Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
batbubi написа:Значи, както колегата - нечистена.....но най-добрия начин за съхранение на всякаква риба във фризер е в кутия, или някакъв съд или вакумираща торба, напълнено с вода и рибата неизчистена......независимо дали е морска или сладководна, след като се изкара и си се размрази сама е все едно току що хваната. Аз примерно зарганата я замразявам във форма за кекс (заради продълговатата форма)
...чернокопа е по-компактен...
Това съм го пробвал с чернокопи/почти лефери/. Много добре се получава. Ако замразявате така, няма да съжалявате.
Някой да не вземе да повярва. И да е вярно, не е било тамorion30 написа:Тъкмо се връщам от Рубин-Дружба с 35 чернокопа, братовчеда ме изпревари с 39 риби. Тръгна чернокопа вече яко.

Мда ние 3-ма даже и без риби се прибрахме добре,че отидохме към 17ч да хванем някой друг зарган и илария дребна излизаше 

Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още
Аз ли не мога да уцеля място незнам

Това на рубин ли ?balyk написа:Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още![]()
dido18 написа:Това на рубин ли ?balyk написа:Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още![]()

-
- вече хвърля и на тежко
няма го в плиткажа това е положениетоbalyk написа:Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още![]()

- nazoman2000
- новобранец
Снощи на вълнолома 4 риби, от които едната по-убавка. Иначе народ много. За неделя се носеха легенди, че всеки вземал стабилно, ама.... Айде поздрави и наслука
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Абсолютно същото и при мен!4 риби +един сафрид на куки двойка в двойкаnazoman2000 написа:Снощи на вълнолома 4 риби, от които едната по-убавка. Иначе народ много. За неделя се носеха легенди, че всеки вземал стабилно, ама.... Айде поздрави и наслука

- shturetc
- ще става разбирач
В Бургас,от 16 до 19:30ч., 6 чернокопа--2 на блесна и 4 на ем-шайби от зарган (дълбочина 4 м).Час пик--17-18:00 ч.!
Големина на рибите-педя,педя и малко(тамън за скара,а спрямо тези,дето ги продават на Краснодар са си направо...зверове)
Време е леферите и чернокопите,дет' ги морят от няколко дена от Бяла през Емине до Несебър и Равда,да послязат малко и на юг!Аз забелязвам подобна тенденция........
Големина на рибите-педя,педя и малко(тамън за скара,а спрямо тези,дето ги продават на Краснодар са си направо...зверове)
Време е леферите и чернокопите,дет' ги морят от няколко дена от Бяла през Емине до Несебър и Равда,да послязат малко и на юг!Аз забелязвам подобна тенденция........
Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Вземи си дъждобран и ботуши.Маи прогнози не четеш???Вчера и ония ден около Дружба - ПЪЛНО КАПО.Рибата вече не е тука.Поздрави и успех.CTAMAT_90 написа:Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Не колегаpaynera написа:Вземи си дъждобран и ботуши.Маи прогнози не четеш???Вчера и ония ден около Дружба - ПЪЛНО КАПО.Рибата вече не е тука.Поздрави и успех.CTAMAT_90 написа:Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?

Ходих колега на моста на топлия басейн на Дружба...нямах ударCTAMAT_90 написа:Не колегаpaynera написа:Вземи си дъждобран и ботуши.Маи прогнози не четеш???Вчера и ония ден около Дружба - ПЪЛНО КАПО.Рибата вече не е тука.Поздрави и успех.CTAMAT_90 написа:Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?Снощи реших,че днес ще пробвам... мерси за информацията.. Отивам пробвам ако има има ако не здраве да е ако завали си събирам багажа и така.Ще споделя ако имам или нямам слука и пак мерси за инфото

Като няма...няма!
но и това си е инфо, за което благодаря и на двама ви!Тази година хич не можем да се видим с чернокопа..ама ще упорстваме де