Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Турнир "Синият Дунав - Оупън"
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Турнир "Синият Дунав - Оупън"
Няма ли кой да се похвали за състезанието?
Сигурен съм, че доста хора от форума са го посетили
Как протече,има ли доволни,кой е новия шампион за 2012, какви риби се уловиха и колко големи,снимки направихте ли си за спомен и ала бала т.н.... ?
Разкажете ми моля !

Сигурен съм, че доста хора от форума са го посетили

Как протече,има ли доволни,кой е новия шампион за 2012, какви риби се уловиха и колко големи,снимки направихте ли си за спомен и ала бала т.н.... ?
Разкажете ми моля !

-
- ще става разбирач
Re: Турнир "Синият Дунав - Оупън"
То май никои не е ходил

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Доста народ се изсипа, 100% е имало и доста регистрирани във форума. В другия форум има специална тема, обаче почти никой не се обажда, не знам по каква причина. Там съм сложил няколко снимки и съм писал няколко реда, но ме мързи да го правя и тука 

Не знам за кой форум пишете колегиSleepwalker_ написа:Доста народ се изсипа, 100% е имало и доста регистрирани във форума. В другия форум има специална тема, обаче почти никой не се обажда, не знам по каква причина. Там съм сложил няколко снимки и съм писал няколко реда, но ме мързи да го правя и тука

Предполагам турнирът е бил на ниво и сега сте уморени от надпреварата и затова не ви се пише. Имало е стабилна конкуренция предполагам, а от там и лека спортна завист и преумора може би у някои от вас

Поздрави на всички спинингисти

- Sleepwalker_
- разбира нещата
А, то ако от валата се хващаше срам, към 140 души в неделя щяха да бъдат като попарени.
Ето ти линк към темата - ТУК Почни от 5 стр., преди това са предимно лакърдии за запивки.

Ето ти линк към темата - ТУК Почни от 5 стр., преди това са предимно лакърдии за запивки.

-
- ще става разбирач
Охх, остави се .. 3ти ден сънувам щуката, която щеше да ми донесе първото място ... :Х за първа година участвам и щеше да ми дойде добре тая страхотна купа ..
Иначе честито на победителя (щука 1,5кг) ! 2ри и 3ти станаха румънците мисля ..
Иначе честито на победителя (щука 1,5кг) ! 2ри и 3ти станаха румънците мисля ..

- Vid
- кандидат преподавател
Бах ти и майтапа... То Дунава съвсем се обезрибил
От толкоз участници, то първо място със щука 1,5 кг. направо си звучи смешно
Трагичното е, че всичко вече е обезрибено особено вътрешните ни водоеми. Все си мислех, че с Дунава не е така..., ама май и там е така...

Трагичното е, че всичко вече е обезрибено особено вътрешните ни водоеми. Все си мислех, че с Дунава не е така..., ама май и там е така...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Това е наистина суровата действителност Вид.
Аз също останах втрещен с това, че няколко щучки,щука 1,5кг и 2 расперчета са рибите, решили турнира
Като не мога да се абстрахирам от това колко железа,силикони и пластмаси са се изсипали в тоя същия ден там
Май се е изчерпал лимита на риби от българска страна
Ето защо колегата sestrata спря да ни радва очите с хубавите си риби и репорти от Дунава

Май се е изчерпал лимита на риби от българска страна

Ето защо колегата sestrata спря да ни радва очите с хубавите си риби и репорти от Дунава

Някой от София търси ли си компания за тазгодишното състезание
Мераклия съм

-
- вече хвърля и на тежко
Хайде момци,още двама мераклий и сме там.