Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
protest
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2013

Мнение от protest »

Ето и снимки за неверниците и искам да попитам защо изведнъж всички изреваха за това че съм писал на Юг от Бургас като това е масова практика във форума и аз страшно сам ядосан за същото затова и написах това за да видя дали ще има реакция. Рибата е извадена на Силистар от 6:30ч. сутринта до 18:30ч. вечерта. Успех на всички риболовци.

Изображение Изображение Изображение Изображение
Последно промяна от protest на Пон Окт 14, 2013 6:34 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Стрижок,
и си прав,и не си прав :wink:
Хубаво е да се ....ъъъ...загатва района на "боя", понеже "на юг от Бургас" си е маса отнесено(от вихъра) описание :lol: и...не е необходимо(освен,за мен и йощ неколцина) да се дава точната географска ширина и дължина на камъка ,от който е извършен рибоулова!
Инак колегата от Варна(респект за резултата на квартета им---зарганоубийци!!!) подсказа ...направо си го рече---Резово!
Но...да се върна на лекия ми спор със Стрижок :wink: ...Не си прав,че "на юг от Бургас" едва ли не навсякъде се взимат по толкова риби. Черноморец-Созопол е дестинацията ,в която към настоящия момент се взимат (при добра слука) до 20-25 заргана макс.От Агалина през Мириус,Маслен нос,та до Лозенец--30-35 заргана са прилична слука.Любимите ни за улов дълги рибоци вече си слезнаха(и влезнаха) най-вече в тяхната си махала--Царево-Варвара-Ахтопол-Синеморец-Резово!
Който се справя по-добре с бизнеса (сиреч,бензина по-не го тормози като цена :wink: ) да ходи да си пие ракията или бирата по най-,ама НАЙ-южните от Бургас дестинации :wink: :drinkers:
Наслука на всинца!
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

protest написа:Ето и снимки за неверниците и искам да попитам защо изведнъж всички изреваха за това че съм писал на Юг от Бургас като това е масова практика във форума и аз страшно сам ядосан за същото затова и написах това за да видя дали ще има реакция. Рибата е извадена на Силистар от 6:30ч. сутринта до 18:30ч. вечерта. Успех на всички риболовци.

Изображение Изображение Изображение Изображение
не се отнася лично за теб колега,извинявай ако съм те обидил
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
Аватар
protest
новобранец
новобранец

Мнение от protest »

BEAR12 написа:Колеги днес бях на НСА в Несебър.Пробвах нов такъм повод с две куки една над друга.На пук на колегите на юг от Бургас ги хващах по два на веднъж,е верно че бяха малко бройки само 7 ама все пак по два се хващаха.:)
Браво е колега ти си олимпиец :D :D :D :D :rolleyes:
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

Днес на Кранево се взимаше зарган ,мешено с лайнария,но много капризна !!!Ни бързо въртене ,ни бавно ,с повод 0,12 флуро карбон ,та и с лодката влязох ,аве много капризна работа !!!Почти всеки път изяаден червей ,но не всеки път риба!!!А за специалистите да кажа че съм и с конец,така че вси4ко се усе6та!!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

:ANAL: Днес Батя ви Стани си начеса малко крастата,до обяд имах други задачи но после черта северно от Приморско -да не пиша на юг от Бургас че някои колеги се дразнят-та тамот 14 до16.30 се заиграхме.Прилагам документ за скептиците
2013-10-14-347_1.jpg
2013-10-14-346_1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

shturetc написа:Стрижок,и си прав,и не си прав :wink: ......
Но...да се върна на лекия ми спор със Стрижок :wink: ...Не си прав,че "на юг от Бургас" едва ли не навсякъде се взимат по толкова риби. .....
Верно и съм прав и не съм прав, ма нещо не разбрах защо спорим с теб :wink:
Въпроса бе, че наготово снесената информация е най-сладка, а като трябва да се даде такава хората мълчат като мушнати гайди :wink:
Верно всеки решава сам за себе си дали да споделя преживяното, но да изискваш от останалите да си казват и майчиното мляко малко ми идва в повече.
Между другото моето инфо за Германката и Агалина се разминава с по около 20-на бройки :wink: едно е 20-25 риби друго е 45-50 риби били то средни и дребни. Хора разни рибари много :wink:
Не ме разбирай погрешно не споря, просто имам друга гледна точка и на никой няма да откажа информация къде, какво и как, стига да знам че утре този човек ще направи същото и за мен :D
За съжаление малко са доказалите се хора :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
emokrastev
новобранец
новобранец

Мнение от emokrastev »

