Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Питане за оригинално италианско влакно
Модератор: sapuna
Питане за оригинално италианско влакно
Здравейте, колеги!
ЧНГ, разкошни и успешни излети!
Реших да си подменя влакната на шаранджийските макари.
Вижте какво открих в магазин "Риболовен свят" (до Пирогов).

Такава цена при такива параметри на влакното - просто не може да бъде! Някъде има уловка!
Моля ако някой има опит с тези влакна - да го сподели.
Благодаря предварително!
ЧНГ, разкошни и успешни излети!
Реших да си подменя влакната на шаранджийските макари.
Вижте какво открих в магазин "Риболовен свят" (до Пирогов).

Такава цена при такива параметри на влакното - просто не може да бъде! Някъде има уловка!
Моля ако някой има опит с тези влакна - да го сподели.
Благодаря предварително!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
- pet55
- научил се да хвърля
Миналото лято за пръв път ползвах focus energy , за което бяха изказани много позитивни мнения и в двата форума.
Навих 0,20 от него уж за спининг на Дунав и ми направи впечатление като сравнително меко и много здраво на опън влакно НО хич го няма на възел според мен.
Направих му тест с colmic RBS 0.165 и винаги се късаше focus-а на мястото на възела въпреки че по ТТ данни издържа с 2 кг. повече от colmic-а
Навих 0,20 от него уж за спининг на Дунав и ми направи впечатление като сравнително меко и много здраво на опън влакно НО хич го няма на възел според мен.
Направих му тест с colmic RBS 0.165 и винаги се късаше focus-а на мястото на възела въпреки че по ТТ данни издържа с 2 кг. повече от colmic-а

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
-
- учете се от него
Влакна
За дънен риболов последните няколко години ползвам единствено влалюкна на COLMIC:

Ролки по 1000м 0.30 , цена 34лева ; за фидери при риболов на шаран или бял амур -същото , 0.22-ролки по 200м , цена 9лева
Качеството е такова , че цената си струва... , при много интензивен риболов ги подменям поне след три години!!!
Колмик имат и специализирани влакна , но нещо не ме впечатляват като това по-горе!
Поздрави

Ролки по 1000м 0.30 , цена 34лева ; за фидери при риболов на шаран или бял амур -същото , 0.22-ролки по 200м , цена 9лева
Качеството е такова , че цената си струва... , при много интензивен риболов ги подменям поне след три години!!!
Колмик имат и специализирани влакна , но нещо не ме впечатляват като това по-горе!
Поздрави

Май цената не е определяща за качеството на продукта , аномалии болbutnik написа:Че не е от Италия се саморазбира от цената,за тия пари е екстра.

С това ловя и тежки риби , ползвам го от няколко години , меко е като кадифе , а якостта му е безкрайна

Нерядко при троленето закачвам и мрежи , но влакното удържа и лодката

На платено не одим !