Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
Ето и снимки за неверниците и искам да попитам защо изведнъж всички изреваха за това че съм писал на Юг от Бургас като това е масова практика във форума и аз страшно сам ядосан за същото затова и написах това за да видя дали ще има реакция. Рибата е извадена на Силистар от 6:30ч. сутринта до 18:30ч. вечерта. Успех на всички риболовци.

Последно промяна от protest на Пон Окт 14, 2013 6:34 pm, променено общо 3 пъти.
- shturetc
- ще става разбирач

Стрижок,
и си прав,и не си прав
Хубаво е да се ....ъъъ...загатва района на "боя", понеже "на юг от Бургас" си е маса отнесено(от вихъра) описание
и...не е необходимо(освен,за мен и йощ неколцина) да се дава точната географска ширина и дължина на камъка ,от който е извършен рибоулова!
Инак колегата от Варна(респект за резултата на квартета им---зарганоубийци!!!) подсказа ...направо си го рече---Резово!
Но...да се върна на лекия ми спор със Стрижок
...Не си прав,че "на юг от Бургас" едва ли не навсякъде се взимат по толкова риби. Черноморец-Созопол е дестинацията ,в която към настоящия момент се взимат (при добра слука) до 20-25 заргана макс.От Агалина през Мириус,Маслен нос,та до Лозенец--30-35 заргана са прилична слука.Любимите ни за улов дълги рибоци вече си слезнаха(и влезнаха) най-вече в тяхната си махала--Царево-Варвара-Ахтопол-Синеморец-Резово!
Който се справя по-добре с бизнеса (сиреч,бензина по-не го тормози като цена
) да ходи да си пие ракията или бирата по най-,ама НАЙ-южните от Бургас дестинации
Наслука на всинца!
и си прав,и не си прав
Хубаво е да се ....ъъъ...загатва района на "боя", понеже "на юг от Бургас" си е маса отнесено(от вихъра) описание
Инак колегата от Варна(респект за резултата на квартета им---зарганоубийци!!!) подсказа ...направо си го рече---Резово!
Но...да се върна на лекия ми спор със Стрижок
Който се справя по-добре с бизнеса (сиреч,бензина по-не го тормози като цена
Наслука на всинца!
не се отнася лично за теб колега,извинявай ако съм те обидилprotest написа:Ето и снимки за неверниците и искам да попитам защо изведнъж всички изреваха за това че съм писал на Юг от Бургас като това е масова практика във форума и аз страшно сам ядосан за същото затова и написах това за да видя дали ще има реакция. Рибата е извадена на Силистар от 6:30ч. сутринта до 18:30ч. вечерта. Успех на всички риболовци.
![]()
![]()
![]()
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 
Браво е колега ти си олимпиецBEAR12 написа:Колеги днес бях на НСА в Несебър.Пробвах нов такъм повод с две куки една над друга.На пук на колегите на юг от Бургас ги хващах по два на веднъж,е верно че бяха малко бройки само 7 ама все пак по два се хващаха.
-
El Pescador
- ще става разбирач

Днес на Кранево се взимаше зарган ,мешено с лайнария,но много капризна !!!Ни бързо въртене ,ни бавно ,с повод 0,12 флуро карбон ,та и с лодката влязох ,аве много капризна работа !!!Почти всеки път изяаден червей ,но не всеки път риба!!!А за специалистите да кажа че съм и с конец,така че вси4ко се усе6та!!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
strijok
- учете се от него

Верно и съм прав и не съм прав, ма нещо не разбрах защо спорим с тебshturetc написа:Стрижок,и си прав,и не си прав......
Но...да се върна на лекия ми спор със Стрижок...Не си прав,че "на юг от Бургас" едва ли не навсякъде се взимат по толкова риби. .....
Въпроса бе, че наготово снесената информация е най-сладка, а като трябва да се даде такава хората мълчат като мушнати гайди
Верно всеки решава сам за себе си дали да споделя преживяното, но да изискваш от останалите да си казват и майчиното мляко малко ми идва в повече.
Между другото моето инфо за Германката и Агалина се разминава с по около 20-на бройки
Не ме разбирай погрешно не споря, просто имам друга гледна точка и на никой няма да откажа информация къде, какво и как, стига да знам че утре този човек ще направи същото и за мен
За съжаление малко са доказалите се хора
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
emokrastev
- новобранец

