Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо изтрихте темата за сома?
Модератор: dantho.mihov
Защо изтрихте темата за сома?
Защо изтрихте темата за сома? Рядко се релийзва такъв сом,да не кажа почти никога...

В тоз гьол,риба няма!
Re: Защо изтрихте темата за сома?
И Аз това се питам , по-добър пример от пускането на такава риба НЯМА
апелирам колегата (ако не се е обидил ) да я пусне отново ( дори и с линка към Фейсбук) . Не е лошо този който я е изтрил да драсне поне няколко реда ЗАЩО 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Лично предположение - защото беше на латиница написан текста.
Иначе постъпката няма какво да я коментираме. Буди само уважение!
Иначе постъпката няма какво да я коментираме. Буди само уважение!
- barutchiata ©
- Администратор
Похвална е постъпката на колегата пуснал сома на свобода!
Обаче форума има правила и те са за всички нас, без изключения. Най вероятно темата е изтрита от модератор който си гледа работата и се грижи за спазването на реда във форума, защото без правила батковци става анархия.
П.П. И тази тема не и е тук мястото, затова отива в „препоръки и оплаквания“.
Обаче форума има правила и те са за всички нас, без изключения. Най вероятно темата е изтрита от модератор който си гледа работата и се грижи за спазването на реда във форума, защото без правила батковци става анархия.
П.П. И тази тема не и е тук мястото, затова отива в „препоръки и оплаквания“.
Няма лошо да се спазват правилата само,че напоследък има мн.теми който са за триене във които се нарушават форумните правила ама по-една или друга причина не се трият 

Жаден съм а вода не ми се пие
- barutchiata ©
- Администратор
albundi29 написа:Няма лошо да се спазват правилата само,че напоследък има мн.теми който са за триене във които се нарушават форумните правила ама по-една или друга причина не се трият
Ами бате дай да ги видим теаш теми.
Темата я изтрих аз , ако колегата реши да сподели излета си нека го направи спрямо правилата на форума
Браво! На разни психично болни им стоят темите със седмици,ама щом така трябва,така да е...

В тоз гьол,риба няма!
Може би ако колегата беше написал, че я е филетирал темата щеше да си стои 

Жаден съм а вода не ми се пие
Ето едно предложениеbarutchiata © написа:Ами бате дай да ги видим теаш теми.albundi29 написа:Няма лошо да се спазват правилата само,че напоследък има мн.теми който са за триене във които се нарушават форумните правила ама по-една или друга причина не се трият
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 4&start=90" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето какво е нарушено:
2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!
Не мога да я разбера тази работа – едната тема – в която пуснали голям сом обратно, което си е за адмирации - изтрил, защото е на латиница, а тази оставил и даже участвал с наздравица в последния си пост?Митев написа:Темата я изтрих аз , ако колегата реши да сподели излета си нека го направи спрямо правилата на форума
Според мен правилата трябва да важат за всички еднакво. Поздрави.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пич, въобще не е пичовско това, което си написал, защото в ония две снимки няма 'брутални касапски сцени", а и рибите не са филетирани.pitcha написа:2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!...
Идеята на това правило е да не се прибереш вкъщи и после в репортажа си за излета да нацвъкаш снимки на рибите от банята или мивката, след като си ги транжирал.
Онези две снимки са интересни, за да се види хищническия нрав на щуката и сома, да се види какво има в стомасите им, като атмосферата е по-скоро като от операционна, а не от като от кланница!

Мисля, че съвсем тенденциозно преекспонираш нещата

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Тука си абсолютно прав.Като хвана пъстърва и отговаря на изискванията за размер по закона и най вече реша да я оставя проверявам съдържанието на това с което се е хранила - най вече ако има мухи,защото ловя с мухарката за да мога да сложа максимално близо приличащата на истинската изкуствена.Същото предполагам ще е за щуката - какви риби предпочита за храна.GODzillata написа:
Онези две снимки са интересни, за да се види хищническия нрав на щуката и сома, да се види какво има в стомасите им, като атмосферата е по-скоро като от операционна...........
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Да, така е,pitcha написа:...Според мен правилата трябва да важат за всички еднакво. Поздрави.
Ама те важат и за теб !!!
А след като даде награда на човек, ловил пъстърва по време на забрана,
Би трябвало да си по-скромен в оценките.
Аз винаги проверявам стомашното съдържание на хищните риби, които улавям.
Понякога дори и споделям, какво съм намерил вътре!
И въобще не се чувствам като касапин или в ролята на Ханибал Лектър

Ама то, човек трябва да има и чувство за хумор, разбира се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Все ми е пет по-каква причина е изтрита темата.
Повече ме интересува каква е ролята на кошчето?
Абсолютно безмислени теми са там,а други се трият директно.
Защо?
Повече ме интересува каква е ролята на кошчето?
Абсолютно безмислени теми са там,а други се трият директно.
Защо?
- barutchiata ©
- Администратор
Батковци има една приказка „Прекален светец, и богу не е драг“. Та в тоа ред на мисли искам да кажа. Това, че някой не прави разлика от касапница в банята и рибарски анализ с какво се е хранила тази риба днес и защо, си е негов проблем. Нека само нещата да не се преекспонират и да се насочват в грешната посока. Хората разбиращи материята в такива случаи мислят и анализират неща като стръв, вятър, цвят на примамката, аромат и т.н. Има и едни други дето само питат къде кълве, на какво и после разказват как са ги пратили за зелен хайвер, само дето не обръщат внимание на куп други дребни неща. Анализа батковци е мн. важен фактор за успеха, затова някой хващат а други повтарят, че няма риба. То верно рибата в БГ намаля, ама пък някой постоянно постват снимки с хубави риби, и то едни и същи хора.Невежеството е равно на неуспех батковци.
А иначе, винаги има такива подхвърлящи заядливи реплики, къде плод на неуспехите си, къде на немотията, къде на комплексите си, нали винаги трябва някой да е виновен. Живи и здрави на всички и успехи в риболова.
А иначе, винаги има такива подхвърлящи заядливи реплики, къде плод на неуспехите си, къде на немотията, къде на комплексите си, нали винаги трябва някой да е виновен. Живи и здрави на всички и успехи в риболова.