Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нема кво
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нема кво
неама кво си кривим душата,ФАКТА е,че навсякьде се метат серкмета(неам против това по принцип),бомби и други проститиим,пьк и случайно не се сещам МОИТА душа за кво е,деето с тия работи не се занимавам-кьдето и да ида ми се обяснява,как се лови с електричество и пр. това ВЬЛЧО отношениие нема ли са спре,бе КОЛЕГИ,не се ли наплюскахте на КОНСЕРВИ,РИБНИ и пр?навсякьде се тараши -тва е положението-не ми се искаше да го казвам,ама наскоро ми се случи да ида на Искьр,на стената и да отбележа,че имаше там около 10 ЧУВАЛА с мрежи....това,да еба е при хората дето треба ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА
да се задавят всички дано,дето.... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
са,ще си развивам сам темата в която ще опиша следните неща:навсякьде,кьдето сьм бил в т нар БЬЛГАРИЯ СА МИ ОБЯСНЯВАЛИ КАК С ТОК И БОМБИ СЕ ЛОВИ РИБА-ВИНАГИ СЬМ ГИ ПИТАЛ и що бе,а те винаги са ми се смели,че сьм бил бальк,как нищо не рабирам и не са ми ясни нещата...ясни са ми,казвал сьм аз и сьм получавал големио СМЕХ
понякога,когато си на гости на някой не вьрви да му праиш забележка колко бомби е пуснал ,колко е бил прост и пр,по простата причина,че си му на гости и бая е кофти-нам на некой дали му се е случвало да иска да УБИЕ некой,ама да не става,щото,да речем е ПИЧ?трагичната истина е че ВСИЧКИ са глупаци,алчни и прости копелета-ич не ми е добре да го кажа,ама е така-да се ЗАДАВИТЕ дано,некои от вас 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малкия много си дребен за такова самочуствие,на българина му липсва СЪЗНАНИЕ,липсва му уважение както към природата,така и към близки и не толкова близки,това е от ниска култура,израснали в запустели райони,ниско възпитание от страна на такива родители- Тъпанари и кво да ти пиша още.И внимавай с ПЛОВДИВЧАНИ!И да го изтипосаш пред СЕЛОТО кво става,той ТЪПАНАРА СИ Е ТЪПАНАР!Иска яки глоби,затвор,обшествено-полезен труд,това се отнася и за нарушения по пътищата.А не корумпирани полицаи,горски,данъчни и още много други
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
То пловдивчанина съм аз, нали така Пивко! Виж ся мойто дете, аз когато съм заходил на риба ти си правил формички по пясъчника! Затова не ми използвай отворени думички!IVKOPIVKO написа:АМ а-де ей го сия оня писал за бракониерите по росица - аз му отговарям да ги снима - няккъв пловдивчанин - нямало да има полза и все едно било че ще се обадел в ИАРА абе той нека си се бори човечеца нека опита
Телефоните на ИАРА силно са залегнали в указателите на двата ми телефона и при всеки излет налитам на бракониерство. При всеки този излет им се звъни. Ай за домашно да поразсъждаваш колко пъти са се отзовали!
Преди години се дъвчеше една тема- "Всеки риболовец-проверяващ".
Да ма тва си е баси милиционерството. Нито проверяващи органи, нито нищо не може да се пребори с бракониерските методи.
Нещото което трябва да се промени е отношението, самосъзнанието.
Почти съм сигурен, че като снимаш бракониера от пресветването на светкавицата ли, от нещо друго ли...за миг той ще стане друг човек

