Споделете, колеги

Модератор: Кърцата

grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Споделете, колеги

Мнение от grozevm »

Здравейте, колеги. Искам да ме посъветвате малко каде да отида около Стара Загора и да има добър шанс за улов. Много ми е важен тоя рибилов, понеже в близкия месец няма да имам никакво време, а в понеделник ще ми се отвори половин ден, който мисля да прекарам с рибки. Главно търся Щука, но и мирни риби не са изключени. (Може и на платено). Колега ме посъветва за Жребеца, но до обяд само малко далечко ми идва. Ще съм много благодарен на всякакви предложения.
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Споделете, колеги

Мнение от diavolo666 »

Единици са тези които биха споделили нещо-тук в СЗ никой никъде не ходи,никой нищо не знае,не е чул и така ;)Но понякога и с право,защото като излезе нещо за някой водоем и набързо се обезрибява,като веднага ми идва на ум за Пет могили...А понеже времето ти е ограничено,то е ясно,че пресевните и езерото Загорка(вероятно и Минералните бани)са ти най-близката дестинация.А преди ден-два бяхме на Чаталка,но там е повече от скръб-щукленца по 20 см.,уклеи по 5-6 см.,тук-там по някой кефал около 20-30 см.Добър вариант е и Пъстрово,но не знам какво е дереджето там.
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Щом 50 км. са много, не се сещам и аз за много близка дестинация. Може да опиташ за щука и бяла на ягоденската пресевна, където се влива реката обаче.
На Пъстрово спомена колегата, преди около година ходихме там, пълно мъртвило беше. Сега не знам как е.
А щом не е проблем да е платено, най-добрия вариант си остава Загорка. Аз лично не съм ходил за риба там, но когато мина, все хващат доволно колеги гледам. За мирни риби иде реч. За хищника не знам как стоят нещата там, има ли го изобщо.
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

Не километрите са проблем, а това, че за голям водоем като жребеца половин ден ми се струва малко. От друга страна мога да отида да повъртя със спининга. Какво мислите - от брега дали ще имам слука, че и ако лодката теябва да надувам, изобщо няма да има време.
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

С две думи. Мечтаният риболов в свободното време се получи. Мръднах до с.Обручище (на дупките) и резултата е 12 - 2. 12 щуки на цената на две блеснички. Повечето рибки бяха малки (700-800 гр) ама имаше 2-3 какички. Всички су живуркат там, от където дойдоха.Много съм доволен и довечера като имам време ще ви пусна и снимките.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”