Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от technolog »

Здравейте колеги, някакво прясно инфо от Езерово има ли, някой да е ходил скоро натам или пък за Бодрово? ;)
Да живее България!!!
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Абре момци, вчера на гребната имаше рибари, някои знае ли нещо по въпроса? не ми приличаше на състезание. Гугъл знае само за състезание другата седмица, ама за вчера нищо не се казва кво е било що е било, да не са я пуснали нещо????
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Тренировка за състезанието. :D
Последно промяна от dimmitov на Пон Окт 07, 2013 9:03 am, променено общо 1 път.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

dimmitov написа:Тренировка за състезанието.
тц!
ОП паркове е градини, бяха пуснати да си половят, щот поддържали гребната. :wink:
Аз си обикалях по марица, видях че има хора и отидох да ги питам.

Между другото, като всяка година, си хванах щука зад гребната. :supz: :drinkers: този път на спининг...4-ти номер блесна.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Не само "Паркове и градини" а служители на всякакви общински предприятия имаха право да ловят.Трябвало малко да се поразреди рибата в гребната та за това.
Изображение
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Добре,че имаше доста андавалии, иначе добре щеше да се поразреди :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Тая гребна що си не я пуснат за всички, да си кесим някои път кат ни мързи да ходим на далеко, и сянка има и пеики и блеики :)
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

pif4o77 написа:Тая гребна що си не я пуснат за всички, да си кесим някои път кат ни мързи да ходим на далеко, и сянка има и пеики и блеики :)
Щото ще стане мазало там и за нула време ще опоскат всичко. Единствения вариянт, който мен ме устройва е да направят годишна карта от 100-150 лв., като имаш право да си вземеш на излет макс 2 риби по твой избор или 2-3 кг. плевелна риба. И яко контрол със солени глоби за неспазващите правилата ;) Само така ще може примерно общината да задели 350-400 лв. месечна заплата на 2-ма служители, които да минават на проверки поне през час покрай хората + да има и за зарибител :) А и ще се отсеят доста алчни типчета ;)
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Така и аз съм съгласен, даже и риба да не си вземам пак съм съгласен, да начеша крастата, да разходя и зарибя децата то ми е достатъчно :)
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Привет колеги, значи днес ходих на Езерово, но за жалост е почти източен и така било от миналия месец и реших да отскоча до Бодрово, равносметката - на фидера на сладка царевица едно шаранче килце което си пуснах и си бих камшика обратно. :D
Да живее България!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

technolog написа:Привет колеги, значи днес ходих на Езерово, но за жалост е почти източен и така било от миналия месец и реших да отскоча до Бодрово, равносметката - на фидера на сладка царевица едно шаранче килце което си пуснах и си бих камшика обратно. :D
Вадя си рибата и ще зарибявам на ново.До на пролет риболов няма да има :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

абе няма ли някой с прясно инфо от марица край Пловдив или по далеко ? :rolleyes:
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
live_game999999999
новобранец
новобранец

Мнение от live_game999999999 »

Та като стана дума за Маричката в рамките на града си дава по някоя друга рибка :smt023 но нивото много играе :(
хвани, пусни, дари живот,......... и те така
IvayloA
новобранец
новобранец

Мнение от IvayloA »

Здравейте колеги, някой има ли инфо за язовира на Беловица. Никога не съм ходил на картата гледам че са три язовира. Миналата седмица минавах покрай Пясъчник има табела доста преди село Беловица като се идва от Любен на ляво разбира се :D за риболов някой да знае условията и има ли смисъл да се ходи.
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

IvayloA написа:Здравейте колеги, някой има ли инфо за язовира на Беловица. Никога не съм ходил на картата гледам че са три язовира. Миналата седмица минавах покрай Пясъчник има табела доста преди село Беловица като се идва от Любен на ляво разбира се :D за риболов някой да знае условията и има ли смисъл да се ходи.
Точно преди село Беловица като идваш от Любен малко след табелата има път на ляво,който води през нивите и се ходи на яз. Куруджак му е искинското име. Та там си го знаем като язовира на Беловица и ходих преди 3 седмици. Вода много риба малко. Все пак познавам водоема много добре и преди го посещавах доста често , но сега за последните 2 пъти пълен валат, като търся само шаран, каракуда и амур. Иначе излизат костурчета на рибе или бял но рядки. Лично мнение- за сега няма смисъл да се посещава. Също ми направи впечетление че преди като имаше и се хващаше доста риба не даваха да се влиза с колите до местата за риболов, а сега е свободно , даже дават да се нощува , което ме навежда на мисълта, че риба нема. Таксата ме е 5 лв да ловиш, 5лв шарана, 1лв каракудата, костура без пари.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”