Съвета ми към теб е спрямо мен пък да промениш тона, щото си имам име, което си личи от ник нейма ми! Капиш?
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Еми дайте тогава да скръстим ръце и да не правим нищо. Писал тема човека - добре. Подкрепете го защо го убеждавате да се отказва, колкото до годините ми никак не са малко на 29 съм и съм видял достатъчно. Краси да ме извиниш не съм съгласен с тебе не си прав.
Останалото съм го написал в другата тема няма да го повтарям и тук.
Останалото съм го написал в другата тема няма да го повтарям и тук.
Не знам за вас но аз имам много стари приятели които са върли бракониери. Но мога да се похваля с малък напредък. Последното лято на 10 дневен излет с някои от моите дружки още на тръгване им заявих, че видя ли даже и една мрежа във водата или сара веднага ама веднага се обаждам да идват проверяващи. Те в началото се изсмяха и казаха, че с проверяващите си пият ракията, НОоо аз им показах телефоните на проверяващите от съседния район, и след като малко подивях май се осъзнаха. 10 дена не видях нито мрежа нито сара. Само въдици и чували със захранка
.
Моя напредък би бил голям , ако не бяха ми се обадили след месец радостни , че са хванали 30 шарана.
А кажете сега какво се прави а ?

Моя напредък би бил голям , ако не бяха ми се обадили след месец радостни , че са хванали 30 шарана.
А кажете сега какво се прави а ?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Та едно куче дето е научено да си Яде лайната ....... не можи го отучиш

Сега и билейски лафффф ........ ( трябва да се смени едно поколение поне ) та да се ведат грешките ....... ма жалко, че нашето си рита стола на който седи

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- barutchiata ©
- Администратор
IVKOPIVKO написа:АМ а-де ей го сия оня писал за бракониерите по росица - аз му отговарям да ги снима - няккъв пловдивчанин - нямало да има полза и все едно било че ще се обадел в ИАРА абе той нека си се бори човечеца нека опита
Опа!Пич на едно друго място разви една тема " що е форум".Нещо не разбирам какво те дразни , след като някой е изразил лично мнение по даден въпрос.Аз лично съм съгласен с КрасиПловдив, че ИАРА надали ще реагират.Те ако реагираха както трябва нямаше да има: електричари,драскачи,парашутисти,химици и какви ли не още интерпритатори на тема "КАК ДА УНИЩОЖИМ"природата.
Мнго е прав butnik, че нещата ще се оправят само с дебели глоби и като в Америка по 200 год затвор.Това в България незнам как ще стане защото точно тези които трябва да следят за нарушители си падат по рушветите, и точно тук нишката се къса.
И да не виждам и чета повече постове с заяждащ и обиждащ тон.

- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
хи,хи....НАРОДНО СЬБРАНИЕ И .........ПРЕСА?че там са само простаци!пресата само може да ИЗРОДИ нещата..ами как се случва та Джурналиската Печикамькова да каже,че баща на трите прасенца е....АЛЕКСАНДЬР ДЮМА?
ей такива ми ти работи-ще им ЕБА МАЙКАТА И НА ПРЕСАТА И НА ЗАГОВОРО И НА МАЙКА ИМ У.....
а това,да еба тия простаци треба да УЧАТ ..и да КАНДИДАТСТВАТ...нещастници!па кво ми е МНЕНИЕТО за мартин Карбовски,за михнева и пр..не искам да казвам-това според мен са СВИНЕ на ДЬРЖАВНА ясла,кьде само ПЛЮСКАТ и ПОВРЬЩАТ отгоре,та им плащат на всикото това,на тия свине блатски,се мислат ДАЖЕ и за ВЕЛИКИ
бати масйтапа-некой дето в живота си не е КОПАЛ е велик...нещастни,смотани КОПЕЛЕТА ДОЛНИ
ще ми кажете ВИЕ кьде е сека неделя

а това,да еба тия простаци треба да УЧАТ ..и да КАНДИДАТСТВАТ...нещастници!па кво ми е МНЕНИЕТО за мартин Карбовски,за михнева и пр..не искам да казвам-това според мен са СВИНЕ на ДЬРЖАВНА ясла,кьде само ПЛЮСКАТ и ПОВРЬЩАТ отгоре,та им плащат на всикото това,на тия свине блатски,се мислат ДАЖЕ и за ВЕЛИКИ

- barutchiata ©
- Администратор