Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Няма такъв сняг и студ
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ivak написа:Някой да има скорошна информация за пътя Русе - София
Утре мисля да си пробвам късмета

Това е извлечение от нашия ежедневен бюлетин!След час съм нощна и ще звънна на оперативния в Русе.Има ли нещо различно ще ти се обадя!
Област Русе
Към 16 часа, по данни на директора на Дирекция "Гражданска защита" - област Русе, поради създалата се тежка обстановка, със заповед на областния управител е въведено бедствено положение в цялата Русенска област.
На територията на община Русе считано от 08:00 часа на 03.01.2008 г. е обявено “бедствено положение” от кмета инж. Йотов със заповед РД01/12.
На територията на община Ветово считано от 10:00 часа на 03.01.2008 г. е обявено “бедствено положение” от кмета Рейхан Кабил със заповед № 005.
На територията на община Сливо поле, считано от 06:00 часа на 03.01.2008 г. е обявено “бедствено положение” от кмета със заповед №3.
Силен снеговалеж, дебелина на снежната покривка 45-60 см на места със снегонавяване до 300 см. Вятър север-североизток, 20-30 км/ч.
Непрекъсната е координацията между службите – “Гражданска защита”, ОПУ към РПИ, ОД Полиция, ЦСМП, под. 32420-Русе, дежурни по общини.
Републиканската пътна мрежа Русе-София, Русе-Силистра е отворена. Русе-Разград и Русе-Кубрат-затворена.
Нарушен достъп до населени места: Третокласната пътна мрежа Червена вода-Ветово, Щръклево-Нисово, Русе- Иваново, Пиргово - Мечка е затворена.
Общинската пътна мрежа на територията на областта е затворена за почистване.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Да!Седмина младежи бяха позакъсали в една забравена от бога махала,че се наложи малко помощ!КИРО написа:Сапуне въпросче.Тази вечер гледах ТВ европа,еленския балкан,гражданска защита.Стори ми се че те видях,в зелен гащеризон,на заден план.Да или не?

Дано тази нощ да съм си на моя територия!
Изчезвам за смяна!
- dimitar_
- сериозен играч
Днес долу горе "нета" върви и доста се чудех къде да пиша по - напред , разбира се първо с малко закъснение честитих Новата година на някои , и понеже няма да мога на всички да пиша , казвам на всички ви ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
Иначе за снега , голям кеф , но днеска , защото при нас спря и пекна слънце чак днес , няма да говоря за това , че хляб трудно се намираше , че чак едва днес по тротоарите направиха пъртини и общо взето спокойно да ходи човек без да рискува да бъде качен като "булка" на някой преден капак , но за това най - малко са виновни шофьорите и пешеходците ...
Наистина при нас си е истинска зима , каквато по - скоро не е била , та и затова малко сме се изнежили , все пак си е януари и не виждам нищо ненормално в това , да падне сняг , то сега "греяната" си е най - сладка !!!
Колкото до хората , за които се сещаме само в трудни моменти , когато природата ни притисне по един или друг начин , тогава разбираме , че заради нас , някой друг е рискувал ... благословенни да са те и техните семейства !!!
Иначе сега вече си е ред на дупките в леда , но от този риболов най - обичам да съм край скарата и да подкрепям безрезервно колегите ... !!!
Иначе за снега , голям кеф , но днеска , защото при нас спря и пекна слънце чак днес , няма да говоря за това , че хляб трудно се намираше , че чак едва днес по тротоарите направиха пъртини и общо взето спокойно да ходи човек без да рискува да бъде качен като "булка" на някой преден капак , но за това най - малко са виновни шофьорите и пешеходците ...
Наистина при нас си е истинска зима , каквато по - скоро не е била , та и затова малко сме се изнежили , все пак си е януари и не виждам нищо ненормално в това , да падне сняг , то сега "греяната" си е най - сладка !!!
Колкото до хората , за които се сещаме само в трудни моменти , когато природата ни притисне по един или друг начин , тогава разбираме , че заради нас , някой друг е рискувал ... благословенни да са те и техните семейства !!!
Иначе сега вече си е ред на дупките в леда , но от този риболов най - обичам да съм край скарата и да подкрепям безрезервно колегите ... !!!