да се обаждаш.

Следващия път се обади и може да ги зарежа за един ден тия заргани.

Утре мисля да ходя на Цонево,но искам да взема и семейството.Та въпроса ми е къде по обяд е сянка тъй като дъщеря ми е малка и ще трябва да поспи.Ще съм ви благодарен за по подробна информация тъй като съм ходил само един път. Благодаря предварително
Няма такова място където и колата и сянката да са до теб и брега да не е стръмен освен под първия мост след Ченге посока Айтос и някъде около черешова градина и през село Сава се стига до две полянки със сянка но малко е сложно до тях с лек автомобил.А иначе и двата дена бях на втория ръкав след гробищата на село Ченге и резултата е десетина таранки събота шест от които около 500 грама а неделя няколко платики от таранките нямаше следа но за сметка на това даде добри костури даже един се хвана а друг по голям го лапна и така извадих две в едно.На Елешниа ходих днес до обед плачевно
Благодаря!valio5 написа:Няма такова място където и колата и сянката да са до теб и брега да не е стръмен освен под първия мост след Ченге посока Айтос и някъде около черешова градина и през село Сава се стига до две полянки със сянка но малко е сложно до тях с лек автомобил.А иначе и двата дена бях на втория ръкав след гробищата на село Ченге и резултата е десетина таранки събота шест от които около 500 грама а неделя няколко платики от таранките нямаше следа но за сметка на това даде добри костури даже един се хвана а друг по голям го лапна и така извадих две в едно.На Елешниа ходих днес до обед плачевно
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Как стоят нещата с каракудата и платиката ?? тази седмица мисля да посетя цоневския някакво инфо ??
Вчера бях на Цонево, близо до ръкава, на който викат "Малкия язовир". Имам само 4 костура среден размер, които успях да хвана на подвижна плувка ползвайки попчетата, които се закачиха на директния. Иначе без пипане за цял ден.
Утре ще пробваме на Цоневския дано има следа от мазните таранки и хубавата едра платика.. ще си вземем и малки рибки за хищниците пък да видим кфо ще излезе ! ;д
Здравей колега - излезе ли нещо , че от месец насам ни каракуда , ни платичка съм хващал. Къде потъна тази риба незнам.spears написа:Утре ще пробваме на Цоневския дано има следа от мазните таранки и хубавата едра платика.. ще си вземем и малки рибки за хищниците пък да видим кфо ще излезе ! ;д
А времето ще е хубаво ама незнам вече къде да отида - навсякъде е скука!?
А и този Костур с тази червената тения направо ме е гнус ...нестава.
Незнам по реката как е ?
На 26.10 събота бях там цял ден, пълно капо много зле работата,пробвах от всичко плувка,ваглер,фидер,пружина, блесни и воблери въртях нищо и нищо колегите около нас също пълно капо !!!