Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
След хиляди перипети в неделя следобяд отидох на Челопечене. Риболов има, но едва след 18:00. Ловят се едри баби, костури и гигански слънчаци след обилно захранване и стрелба на бял червей.
MITKO70 написа:Негован не знам,но на Чепинци пълна скръб,само бабушки и костур,дребни и те капризни.От хищника няма и спомен,за две вечери само едно пипане на рибе.Ще го отписвам и този гьол,а беше много добър на времетоasaka_14 написа:Колеги на баластиерата на Негован дава ли нещо??Мисля другата седмица да отида ..Обиколих кариери,реки засега нищо.. а там?Лятото хванах дребни костури.На рибка или на бел сигурно ще дава? Таа инфо.. : )
Ми благодаря за инфото.На Негован е по - трагично със сигурност дали и ще пипне се чудя.Лятото едвам се ловеше камоли пък сега.Ще пробвам на Чепинци и захранка ще купя и отивам.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Пробвай колега по към Околовръстния път на Чепинци.От тази новата машина ти гръмва главата ако си в горната част и работи.
И риболова беше в дълбочина 2-4м. ,там излизаха гадините 

Всичко може,но не всеки го можe.

Ем ще пробвам ;д а влияят ли се от захранка.Защото мисля да взема кюспе - хляб с малко вода и да нахвърлям малко и да ги подкарвам.. : )
на суходол в неделя 13,10.2013
направих най- силният си риболов на пъстърва като успях да закова 41 бройки
Събота на Кътина пълна скръб цял ден на язовира се хванаха 10 уклеики , на селската баня. Много навалица.Риба има плува отгоре , скача но не бара.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
- новобранец
А на спининг излиза ли някоя пъстърва???vesobacov написа:на суходол в неделя 13,10.2013
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
- kostura_24
- ще става разбирач
Колега и аз бях събота на Кътина само че нито едно пипване за цял ден.Как си ги хванал тия уклейки не знам.. ;д там кракът ми ще стъпи само ако е отрязан вече!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

cvetan_metodiev написа:А на спининг излиза ли някоя пъстърва???vesobacov написа:на суходол в неделя 13,10.2013
не колега имаше няколко човека н нищо не хванаха и казаха че дори нямат пипане
-
- научил се да хвърля
колеги даите някакво инфо на язовир душанци може ли там да се хване клен с много стрелба на бял червеи или кажете някое друго язовирче където мога да отида с 1 кило белки и да си хвана клен.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бебрешilia93to6kov написа:колеги даите някакво инфо на язовир душанци може ли там да се хване клен с много стрелба на бял червеи или кажете някое друго язовирче където мога да отида с 1 кило белки и да си хвана клен.

- SBANKOV
- ще става разбирач
Преди две седмици ходихме на Кътина за първи път, просто търсехме приятно местенце за риболов, останах доволен защото отидох да пробвам една болонеза, имаше костур, бабушка и уклей/тип искърска скумрия/ двама души хванахме около 2кила риба, и няколко рака, само на плувка, на дъно не пипна изобщо. Срещу нас където имаше залив един от месните рибари вадеше едри каракуди на дъно на торен червей и пружина.kostura_24 написа:Колега и аз бях събота на Кътина само че нито едно пипване за цял ден.Как си ги хванал тия уклейки не знам.. ;д там кракът ми ще стъпи само ако е отрязан вече!
Хишника гонеше постоянно и държеше уклея горе, сигурен съм че на булдо и муха ще стане страхотен риболов на уклей.
Докато ловяхме мина един от местните мина на разходка и чак се учуди че него ден ловим защото каза че не можал да си запали печката от многото вятър, каза че риболова върви само при тихо време и то на определени места който са по плитки.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- научил се да хвърля
колега ти казваш на бебреш ама имаш ли някакво инфо за там защото аз съм ходил там по това време на язовира и е било искецана работа и има ли значение къде ще застанеш на язовира.
Лови ли се скобар там,и на кои места,чувал съм,че го има,но нямам повече информация?ilia93to6kov написа:колега ти казваш на бебреш ама имаш ли някакво инфо за там
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
- kostura_24
- ще става разбирач
Не знам ама преди 2 седмици е било къде къде по-топло.Сега не пипна нито на нас нито на тия до нас .. а сменихме за цял ден 2-3 места.Един беше хванал там 3-4 дребосъци по 5-6 санта и това беше.Един влезна с лодка ама нищо .. а ги гледам рибите минават покрай плувката ама нещат да пипат .. баси мамата ;х Сега ще видя други ден какво ще стане на Чепинци.Пък дано хвана нещо колкото и да е. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''