Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
Снощи го търсихме с лодката около Траката и до двореца,с чепарета и на плувка.Излязоха десетина мазни сафрида,но зъбатия ни удър ни дявол,това до към 20,30ч
-
- новобранец
Shturetc,може ли да се влиза в пристанището легално за Морската гара или пак по тетраподите се минава?
и аз бях снощи на рубин и после на малката буна на дружба и имах 10риби просто рибата вземаше на малка манджа/кука6 номер/
- shturetc
- ще става разбирач
Shturetc,може ли да се влиза в пристанището легално за Морската гара или пак по тетраподите се минава?
==========================
djakdjak_63 ,положението е станало по-кофти от преди откриването на Морска гара
Сега не само, че,за да идеш да помяташ за чернокоп(или други риби) на Изтока, трябва да катериш тетраподите,ами....не можеш да преминеш до 1-2 корабни места,заради вътрешна(нова) ограда.Върви се обратно(по вътрешния път) до 5 място(Тютюнева магазия),т.е. до мястото,дето ни ОБЕЩАХА педерастите(пардон--кмета Митю Николов и шефа на пристанището) след пролетната ни подписка,че ще е НОВИЯТ пробив,осигуряващ БЕЗПРЕПЯТСТВЕН достъп на "гражданите и гостите на Бургас" до 1-4 корабни места, в началото на октомври 2013г !!???Майките им да....обичам....чисто голи!
Та,djakdjak_63,ако искаш да помяташ блесна в Бургас, Славянка е по-добрият избор,макар че тарапаната там е ужасяваща!?
==========================
djakdjak_63 ,положението е станало по-кофти от преди откриването на Морска гара

Сега не само, че,за да идеш да помяташ за чернокоп(или други риби) на Изтока, трябва да катериш тетраподите,ами....не можеш да преминеш до 1-2 корабни места,заради вътрешна(нова) ограда.Върви се обратно(по вътрешния път) до 5 място(Тютюнева магазия),т.е. до мястото,дето ни ОБЕЩАХА педерастите(пардон--кмета Митю Николов и шефа на пристанището) след пролетната ни подписка,че ще е НОВИЯТ пробив,осигуряващ БЕЗПРЕПЯТСТВЕН достъп на "гражданите и гостите на Бургас" до 1-4 корабни места, в началото на октомври 2013г !!???Майките им да....обичам....чисто голи!
Та,djakdjak_63,ако искаш да помяташ блесна в Бургас, Славянка е по-добрият избор,макар че тарапаната там е ужасяваща!?
-
- сериозен играч
Щурец,днес следобяд на Славянка много мятане на блесната,но удар няма-камоли риба. 

- shturetc
- ще става разбирач
Живко,ми той Румбата онзи ден изтребил на блесна на Славянка и последния лефер,щъкащ из пристанището...много ги мори рибите тоз' човек и....мноооого мълчи,ама много 

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ква блесна бе ??? Да доиде батко надолу около Бургас да я зачеше на плувка - зъбите и ще откача.Тука във Варна няма радост вече.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Стига си киснал до морето,ами си направи виното,paynera написа:Ква блесна бе ??? Да доиде батко надолу около Бургас да я зачеше на плувка - зъбите и ще откача.Тука във Варна няма радост вече.
че Пайнерден наближава.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- paynera
- вече хвърля и на тежко
250 литра шара врът (вече е делибуран) и 1200 литра материал за казана чакат датата 05.11.2013 година.КИРО написа:Стига си киснал до морето,ами си направи виното,paynera написа:Ква блесна бе ??? Да доиде батко надолу около Бургас да я зачеше на плувка - зъбите и ще откача.Тука във Варна няма радост вече.
че Пайнерден наближава.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Демек,аз да не бързам за 09.11. - 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
колеги някои ще сподели какви блесни за лефер използва(кои са биячите хеххе), че на 15 октмври попаднах на доста джуруми от лефер , на воблера неискаше да яде и се чудех дали на някакав вид блесна бих имал успех при следваща среща със зъбатко когато е отгоре на повърхността, благодаря предварително :Р
Това в кой часови диапазон се случва?ianimar написа:и аз бях снощи на рубин и после на малката буна на дружба и имах 10риби просто рибата вземаше на малка манджа/кука6 номер/
След 8.00 часа - дъжд + 7-9 м/сек С/СИ - ще да е било с харпунbalyk написа:Това в кой часови диапазон се случва?ianimar написа:и аз бях снощи на рубин и после на малката буна на дружба и имах 10риби просто рибата вземаше на малка манджа/кука6 номер/

- shturetc
- ще става разбирач
Щом има лефер ,взимай от магазините 2-ки и 3-ки от всичко,което ти попаднеmartcho написа:колеги някои ще сподели какви блесни за лефер използва(кои са биячите хеххе), че на 15 октмври попаднах на доста джуруми от лефер , на воблера неискаше да яде и се чудех дали на някакав вид блесна бих имал успех при следваща среща със зъбатко когато е отгоре на повърхността, благодаря предварително :Р

Аз съм аджамия в блеснарският риболов,ама..."Абу Гарсия" и репликата и "Алба" са си класика,проверена от колеги във времето.Сега и "Крокодил"-ите взеха да придобиват популярност....Много колеги работят със собственоръчно изработени блесни и често работят по-добре от най-марковите модели!
Аз съм рекламно лице на чичо "Манчо"?!?

ПП Paynera,ми кО чакаш бре?Взимай такъмите и идвай да им вадим заедно зъбките на чернокопите и леферите в порт Бургас!Надявам се,че само на аватара ти има таквоз шкембе,че за атаката на тетраподите ще ти трябва да си спомниш добрите ,казармени години и...полосата

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ти само кажи , че има риба - нощем и ми се обади - 0888 74 96 87 Иво-Пайнера.Тетраполите , рибата и ракията са моя грижа.И да не идват нощем от ИАРА , че много фатам - да знаш.