Чернокоп и лефер 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
pavlin69
новобранец
новобранец

Re: Чернокоп и лефер 2013

Мнение от pavlin69 »

batbubi написа:Значи, както колегата - нечистена.....но най-добрия начин за съхранение на всякаква риба във фризер е в кутия, или някакъв съд или вакумираща торба, напълнено с вода и рибата неизчистена......независимо дали е морска или сладководна, след като се изкара и си се размрази сама е все едно току що хваната. Аз примерно зарганата я замразявам във форма за кекс (заради продълговатата форма) :wink:
...чернокопа е по-компактен...

Това съм го пробвал с чернокопи/почти лефери/. Много добре се получава. Ако замразявате така, няма да съжалявате.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

orion30 написа:Тъкмо се връщам от Рубин-Дружба с 35 чернокопа, братовчеда ме изпревари с 39 риби. Тръгна чернокопа вече яко.
Някой да не вземе да повярва. И да е вярно, не е било там :D Точно тая вечер няма човек с по-вече от 3-4 риби - лично съм им ги броил :)
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

Мда ние 3-ма даже и без риби се прибрахме добре,че отидохме към 17ч да хванем някой друг зарган и илария дребна излизаше :?
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още :smt017
Аз ли не мога да уцеля място незнам :(
dido18
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dido18 »

balyk написа:Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още :smt017
Това на рубин ли ?
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

dido18 написа:
balyk написа:Петък вечер,пет риби. Ема беше по едър от рибите.Що така тая година хич я няма тая риба още :smt017
Това на рубин ли ?
:D Там с под 30риби не се ходи.Минаваш,купуваш, хващаш две-три и става работата :lol: :lol: :lol:
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

няма го в плиткажа това е положението :wink:
Аватар
nazoman2000
новобранец
новобранец

Мнение от nazoman2000 »

Снощи на вълнолома 4 риби, от които едната по-убавка. Иначе народ много. За неделя се носеха легенди, че всеки вземал стабилно, ама.... Айде поздрави и наслука
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

nazoman2000 написа:Снощи на вълнолома 4 риби, от които едната по-убавка. Иначе народ много. За неделя се носеха легенди, че всеки вземал стабилно, ама.... Айде поздрави и наслука
Абсолютно същото и при мен!4 риби +един сафрид на куки двойка в двойка :shock:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

В Бургас,от 16 до 19:30ч., 6 чернокопа--2 на блесна и 4 на ем-шайби от зарган (дълбочина 4 м).Час пик--17-18:00 ч.!
Големина на рибите-педя,педя и малко(тамън за скара,а спрямо тези,дето ги продават на Краснодар са си направо...зверове)
Време е леферите и чернокопите,дет' ги морят от няколко дена от Бяла през Емине до Несебър и Равда,да послязат малко и на юг!Аз забелязвам подобна тенденция........
CTAMAT_90
новобранец
новобранец

Мнение от CTAMAT_90 »

Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

CTAMAT_90 написа:Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?
Вземи си дъждобран и ботуши.Маи прогнози не четеш???Вчера и ония ден около Дружба - ПЪЛНО КАПО.Рибата вече не е тука.Поздрави и успех.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
CTAMAT_90
новобранец
новобранец

Мнение от CTAMAT_90 »

paynera написа:
CTAMAT_90 написа:Здравейте колеги малко помощ ? Днес мисля да сляза на Дружба за чернокоп но се колебая къде ? АКо може някой да ми помогне ? Дали до топлия басейн или на високите панели или на Рубин ?
Вземи си дъждобран и ботуши.Маи прогнози не четеш???Вчера и ония ден около Дружба - ПЪЛНО КАПО.Рибата вече не е тука.Поздрави и успех.
Не колега :D Снощи реших,че днес ще пробвам... мерси за информацията.. Отивам пробвам ако има има ако не здраве да е ако завали си събирам багажа и така.Ще споделя ако имам или нямам слука и пак мерси за инфото :D
CTAMAT_90
новобранец
новобранец

Мнение от CTAMAT_90 »

CTAMAT_90 написа:
paynera написа:
Не колега :D Снощи реших,че днес ще пробвам... мерси за информацията.. Отивам пробвам ако има има ако не здраве да е ако завали си събирам багажа и така.Ще споделя ако имам или нямам слука и пак мерси за инфото :D
Ходих колега на моста на топлия басейн на Дружба...нямах удар :(
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Като няма...няма! :( но и това си е инфо, за което благодаря и на двама ви!Тази година хич не можем да се видим с чернокопа..ама ще упорстваме де
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”