Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
от 8.00 до 10 на рубин 4 риби след това на буната до към 12 ч,и нито духаше и не валеше
-
- новобранец
Бях си намерил пропуск за стотак,но се надявах че ще пускат официално и се отказах.Е затова братле бия път много на юг като имам възможност и троша човките.Благодаря за инфото, успех и със здраве!shturetc написа:Shturetc,може ли да се влиза в пристанището легално за Морската гара или пак по тетраподите се минава?
==========================
djakdjak_63 ,положението е станало по-кофти от преди откриването на Морска гара![]()
Сега не само, че,за да идеш да помяташ за чернокоп(или други риби) на Изтока, трябва да катериш тетраподите,ами....не можеш да преминеш до 1-2 корабни места,заради вътрешна(нова) ограда.Върви се обратно(по вътрешния път) до 5 място(Тютюнева магазия),т.е. до мястото,дето ни ОБЕЩАХА педерастите(пардон--кмета Митю Николов и шефа на пристанището) след пролетната ни подписка,че ще е НОВИЯТ пробив,осигуряващ БЕЗПРЕПЯТСТВЕН достъп на "гражданите и гостите на Бургас" до 1-4 корабни места, в началото на октомври 2013г !!???Майките им да....обичам....чисто голи!
Та,djakdjak_63,ако искаш да помяташ блесна в Бургас, Славянка е по-добрият избор,макар че тарапаната там е ужасяваща!?

- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc,paynera ако смятате за заформяте такъв риболов мога и аз да се включа салата,мезе че джибрата на 2.11.2013г ще влиза в казана до тогава на водка домашно производство
само драснете едно съобщение 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Събота вечер на пристанището в Царево 8-9 риби двама човека.Това от 20.00-до 3.00ч. Рибата дребна,ема мега пресен, кеф ти зарган, кеф ти сафрид ама риба хич.Малки куки,големи куки, поводи 0.19 на Сънлайн от 1.20 до 2.4м. пробвах всичко ама риба йок. 

-
- научил се да хвърля
Pe6o_Tikvata написа:Днес малка разходка по морето да намокря новите блесни взех някоя риба и някоя изтървах но поне си направих кефа да хвана чернокоп
Колега ще дадеш ли малко инфо за блесните- марка, грамаж

Снощи на Варненския вълнолом........изчоплих два пакета семки
ииииии.....изпих две бири иии.... това беше
п.п. Имам и шест рибки де от 20.00 до 1.00ч.Рибките колкото сафриди някои и по малки

п.п. Имам и шест рибки де от 20.00 до 1.00ч.Рибките колкото сафриди някои и по малки

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Лявата по холограмната е Крокодил и тежи 14 гр. а дясната по издължената
е Moresilda FRY 22 гр. тя лети по добре и по далеч на нея са всичките хванати риби а на крокодила имам две изтървани само , тройките са сменяни от мен че оргиналните не ми харесаха
http://akvasport.com/productv/5135/bles ... a-fry.html" onclick="window.open(this.href);return false;
е Moresilda FRY 22 гр. тя лети по добре и по далеч на нея са всичките хванати риби а на крокодила имам две изтървани само , тройките са сменяни от мен че оргиналните не ми харесаха
http://akvasport.com/productv/5135/bles ... a-fry.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Днес мирова скръб на варненския вълнолом...
Тя като е "мирова", няма как да е само на вълнолома и на Дружба така ,че и на "юг от Бургас" приятели от брега и те така снощи...абее..съвсем верно си го написалstarcho написа:Днес мирова скръб на варненския вълнолом...

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Снощи проба в хубавата вечер по скалите между Царево и Варвара-резултат 1 бр. Среден размер за 3 плувки,след 20 часа почна атаката на лодките които тармъчат всяка педя от заливите за зарган .Поседяхме още час ,понагледахме се на моладжиите и тръгнахме.Не търсете зарган там-всичко се тараши по няколко пъти на вечер
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Снощи на морска гара ( от външната страна )19 - 22:30 четири извадени риби, като първите три от 19 - 19:20... 
Викам си а сега уцелих момента... Да ама НЕ
до 21:30 без удар, след това до 22:00 три удара - една риба.

Викам си а сега уцелих момента... Да ама НЕ

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- shturetc
- ще става разбирач
Одеве,от 16.00 до 18.30ч ,на Морска гара Бургас- 5 бързи чернокопа,три още по-бързи отрязвания на куката и още 3-4 неотразени качествено от мен удара на зъбатите.
Като се има впредвид,че вчера за 5 пъти повече време имах....5 пъти по-малко риби
,т.е. 1,съм доволен
Ема,на който има 100 % ударяемост(нова дума)--което съвсем не значи 100 % успеваемост--е жива атеринка!!!
50 % ударяемост на смарангьосани хамсии(щот пресни няма) и 20 % на пресен,стар и какъвто и да било сафрид.
За утре съм разкъсан на две,щото има потвърдено от 5 независими източника инфо
,че на Моста (вече почтиии отремонтиран) ,на любимият ми почин за улов на заргани(а именно-на жива атеринка) днес са измъкнати няколко каиша
Май по тъмно ще започна със зъбатите,а после ще хвърча до Моста...................

Като се има впредвид,че вчера за 5 пъти повече време имах....5 пъти по-малко риби

Ема,на който има 100 % ударяемост(нова дума)--което съвсем не значи 100 % успеваемост--е жива атеринка!!!

За утре съм разкъсан на две,щото има потвърдено от 5 независими източника инфо

Май по тъмно ще започна със зъбатите,а после ще хвърча до Моста...................

- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc
Добре си го запланувал дано имах много слука,аз се готва за маслен нос в петък като се върна ще дам инфо
Добре си го запланувал дано имах много слука,аз се готва за маслен нос в петък като се върна ще дам инфо

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
zxzx,миии с кракомобила толкоз.Преди 20 дена направих задната си капла на 8-ца и...съвсем стесних риболовните дестинации,когато съм сингъл;) ...Абе,важното е рибоадреналина(нова думичка) да е на висока кота!
Успех на Маслен нос!
Риби има,фишфендерите са черни,дет се вика,ама що не щат да ядат и колегите само се мокрят....отговор няма(или,както се бе изразил преди 40-ина години Боб Дилън:"Отговорът с вятъра се носи,с вятъра ,приятелю лети...")
Наслука и Наздраве!!!
Успех на Маслен нос!
Риби има,фишфендерите са черни,дет се вика,ама що не щат да ядат и колегите само се мокрят....отговор няма(или,както се бе изразил преди 40-ина години Боб Дилън:"Отговорът с вятъра се носи,с вятъра ,приятелю лети...")
Наслука и Наздраве!!!
- zxzx
- научил се да хвърля
Аз съм се подготвил чепарета утре и скарида най-вече ракия че ще има кой да кара на връщане
та да мога да си поркам с капитана качествено,за вторник мисля с авери да слеза след царево ако си айляк може да дойдеш