Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Здравейте колеги, някакво прясно инфо от Езерово има ли, някой да е ходил скоро натам или пък за Бодрово? 

Да живее България!!!
Абре момци, вчера на гребната имаше рибари, някои знае ли нещо по въпроса? не ми приличаше на състезание. Гугъл знае само за състезание другата седмица, ама за вчера нищо не се казва кво е било що е било, да не са я пуснали нещо????
- dimmitov
- ще става разбирач
Тренировка за състезанието. 

Последно промяна от dimmitov на Пон Окт 07, 2013 9:03 am, променено общо 1 път.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

-
- разбира нещата
тц!dimmitov написа:Тренировка за състезанието.
ОП паркове е градини, бяха пуснати да си половят, щот поддържали гребната.

Аз си обикалях по марица, видях че има хора и отидох да ги питам.
Между другото, като всяка година, си хванах щука зад гребната.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Не само "Паркове и градини" а служители на всякакви общински предприятия имаха право да ловят.Трябвало малко да се поразреди рибата в гребната та за това.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добре,че имаше доста андавалии, иначе добре щеше да се поразреди 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Тая гребна що си не я пуснат за всички, да си кесим някои път кат ни мързи да ходим на далеко, и сянка има и пеики и блеики 

-
- разбира нещата
Щото ще стане мазало там и за нула време ще опоскат всичко. Единствения вариянт, който мен ме устройва е да направят годишна карта от 100-150 лв., като имаш право да си вземеш на излет макс 2 риби по твой избор или 2-3 кг. плевелна риба. И яко контрол със солени глоби за неспазващите правилатаpif4o77 написа:Тая гребна що си не я пуснат за всички, да си кесим някои път кат ни мързи да ходим на далеко, и сянка има и пеики и блеики

Така и аз съм съгласен, даже и риба да не си вземам пак съм съгласен, да начеша крастата, да разходя и зарибя децата то ми е достатъчно 

Привет колеги, значи днес ходих на Езерово, но за жалост е почти източен и така било от миналия месец и реших да отскоча до Бодрово, равносметката - на фидера на сладка царевица едно шаранче килце което си пуснах и си бих камшика обратно. 

Да живее България!!!
- krokibg
- учете се от него
Вадя си рибата и ще зарибявам на ново.До на пролет риболов няма да имаtechnolog написа:Привет колеги, значи днес ходих на Езерово, но за жалост е почти източен и така било от миналия месец и реших да отскоча до Бодрово, равносметката - на фидера на сладка царевица едно шаранче килце което си пуснах и си бих камшика обратно.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
абе няма ли някой с прясно инфо от марица край Пловдив или по далеко ? 

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- live_game999999999
- новобранец
Та като стана дума за Маричката в рамките на града си дава по някоя друга рибка
но нивото много играе 

хвани, пусни, дари живот,......... и те така
Здравейте колеги, някой има ли инфо за язовира на Беловица. Никога не съм ходил на картата гледам че са три язовира. Миналата седмица минавах покрай Пясъчник има табела доста преди село Беловица като се идва от Любен на ляво разбира се
за риболов някой да знае условията и има ли смисъл да се ходи.

-
- ще става разбирач
Точно преди село Беловица като идваш от Любен малко след табелата има път на ляво,който води през нивите и се ходи на яз. Куруджак му е искинското име. Та там си го знаем като язовира на Беловица и ходих преди 3 седмици. Вода много риба малко. Все пак познавам водоема много добре и преди го посещавах доста често , но сега за последните 2 пъти пълен валат, като търся само шаран, каракуда и амур. Иначе излизат костурчета на рибе или бял но рядки. Лично мнение- за сега няма смисъл да се посещава. Също ми направи впечетление че преди като имаше и се хващаше доста риба не даваха да се влиза с колите до местата за риболов, а сега е свободно , даже дават да се нощува , което ме навежда на мисълта, че риба нема. Таксата ме е 5 лв да ловиш, 5лв шарана, 1лв каракудата, костура без пари.IvayloA написа:Здравейте колеги, някой има ли инфо за язовира на Беловица. Никога не съм ходил на картата гледам че са три язовира. Миналата седмица минавах покрай Пясъчник има табела доста преди село Беловица като се идва от Любен на ляво разбира сеза риболов някой да знае условията и има ли смисъл да се ходи.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама