Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Гребния канал Пловдив и състезанието
- Garbolino
- разбира нещата
Гребния канал Пловдив и състезанието
Здравейте Колеги, с няколко думи и няколко снимки ще се опитам да споделя днешното страхотно изживяване - разходка до Пловдив и участие в ежегодното състезание организирано на гребния канал. Интересът към това събитие и тази година беше внушителен - участваха 153 души. Имаше както изявени състезатели, така и ентусиазирани любители.

Състезанието е истински празник за спортния риболов.

Сега няколко думи за моето представяне: Въпреки брилянтно замислената тактика, реализацията беше катастрофална. Бях планирал коварно да дръпна с първите десет килограма каракуди на директния, а за финал да добавя няколко шарана на мач, нооооо финиширах с 3 рибки - коя от коя по-малка. Даже не мога да се оправдая, че в сектора е нямало риби, защото хората около мен си можеха и си хващаха - има си разлика между обикновен любител и професионалисти

Неусетно минаха 4-те часа и дойде време за награждаване. Имаше си награди както подобава.

Ето и част от риболовците в очакване на обявяването на първите 12.

Имаше специална награда от организатора:

Имаше разбира се и награда за най-голяма уловена риба (по-спомен беше шаран 5,5 кг):

На трето място се класира Юли Цирка:

На второ място се класира Тони Исаков:

На първо място се класира Валентин Тотев с над 9 кг. уловена риба

Риболовът като цяло беше много труден, масово добрите състезатели правеха по 2-3-4-5 кила общ улов, а всички останали (добре де, не всички) правехме по 200-300-400-500 грама
Важното, че е се получи чудесно състезание популяризиращо съвременния риболов. Много стари приятели се събраха на едно място и много нови приятелства се създадоха. Какво повече от това

Състезанието е истински празник за спортния риболов.
Сега няколко думи за моето представяне: Въпреки брилянтно замислената тактика, реализацията беше катастрофална. Бях планирал коварно да дръпна с първите десет килограма каракуди на директния, а за финал да добавя няколко шарана на мач, нооооо финиширах с 3 рибки - коя от коя по-малка. Даже не мога да се оправдая, че в сектора е нямало риби, защото хората около мен си можеха и си хващаха - има си разлика между обикновен любител и професионалисти

Неусетно минаха 4-те часа и дойде време за награждаване. Имаше си награди както подобава.
Ето и част от риболовците в очакване на обявяването на първите 12.
Имаше специална награда от организатора:
Имаше разбира се и награда за най-голяма уловена риба (по-спомен беше шаран 5,5 кг):
На трето място се класира Юли Цирка:
На второ място се класира Тони Исаков:
На първо място се класира Валентин Тотев с над 9 кг. уловена риба
Риболовът като цяло беше много труден, масово добрите състезатели правеха по 2-3-4-5 кила общ улов, а всички останали (добре де, не всички) правехме по 200-300-400-500 грама

Важното, че е се получи чудесно състезание популяризиращо съвременния риболов. Много стари приятели се събраха на едно място и много нови приятелства се създадоха. Какво повече от това

Re: Гребния канал Пловдив и състезанието
Браво на Кюстендилци! 

Важно е участието! 
А и не си бил капо, колега!
По снимките личи, че си е било истински празник на спорта.
ПП
А на печелившите - "Честито!"

А и не си бил капо, колега!
По снимките личи, че си е било истински празник на спорта.
ПП
А на печелившите - "Честито!"
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Перфектна организация на турнира.Гребния канал за сетен път доказа,че не е лесен за ловене.Моят малчуган също взе участие и за съжаление въпреки добрите риби ,които успя да събере, се издъни през вторият час.Не го оправдавам все пак е на 7 години и явно прекалено много искам от него.
Поздравления за всички взели участие в този празник на риболова.
Поздравления за всички взели участие в този празник на риболова.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Много добро описание на ситуацията, колега. Състезанието беше един хубав риболовен празник, на които ако не с риба или награди много от нас си тръгнаха с приятни спомени и нови научени тактики от по опитните
. Дано за в бъдеще има повече такива мероприятия!!!
п.п. дано ваглерите да донесат още по голяма слука на колегата

п.п. дано ваглерите да донесат още по голяма слука на колегата

- plamii
- фен клуб-скобар
Никога не се излагатstefstef написа:Браво на Кюстендилци!

The Best
Благодаря за хубавия репортаж
Наистина е било страхотен празник !

Наистина е било страхотен празник !
-
- разбира нещата
Страхотно състезание с много капризни риби
Успях да излъжа 2 каракуди, 4 кефалчета, 1 слънчак и 2 перки
За жалост имах и 3-4 изгелени риби,като се откачаха непосредствено след засичането им. 10 мин. преди финала разбрах,къде ми е била грешката ... прекалено дълъг повод (около 30см. ), като лежах с около 20 см. на дъното. Капризното кълване на рибите трябваше още от самото начало да ми подскаже,че трябва да лежа с макс 5 см. на дъното. Свалих дълбочината и веднага регистрирах кълване, но както казах прекалено късно. Зазвуча послдния сигнал
Финиширах с 1040 гр. Важното е,че се състезавах рамо до рамо с един от състезателите,които представят България по света - Петко Желев
Научих някой неща от него, а накрая получих и подарък от него - захранка с която лови националния отбор + един от неговите поводи с който ще пробвам перките тая седмица на Пясъка
Знанията се градят от неуспехите ! Определено за догодина ще съм по подготвен 

В подобни състезания е важно участието и трупане на опит, сред добри и национални състезатели
така че не се притеснявай от това че си със скромен улов.
Добро състезание стана
нищо че в повечето сектори нямаше бонус риби, както и силен риболов за който бяха дошли повечето хора
така че не се притеснявай от това че си със скромен улов.
Добро състезание стана

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

-
- вече хвърля и на тежко
Страхотен репортаж колега, напълни ми душата, все едно бях там. Браво!!!
- Garbolino
- разбира нещата
Малко видео от "Майстор на годината 2013"
[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/NTd7N6g_Qx8?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/NTd7N6g_Qx8?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/NTd7N6g_Qx8?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/NTd7N6g_Qx8?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
ХАхаааа, Ето ме и мен на 1.25
...тъкмо се чудех вече какво да правя че да клъвне!