Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Аз бях на 17.09 началото на седмицата откъм Радибош ляво от навеса като се спускаш по асфалтовия път.drebens написа:Някой,някъде скоро ходил ли е по язовира,хващат ми се каракуди....
От 6.30 до 3ч: 5 кг каракуда и уклей и червеноперка, като каракудата беше само на дъно уловена на бял, само една на царевица се хвана, на торен не пипаше....Искам да подчертая че рибата не беше уловена само от мене.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Радибош средна работа,доста шарен риболов.Слабо каракуди,повече баби и най много костури.Учудващо много едри и баби и костури......Абе доволно.Бяхме на ляво в дълбокото.
- ivos
- научил се да хвърля
Да питам нещо някой ловил ли е бяла риба, за малки сулки съм чул от доста хора, че са шваштали, даже и аз хванах една тази година на единственият ми излет, който съм правил до момента на Лобош, нещо го занемарих тази година язовира, та мисълта ми е щом има малки трябва да има и големи бели риби
Колеги костура активизира ли се покрай развалянето на времето ,че мисля да отида тия дни?
-
- научил се да хвърля
Да има малки бели риби... за жалост бях хвърлил за костур но се беше хванала бяла рибка много малка бебе и жестоко беше на гълтала ......ivos написа:Да питам нещо някой ловил ли е бяла риба, за малки сулки съм чул от доста хора, че са шваштали, даже и аз хванах една тази година на единственият ми излет, който съм правил до момента на Лобош, нещо го занемарих тази година язовира, та мисълта ми е щом има малки трябва да има и големи бели риби

на 5.10 бяхме от към Радибош, но нямаше и следа от каракудите. Някой знае ли дали са там или са отпрашили някъде към дълбокото
-
- новобранец
Колега, същата работа: на фидер - червеноперки до педя. А преди 2 седмици имаше каракуди до откат... Може би вече са в по-дълбоките места. Колегите с опит да кажатsabble написа:на 5.10 бяхме от към Радибош, но нямаше и следа от каракудите. Някой знае ли дали са там или са отпрашили някъде към дълбокото
-
- научил се да хвърля
Здравейте, не търсите ли костур по това време?
-
- научил се да хвърля
Две поредни седмици ходя от към радобиш...няма и помен от каракуда...само червеноперка,онзи ден и един малък лин...писна ми от тая червеноперка...има и малки костурчета и тва е общо взето
-
- новобранец
Мдаааа, няма ги каракудите вече там, ама къде са отишли? Към стената?
-
- научил се да хвърля
И там ги няма, а уклея скачаше като луд вечер
-
- научил се да хвърля
Значи просто вече ги няма там...то скоро и червеноперката ще замре...

как е пътя от към с.Калище, стига ли се с кола, и какви са дълбочините там
Вчера бях на понтоните извадиха малки сулки буквално до брега на малка рибка. Инак риболова тегав ама тегав.ivos написа:Да питам нещо някой ловил ли е бяла риба, за малки сулки съм чул от доста хора, че са шваштали, даже и аз хванах една тази година на единственият ми излет, който съм правил до момента на Лобош, нещо го занемарих тази година язовира, та мисълта ми е щом има малки трябва да има и големи бели риби
По-голям шаран от рибаря няма...
В неделя и вчера бях на язовира - неделя до стената (посока Лобош - Ковачевци) от 8.00 до 14.00 нито едно кълване. Реших през седмицата хем по-спокойно, хем може и да потръгне, от 8.00 до 9.00 нито едно кълване, преместих се на понтоните - само дребосък - костур и уклей, но много слабо.
По-голям шаран от рибаря няма...