Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Шаранът се обажда 

-
- научил се да хвърля
здравейте колеги никой не казва тръгна ли мряната ,имали скобари и морунаж,утре и в неделя ще направя два излета после ще имам прясно инфо. поздрави на всички и наслука
Колега преди да почне да вали вървеше скобара след 3-4 часа следобед на дълбочина около 3 метра и много храна или троха, като казвам много найстина много
ако искаш качествен риболов.

скобар на подвижна плувка на 7 м дълбочина и яко захранка задължително с хляб. Излизат доста едри парчета. Мряна имам една хваната около 200 гр. пусната обратно в момента дунава е нестабилен трябва да фиксира нивото и ще тръгне.....
Вчера на Дунава 1 мряна 1кг и 1 морунаж 600гр. 

-
- новобранец
На каква стръв ги хвана колега
На бял червей.
Как е колеги, кълват ли Шаро-тата? 
Аз скромно ще се похваля, че си извадих трофея за шаран. И пак ще потвърдя, че Шаро се храни. Мряната и тя.

Аз скромно ще се похваля, че си извадих трофея за шаран. И пак ще потвърдя, че Шаро се храни. Мряната и тя.
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Еййй...най-накрая, то голямо изтърване беше тая година, Браво!kutinchev написа:Как е колеги, кълват ли Шаро-тата?
На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
Какво яде Шаро ? Че не съм му много майстор знам само царевица... 

Добър Шаро=16,7кг.........raev написа:Еййй...най-накрая, то голямо изтърване беше тая година, Браво!kutinchev написа:Как е колеги, кълват ли Шаро-тата?
На какво клъвна?
На 497км може ли да се практикува нощен риболов?
До 3 въдици ли можеше с по 1 кука?
Стръвта беше царевица от бурканче. За нощния риболов незнам.
Pyce познаваме ли се? Откъде си ми видял фейс онлайн предаването?

този е 3,2кг.
и една гадна мряна, която не теглих.

Pyce познаваме ли се? Откъде си ми видял фейс онлайн предаването?

Последно промяна от kutinchev на Съб Окт 12, 2013 8:26 pm, променено общо 3 пъти.
Нощен риболов край Русе (р.Дунав)е разрешен от р.км.493,5(болницата) до р.км.495,95(лиман запад).
497km е забранен!? А имаше хубави места и използвани........brigov написа:Нощен риболов край Русе (р.Дунав)е разрешен от р.км.493,5(болницата) до р.км.495,95(лиман запад).
- SBANKOV
- ще става разбирач
Хубав щукарски риболов на рибка под болницата в Тутракан, също добре даваше и на фидер. 11 мерни щуки който плуват в друг водоем. Също така з платики по ощколо 300гр. и таранки по 700-800 грама.
Инфо от преди земетресението, в неделята след него нямащи никой.
Адмирации към ИАРА мисля че преизпълниха петилетката него ден. Бая народ от Тутраканско и Кубратско ще помнят този риболовен ден.
Инфо от преди земетресението, в неделята след него нямащи никой.
Адмирации към ИАРА мисля че преизпълниха петилетката него ден. Бая народ от Тутраканско и Кубратско ще помнят този риболовен ден.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...