Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фен клуб "Национална среща НАРИБА"
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз съм ЗА , идеята е наистина добра , а и 10 лв, къде ли не отишли а и ще направя всичко възможно да съм на срещата 
ПРЕДЛОЖЕНИЕ: защо не направим "ЖРЕБЧЕВО" постоянна дестинация за срещите на "na Riba"

ПРЕДЛОЖЕНИЕ: защо не направим "ЖРЕБЧЕВО" постоянна дестинация за срещите на "na Riba"
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз също ще се включа с такса или каквото е там,не обещавам,че ще мога да присъствам,понеже рядко имам два последователни почивни дни.Живот и здраве да е до тогава има време може да се променят нещата в моя полза.А за взимането на водоем ще е ходене по мъките.В момента се боря за един такъв и работите не са много лесни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ok
Съгласен съм с идеята подкрепям я изцяло макар и да нямам идея дали ще сам в страната по време на срещата се пак ако съм тук ще направя каквото мога за да дойда но все пак требе да се съобтазя и с работата че при нас е малко терсене с дея планировки в дългодрочен план абе убуу сте го измислили
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- разбира нещата
Ще направя всичко възможно да присъствам и на третата среща.
Напълно подкрепям мнението на Ивака че материални награди са излишни по добре ще е всеки да си тръгне с грамота или символичен медал който ще му е за спомен от срещата .
За състезание и дума не моще да става защото като съдя от първите две срещи май на масата са състезанията а и всеки си практикува различен риболов.За събирането на средства предварително мисля че пак не е редно защото никой не знае дали ще е свободен на определената дата и ще има колеги на които няма да им е удобно да дойдат защото не са изпратили сумата .Нека всичко си е така както си беше а за грамотите ще си ги платим на място
Напълно подкрепям мнението на Ивака че материални награди са излишни по добре ще е всеки да си тръгне с грамота или символичен медал който ще му е за спомен от срещата .
За състезание и дума не моще да става защото като съдя от първите две срещи май на масата са състезанията а и всеки си практикува различен риболов.За събирането на средства предварително мисля че пак не е редно защото никой не знае дали ще е свободен на определената дата и ще има колеги на които няма да им е удобно да дойдат защото не са изпратили сумата .Нека всичко си е така както си беше а за грамотите ще си ги платим на място

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Ok
Ама ти не си!Gan4eff написа:...абе убуу сте го измислили

ей го начина

nasko2 написа: Неделчо влез в профил и по надоло дет пише подпис добави [img]http://nasco2.hit.bg/15888_472.jpg[/img1] може и да има друг начин ама аз така го направих и стана. Махни 1 преди последната скоба щот иначе кат го напиша и излиза направо печата. Затова я добавих.
Амиии
Ами Сапунче братче нещо не ми се получава таз работа махам единицата ама ???!!! пак неще
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- SILVESTER
- ще става разбирач
Благодаря на георгиев59,и наско2 за разясненията,
идеята е супер и макар абсолютно нищо да не разбирам на практика от сладководен риболов,ще се радвам да присъствам на една такава среща и да положа основите на моето обучение от такива майстори
А, аз може да ви науча на нещо друго 
идеята е супер и макар абсолютно нищо да не разбирам на практика от сладководен риболов,ще се радвам да присъствам на една такава среща и да положа основите на моето обучение от такива майстори

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: