Чернокоп и лефер 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Re: Чернокоп и лефер 2013

Мнение от vankony »

Снощи го търсихме с лодката около Траката и до двореца,с чепарета и на плувка.Излязоха десетина мазни сафрида,но зъбатия ни удър ни дявол,това до към 20,30ч
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Shturetc,може ли да се влиза в пристанището легално за Морската гара или пак по тетраподите се минава?
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

и аз бях снощи на рубин и после на малката буна на дружба и имах 10риби просто рибата вземаше на малка манджа/кука6 номер/
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Shturetc,може ли да се влиза в пристанището легално за Морската гара или пак по тетраподите се минава?
==========================
djakdjak_63 ,положението е станало по-кофти от преди откриването на Морска гара :evil:
Сега не само, че,за да идеш да помяташ за чернокоп(или други риби) на Изтока, трябва да катериш тетраподите,ами....не можеш да преминеш до 1-2 корабни места,заради вътрешна(нова) ограда.Върви се обратно(по вътрешния път) до 5 място(Тютюнева магазия),т.е. до мястото,дето ни ОБЕЩАХА педерастите(пардон--кмета Митю Николов и шефа на пристанището) след пролетната ни подписка,че ще е НОВИЯТ пробив,осигуряващ БЕЗПРЕПЯТСТВЕН достъп на "гражданите и гостите на Бургас" до 1-4 корабни места, в началото на октомври 2013г !!???Майките им да....обичам....чисто голи!
Та,djakdjak_63,ако искаш да помяташ блесна в Бургас, Славянка е по-добрият избор,макар че тарапаната там е ужасяваща!?
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Щурец,днес следобяд на Славянка много мятане на блесната,но удар няма-камоли риба. :lol:
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Живко,ми той Румбата онзи ден изтребил на блесна на Славянка и последния лефер,щъкащ из пристанището...много ги мори рибите тоз' човек и....мноооого мълчи,ама много ;)
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

Ква блесна бе ??? Да доиде батко надолу около Бургас да я зачеше на плувка - зъбите и ще откача.Тука във Варна няма радост вече.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

paynera написа:Ква блесна бе ??? Да доиде батко надолу около Бургас да я зачеше на плувка - зъбите и ще откача.Тука във Варна няма радост вече.
Стига си киснал до морето,ами си направи виното,
че Пайнерден наближава.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

КИРО написа:
paynera написа:Ква блесна бе ??? Да доиде батко надолу около Бургас да я зачеше на плувка - зъбите и ще откача.Тука във Варна няма радост вече.
Стига си киснал до морето,ами си направи виното,
че Пайнерден наближава.
250 литра шара врът (вече е делибуран) и 1200 литра материал за казана чакат датата 05.11.2013 година.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Демек,аз да не бързам за 09.11. - :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
martcho
новобранец
новобранец

Мнение от martcho »

колеги някои ще сподели какви блесни за лефер използва(кои са биячите хеххе), че на 15 октмври попаднах на доста джуруми от лефер , на воблера неискаше да яде и се чудех дали на някакав вид блесна бих имал успех при следваща среща със зъбатко когато е отгоре на повърхността, благодаря предварително :Р
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

ianimar написа:и аз бях снощи на рубин и после на малката буна на дружба и имах 10риби просто рибата вземаше на малка манджа/кука6 номер/
Това в кой часови диапазон се случва?
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

balyk написа:
ianimar написа:и аз бях снощи на рубин и после на малката буна на дружба и имах 10риби просто рибата вземаше на малка манджа/кука6 номер/
Това в кой часови диапазон се случва?
След 8.00 часа - дъжд + 7-9 м/сек С/СИ - ще да е било с харпун :D
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

martcho написа:колеги някои ще сподели какви блесни за лефер използва(кои са биячите хеххе), че на 15 октмври попаднах на доста джуруми от лефер , на воблера неискаше да яде и се чудех дали на някакав вид блесна бих имал успех при следваща среща със зъбатко когато е отгоре на повърхността, благодаря предварително :Р
Щом има лефер ,взимай от магазините 2-ки и 3-ки от всичко,което ти попадне :D Не се знае коя блесна ще искат рибите...често капризничат...трЕбЕ се сменят железата,докато набараш подходящото и уловисто за деня .
Аз съм аджамия в блеснарският риболов,ама..."Абу Гарсия" и репликата и "Алба" са си класика,проверена от колеги във времето.Сега и "Крокодил"-ите взеха да придобиват популярност....Много колеги работят със собственоръчно изработени блесни и често работят по-добре от най-марковите модели!
Аз съм рекламно лице на чичо "Манчо"?!? :lol: Ловя с тежката ,сребриста 2-ка--24гр. (ръждяса като за световно,мама и стара и, колкото повече ръждясва и пожълтява и покафенява,толкова повече риби хваща :lol: ) и със златистата 2-ка --14 гр.(и тя лови)

ПП Paynera,ми кО чакаш бре?Взимай такъмите и идвай да им вадим заедно зъбките на чернокопите и леферите в порт Бургас!Надявам се,че само на аватара ти има таквоз шкембе,че за атаката на тетраподите ще ти трябва да си спомниш добрите ,казармени години и...полосата :wink: ...Аааа,и ник'ва чалга.че ...мноУ сЪ изнервям от пайнерска музика :lol: Инак,като прочетох колко джибра си заделил да мине през казана....взе да ми ставаш особено симпатичен(от шарата не се интересувам) :wink: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

Ти само кажи , че има риба - нощем и ми се обади - 0888 74 96 87 Иво-Пайнера.Тетраполите , рибата и ракията са моя грижа.И да не идват нощем от ИАРА , че много фатам - да знаш.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”