Skyline написа:
emokrastev написа:
Skyline написа:като пишете така на ЮГ ОТ БУРГАС по добре не пишете изобщо вие не давате инфо а пишете да се похвалите,пишете поне в кой град сте били няма да ви изловим рибата или да ви заемем камъка.
Ти напиши Лозенец и ще видиш как на място за 15-ина човека ще има паркирани 20 коли. Прави са колегите - важна е информацията че дава риба, после тръгваш и я търсиш. За местата тука е писано много, не са тайна.
А иначе риба дава, на въпросната популярна дестинация - в събота от 10.30 до 14.30 - 68 броя /червея свърши :( / , в неделя, зареден с червеи за двудневен риболов и желание да покрия гросмайсторската норма от 100 броя, пак там от зори до 11.00 - 64 броя и след това рибата каза йок, настоявах до 14.00 ама няма.
Като има 20 човека какво няма да има място за 21вия ли ?
Има колега, и за 121-вия има място ама след 15-ия работата става не аз да съм добре /в смисъл да си направя кефа/ ами другите да са зле и да им преча те да си направят кефа. Лошото е че на много "колеги" не им пука - ако дойдат късно - намърдват се до тебе, ако им направиш забележка почват да се карат че камъка не е лично твой. Ако обаче са преди тебе ситуацията е коренно различна - почват да ти се карат че не уважаваш другите, те са преди тебе дошли и вече са заели това място и т.н. Ама по тая тема толкова е писано тука че няма смисъл наново да се повдига
aolodin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от aolodin »

неделния риболов приключи с резултат от 93 броя за мен и 70 броя за колегата
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

aolodin написа:неделния риболов приключи с резултат от 93 броя за мен и 70 броя за колегата
Е това е инфо,можеше да напишеш дата и бр :lol: ако сряда не съм с лодка ще ги пробвам и мястото където съм хващал няма да е тайна :drinkers:
Последно промяна от zxzx на Пон Окт 14, 2013 9:06 pm, променено общо 1 път.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

За повечето колеги "гроздето" е кисело и затова не вярват че някой го яде, но е факт - не може всеки да е добър във всичко, затова не му се вярва че някой може да постигне нещо повече от него.
Е има хора които са по-можещи от другите в едно нещо и по-НЕможещи в друго, затова не се карайте а ХОДЕТЕ ЗА РИБА постоянно и ще достигнете неочаквани резултати ако сте си научили урока разбира се :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

Бъдете добри момчета и не се дръвчете...Нямам никакви претенции да разбирам от този вид риболов, каквото съм постигнал до момента е благодарение на хора, които са ме светнали на тази и онази тънкост.За това са и форумите като този-да споделяме мнения и да обменяме опит. Не сме хлапета, които да си мерят пишките и рибите. Във всяко едно мнение над моето има по доза резон, за това призовавам към толеранс, изслушване и разбиране.
Наздраве на всички !!!
dimi4
новобранец
новобранец

Мнение от dimi4 »

Днес на дружба от 14 до 18 много дребна иария и само 5 заргана Толкова много илария не бях виждал наътре навън навсякъде.Заргана не може да се докопа до червея
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

и аз като всички сигурно имам любими места и не ми е много хубаво като са заети и не мога да застана на тях.Всеки трябва да си казва къде и кога е хващал, друг рибар твоята риба в морето няма да хване.Винаги съм писал къде и кога съм хващал и не ми е приятно като се посочва място като на юг от Бургас или на север от Варна.Нека бъдем не точни но поне да се казва до кой град са се хванали рибите(те не са и толкова много)за силистар и резово не говоря защото там мястото ти никой никога не може да го заеме скали много и всякакви.Така мисля поне аз човек който не е рибар майстор а просто любител.Успех на ВСИЧКИ.
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hamerfall12 »

slonski1981 написа:и аз като всички сигурно имам любими места и не ми е много хубаво като са заети и не мога да застана на тях.Всеки трябва да си казва къде и кога е хващал, друг рибар твоята риба в морето няма да хване.Винаги съм писал къде и кога съм хващал и не ми е приятно като се посочва място като на юг от Бургас или на север от Варна.Нека бъдем не точни но поне да се казва до кой град са се хванали рибите(те не са и толкова много)за силистар и резово не говоря защото там мястото ти никой никога не може да го заеме скали много и всякакви.Така мисля поне аз човек който не е рибар майстор а просто любител.Успех на ВСИЧКИ.
Скали всякакви , но любими -малко :) Майтапя се , но не е много приятно да пътуваш от над 300 км. и да си намериш любимото камъче заето.Но пък всяко действие ражда противодействие-ако трябва и в 1:00 след полунощ ще си кацна отгоре му, но ще си го стопанисвам цял ден....В останалите 360 дни в годината правете с него каквото знаете, но за тези два пъти по три дни -човек убивам :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”