Има колега, и за 121-вия има място ама след 15-ия работата става не аз да съм добре /в смисъл да си направя кефа/ ами другите да са зле и да им преча те да си направят кефа. Лошото е че на много "колеги" не им пука - ако дойдат късно - намърдват се до тебе, ако им направиш забележка почват да се карат че камъка не е лично твой. Ако обаче са преди тебе ситуацията е коренно различна - почват да ти се карат че не уважаваш другите, те са преди тебе дошли и вече са заели това място и т.н. Ама по тая тема толкова е писано тука че няма смисъл наново да се повдигаSkyline написа:Като има 20 човека какво няма да има място за 21вия ли ?emokrastev написа:Ти напиши Лозенец и ще видиш как на място за 15-ина човека ще има паркирани 20 коли. Прави са колегите - важна е информацията че дава риба, после тръгваш и я търсиш. За местата тука е писано много, не са тайна.Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
А иначе риба дава, на въпросната популярна дестинация - в събота от 10.30 до 14.30 - 68 броя /червея свърши/ , в неделя, зареден с червеи за двудневен риболов и желание да покрия гросмайсторската норма от 100 броя, пак там от зори до 11.00 - 64 броя и след това рибата каза йок, настоявах до 14.00 ама няма.
-
aolodin
- новобранец

- Обратна връзка:
неделния риболов приключи с резултат от 93 броя за мен и 70 броя за колегата
- zxzx
- научил се да хвърля

Е това е инфо,можеше да напишеш дата и брaolodin написа:неделния риболов приключи с резултат от 93 броя за мен и 70 броя за колегата
Последно промяна от zxzx на Пон Окт 14, 2013 9:06 pm, променено общо 1 път.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
strijok
- учете се от него

За повечето колеги "гроздето" е кисело и затова не вярват че някой го яде, но е факт - не може всеки да е добър във всичко, затова не му се вярва че някой може да постигне нещо повече от него.
Е има хора които са по-можещи от другите в едно нещо и по-НЕможещи в друго, затова не се карайте а ХОДЕТЕ ЗА РИБА постоянно и ще достигнете неочаквани резултати ако сте си научили урока разбира се
Е има хора които са по-можещи от другите в едно нещо и по-НЕможещи в друго, затова не се карайте а ХОДЕТЕ ЗА РИБА постоянно и ще достигнете неочаквани резултати ако сте си научили урока разбира се
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- hamerfall12
- новобранец

- Обратна връзка:
Бъдете добри момчета и не се дръвчете...Нямам никакви претенции да разбирам от този вид риболов, каквото съм постигнал до момента е благодарение на хора, които са ме светнали на тази и онази тънкост.За това са и форумите като този-да споделяме мнения и да обменяме опит. Не сме хлапета, които да си мерят пишките и рибите. Във всяко едно мнение над моето има по доза резон, за това призовавам към толеранс, изслушване и разбиране.
Наздраве на всички !!!
Наздраве на всички !!!
Днес на дружба от 14 до 18 много дребна иария и само 5 заргана Толкова много илария не бях виждал наътре навън навсякъде.Заргана не може да се докопа до червея
-
slonski1981
- вече хвърля и на тежко

и аз като всички сигурно имам любими места и не ми е много хубаво като са заети и не мога да застана на тях.Всеки трябва да си казва къде и кога е хващал, друг рибар твоята риба в морето няма да хване.Винаги съм писал къде и кога съм хващал и не ми е приятно като се посочва място като на юг от Бургас или на север от Варна.Нека бъдем не точни но поне да се казва до кой град са се хванали рибите(те не са и толкова много)за силистар и резово не говоря защото там мястото ти никой никога не може да го заеме скали много и всякакви.Така мисля поне аз човек който не е рибар майстор а просто любител.Успех на ВСИЧКИ.
- hamerfall12
- новобранец

- Обратна връзка:
Скали всякакви , но любими -малкоslonski1981 написа:и аз като всички сигурно имам любими места и не ми е много хубаво като са заети и не мога да застана на тях.Всеки трябва да си казва къде и кога е хващал, друг рибар твоята риба в морето няма да хване.Винаги съм писал къде и кога съм хващал и не ми е приятно като се посочва място като на юг от Бургас или на север от Варна.Нека бъдем не точни но поне да се казва до кой град са се хванали рибите(те не са и толкова много)за силистар и резово не говоря защото там мястото ти никой никога не може да го заеме скали много и всякакви.Така мисля поне аз човек който не е рибар майстор а просто любител.Успех на ВСИЧКИ.