Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Примамки за распер
Модератор: sapuna
Примамки за распер
Здравейте. Бих бил любопитен, да разбера, какви примамки са работещи за хитрия хищник...блесни, селикони или воблери?!?!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Примамки за распер
Също така и салмо трил.
- murphymet74
- ще става разбирач
Важно е да водиш примамката бързо! Ако се движи бавно и в устата му да я подадеш не взема 

Благодаря за бързите отговори, а с Хорнет серията на Салмо, може ли да има успех на распер, или пък Пърч серията???
Kastmaster, ако намериш на Condor ще е добре! Оригинала е на Acme!
Цвета на този спинер подходящ ли е за распер на Дунав?
http://prikachi.com/images.php?images/184/6664184m.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images.php?images/184/6664184m.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- begleca_sv
- кандидат преподавател
според мен зима на всякакви цветове дори без да са боядисани
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Дано си прав колега. На мен спинера много ми хареса в тази разцветка, но като гледам по снимките распера го хващат предимно на бели с червена глава. Дано да хареса този, който съм си купил, че нямам бюджет за други разцветки.
Много са скъпи тези спинери и воблери! Как издържате колеги?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Някои спестяват,други си купуват по много наведнъж,щото имат пари.Но да знаеш че никой не е напълнил кутията за един ден.Купувам винаги когато имам възможност и си пазя примамките (уча се да мятам точно), ама все по някоя заминава из клони, камънаци и тръстики.Па като установиш че някои примамки не те кефат иiordigd написа:Дано си прав колега. На мен спинера много ми хареса в тази разцветка, но като гледам по снимките распера го хващат предимно на бели с червена глава. Дано да хареса този, който съм си купил, че нямам бюджет за други разцветки.
не ловиш на тях ги продаваш и купуваш нови.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- murphymet74
- ще става разбирач
Трябва да свикнем с мисълта че примамките са кунсуматив! Губим ги по закачки,захабяват се и тн. Слагаме следващата и продължаваме. Във всеки вид риболов за да хванеш качественно риба трябва да инвестираш. Нима при риболова на плувка преди всеки излет не се купуват захранки и стръв? Цената е равностойна на покупката на скъп воблер(и то при всеки излет на плувка!). Риболова е скъпо удоволствие ако искаме да му се насладим в цялата му прелест. Аз не съм от хората разполагащи с много средства но предпочитам да събирам по малко за да му се насладя.
Наслука на всички!
Наслука на всички!
murphymet74 написа:Трябва да свикнем с мисълта че примамките са кунсуматив! Губим ги по закачки,захабяват се и тн. Слагаме следващата и продължаваме. Във всеки вид риболов за да хванеш качественно риба трябва да инвестираш. Нима при риболова на плувка преди всеки излет не се купуват захранки и стръв? Цената е равностойна на покупката на скъп воблер(и то при всеки излет на плувка!). Риболова е скъпо удоволствие ако искаме да му се насладим в цялата му прелест. Аз не съм от хората разполагащи с много средства но предпочитам да събирам по малко за да му се насладя.
Наслука на всички!