Как да оластича Shimano Carp Cruncher 14.5m XT-B
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- garmina
- научил се да хвърля
Как да оластича Shimano Carp Cruncher 14.5m XT-B
Имам 3 топ двойки.На едната съм сложил тънък ластик...там нямам опасения.
На другите ще слагам хидро-бял,черен и червен
Дали не е по-добре,поне за черния и червения да сложа бънга на трето коляно?
На другите ще слагам хидро-бял,черен и червен

Дали не е по-добре,поне за черния и червения да сложа бънга на трето коляно?
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Как да оластича Shimano Carp Cruncher 14.5m XT-B
Здравей,колега,нещо аз ли не съм разбрал-имаш три топ двойки,едната от които си я оластичил с тънък ластик,остават ти значи две,а си изброил черно,бяло и червено хидро.Един топсет не ти достига
.Това в рамките на шегата-задължително черното и червеното хидро на трето коляно,в противен случай рискуваш да се разделиш с топсета
.

- garmina
- научил се да хвърля
Правилно си разбрал колега,аз не съм доуточнил:).....къпинга е направен на топ сет т.е. 4-ия!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Червено и черно хидро на 3-то коляно води се по фразата "Дебело въже се вързва за здраво дърво"
иначе другите да си седят на 2-ките мисля,че няма да имаш проблем с тях. само ми е интересно "Ко прайм" без къпинг и как го взе това съдбоносно решение ?

Без риболов няма любов !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имам едно подозрение, че след топ 2(шарански) следващото коляно е №4
Слагай всичко на топсетите, 4-то не го замесвай. Пък и предполагам, че дължината им е някъде между 2.5 и 3м. На бялото хидро ще му е екстра с була бънг.

Слагай всичко на топсетите, 4-то не го замесвай. Пък и предполагам, че дължината им е някъде между 2.5 и 3м. На бялото хидро ще му е екстра с була бънг.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- garmina
- научил се да хвърля
Така е колега:)))Топ двойката се нанизва на 4 коляно.Сложих всичко на топсетите-то в противен случай ще е неудобно и разглабянето и прибирането;)
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Всички power kit са двуколенни/мачовият е триколенен,а при карповите първо и второ коляно са едно цяло или второ коляно е по-дълго от на мачовият топ сет/,та монтирай си пул бънговете на трето и напъвай яко шараните без да му мислиш мноУ 
Има изключения в броя на секциите на карповите топ сети при някои фирми,което не пречи да елиминираш върха,той така или иначе при напасване на хидро или кух ластик окъсява ненужно.

Има изключения в броя на секциите на карповите топ сети при някои фирми,което не пречи да елиминираш върха,той така или иначе при напасване на хидро или кух ластик окъсява ненужно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- garmina
- научил се да хвърля
Сигурно са power kit…не виждам първа секция изобщо:)))
Почват 2,3,4…..
Почват 2,3,4…..