НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ

Мнение от bkd »

Чиста проба просташки вандализъм и слабоумен мутрацизъм са новите арендатори на яз. Диканите.Имах "честта" да риболовствам с преспиване и да разбера що за "хора" са новите стопани.На сутринта колата ми беше брутално опустошена с две спукани гуми,изкъртена антена и откраднат чифт рибарски ботуши.От човека на охраната разбрах,че съм бил опреличен като "мрежар"?!?Без дори да потърсят (арендаторите) най-елементарен разговор с мен,за да си изяснят подозренията,аз техният гост на водоема по най-безпърдонен начин бях брутално обруган.Направете си изводи КОЛЕГИ и ви приканвам към тотолен БОЙКОТ на тези самозвани тарикати.Откровена лъжа е и че "предстои" зарибяване!!!НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!!Или поне такива да не ви лъжат!Разчитам за подкрепа!!
Пишете,предложете по какъв начин може гилдията да се предпазим и противодействаме на подобен вандализъм.....
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Ако искат война, дай им война.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Трябва ли с въдиците си да носим и КАЛАШНИК?Не ми звучи нормално вместо релакс да се правим на рамбовци!!!
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Тъпо е наистина, вместо да се кефиш, да влизаш в конфликт и не си ти този, който желае конфликт все пак. Но пък оставят ли ни друга възможност?

Не знам, но си мисля, че в България сме прекалено "цивилизовани". Виждал съм в други държави, какво е отношението към подобен род агресия към неприкосновената им по конституция личност, семейство и собственост. Първо ще отвърнат на агресията с агресия, а после нека оня да се жалва на полицията. :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Приятели,колеги разберете че не се ли противопоставим на подобен анарховандализъм нашето хоби ще се превърне в задължение!!!!В крайна сметка има ли държавна или каквато и да е институция да контролира и да санкционира подобни ванхалии?Говорете бе хора !!!!
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Добре де, ти постъпи ли спрямо процедурата? Обади ли се на Полиция, застрахователна компания?
Veronika

Мнение от Veronika »

Сигурна съм че има хиляди начини да им отмъстиш, като например отиваш и им отрявяш рибите с нитрати или квото и да е, така че да измрат веднага а не някой рибар да хване отровна риба.
Не мога да повярвам че може да се държат така, не е това начина, така че и ти им отмъсти в техния дух.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Проблема не е във водоема !!! Слабоумната му експлоатация и вандалското му сънхранение ще го погуби и ще ни прогони от него!!!Тези "стопани" още не са направили абсолютно нищо откъм зарибяване и от каквото и е да е и вече виждат в който и да е че някой ги заплашва.Ако смятате че арендата трябва да бъде избита по време на забраната и след това нали се сещате....АМАН ОТ ТАКИВА АРЕНДАТОРИ !!!
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Не може да няма някаква клауза, по която да се предизвика градската прокуратура да повдигне обвинение за отнемане на арендата. Обикновено става по сигнал до прокуратурата.

Пролема е, че дори да се намери такава, делата които ще се водят ще отнемат толкова дълго време и водоема наистина ще бъде унищожен. :x
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колега, за да получиш някаква компенсация първо трябваше да направиш оплакване в полицията и при застрахователите, ако имаш КАСКО. Имаш ли протокола от полицията и колеги свидетели ще ги осъдиш. Аз няма да отида на Диканите повече, въпреки, че ми съвпада с името, от солидарност с теб и ще накарам още десетина колеги да ги бойкотират. Друг път си спи в колата и дръж под ръка пушката.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

НЕ ХОДЕТЕ НА ДИКАНИТЕ ! ! !

Ходя там през село Дрен и обикновенно се отсрамвам с добри костури, но от последните два излета резултата е резилтат !!

ОТПИСВАМ ГО ! ! !
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе вие нормални ли сте?ок-тотален бойкот на диканите,поне от моя страна!!!!ама една птичка пролет не прави-боли ги куро тех за тия работи и без това няма да усетят-народа за сьжаление е доста прост и само реклами му дай....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ще им ебь майката и на поолиция и на застрахователи-то е едно писане,едно подписване на свидетели,една бюрократщина....по добре си псувай под носа и си плащай щетите...поне нервите,НЕРВИТЕЕЕ ще отьрвеш-бития бит,еба....нална фраза :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
kometa3
новобранец
новобранец

Re: НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ

Мнение от kometa3 »

Не им стъпвам от две години .......тяхната....
Още едно и ....сефтето!!!
mikata1
новобранец
новобранец

Re: НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ

Мнение от mikata1 »

i cqlo lqto beshe palno s mreji v qzivira.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”