Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ
Модератор: sapuna
НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ
Чиста проба просташки вандализъм и слабоумен мутрацизъм са новите арендатори на яз. Диканите.Имах "честта" да риболовствам с преспиване и да разбера що за "хора" са новите стопани.На сутринта колата ми беше брутално опустошена с две спукани гуми,изкъртена антена и откраднат чифт рибарски ботуши.От човека на охраната разбрах,че съм бил опреличен като "мрежар"?!?Без дори да потърсят (арендаторите) най-елементарен разговор с мен,за да си изяснят подозренията,аз техният гост на водоема по най-безпърдонен начин бях брутално обруган.Направете си изводи КОЛЕГИ и ви приканвам към тотолен БОЙКОТ на тези самозвани тарикати.Откровена лъжа е и че "предстои" зарибяване!!!НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!!Или поне такива да не ви лъжат!Разчитам за подкрепа!!
Пишете,предложете по какъв начин може гилдията да се предпазим и противодействаме на подобен вандализъм.....
Пишете,предложете по какъв начин може гилдията да се предпазим и противодействаме на подобен вандализъм.....
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Тъпо е наистина, вместо да се кефиш, да влизаш в конфликт и не си ти този, който желае конфликт все пак. Но пък оставят ли ни друга възможност?
Не знам, но си мисля, че в България сме прекалено "цивилизовани". Виждал съм в други държави, какво е отношението към подобен род агресия към неприкосновената им по конституция личност, семейство и собственост. Първо ще отвърнат на агресията с агресия, а после нека оня да се жалва на полицията.
Не знам, но си мисля, че в България сме прекалено "цивилизовани". Виждал съм в други държави, какво е отношението към подобен род агресия към неприкосновената им по конституция личност, семейство и собственост. Първо ще отвърнат на агресията с агресия, а после нека оня да се жалва на полицията.

Проблема не е във водоема !!! Слабоумната му експлоатация и вандалското му сънхранение ще го погуби и ще ни прогони от него!!!Тези "стопани" още не са направили абсолютно нищо откъм зарибяване и от каквото и е да е и вече виждат в който и да е че някой ги заплашва.Ако смятате че арендата трябва да бъде избита по време на забраната и след това нали се сещате....АМАН ОТ ТАКИВА АРЕНДАТОРИ !!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Не може да няма някаква клауза, по която да се предизвика градската прокуратура да повдигне обвинение за отнемане на арендата. Обикновено става по сигнал до прокуратурата.
Пролема е, че дори да се намери такава, делата които ще се водят ще отнемат толкова дълго време и водоема наистина ще бъде унищожен.
Пролема е, че дори да се намери такава, делата които ще се водят ще отнемат толкова дълго време и водоема наистина ще бъде унищожен.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, за да получиш някаква компенсация първо трябваше да направиш оплакване в полицията и при застрахователите, ако имаш КАСКО. Имаш ли протокола от полицията и колеги свидетели ще ги осъдиш. Аз няма да отида на Диканите повече, въпреки, че ми съвпада с името, от солидарност с теб и ще накарам още десетина колеги да ги бойкотират. Друг път си спи в колата и дръж под ръка пушката.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ
Не им стъпвам от две години .......тяхната....
Още едно и ....сефтето!!!
Re: НЕ ХОДЕТЕ НА ЯЗ.ДИКАНИТЕ
i cqlo lqto beshe palno s mreji v qzivira.