Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- atanasov69
- новобранец
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Колега зависи откаде идваш даи по точно кординати и щетиго опиша наи подробно до там, от Севлиево до орехите на около 40км.xsxboy написа:Здравейте.
Някой габровец може ли да ме упъти как да стигна до тези орехи по-възможно най-прекия път и пътя да е в прилично състояние.
Зададох на gps до Крамолин и ми го показва пътя до там но от там ще ми е нужна помощ за да стигна до тези орехи така, че ако се намери някой човек да помогне ще е добре... и пътя до там как е ?
Дай му на GPS това: 43°6'52"N , 25°8'45"E и си точно тамxsxboy написа:Здравейте.
Някой габровец може ли да ме упъти как да стигна до тези орехи по-възможно най-прекия път и пътя да е в прилично състояние.
Зададох на gps до Крамолин и ми го показва пътя до там но от там ще ми е нужна помощ за да стигна до тези орехи така, че ако се намери някой човек да помогне ще е добре... и пътя до там как е ?
мерси.Toki написа:Дай му на GPS това: 43°6'52"N , 25°8'45"E и си точно тамxsxboy написа:Здравейте.
Така...значи от Крамолин до Горско Косово има път-поносим влизаш в с.Г.Косово иведнага в дясно по асвалта -минаваш стената и около 1-1.5 км са "Орехите".Минаваш паметника и още малко и си търсиш отбивка.Хайде "на кука " и да пишеш.
какво си
.

И от къф зор ще ходи от Крамолин до Г.Косово, като може от Крамолин по асфалтовия път да се пусне точно на Мъгара, от там на ляво и след 2км. е на орехите.danikl написа:Така...значи от Крамолин до Горско Косово има път-поносим влизаш в с.Г.Косово иведнага в дясно по асвалта -минаваш стената и около 1-1.5 км са "Орехите".Минаваш паметника и още малко и си търсиш отбивка.Хайде "на кука " и да пишеш.какво си
.
![]()
![]()
пътя през Крамолин е пълна скръб . ако легнаш в някоя от дупките само каската ще ти се вижда
-
- ще става разбирач
Само една поправка колега! Пътя според мен не е поносим а прекрасенdanikl написа:Така...значи от Крамолин до Горско Косово има път-поносим влизаш в с.Г.Косово иведнага в дясно по асвалта -минаваш стената и около 1-1.5 км са "Орехите".Минаваш паметника и още малко и си търсиш отбивка.Хайде "на кука " и да пишеш.какво си
.
![]()
![]()

Зависи от гледната точка и целта на мероприятието ,нищо лично

В спора се ражда истината. 

Колеги обработвайте рибата термично (пържене , печене)
На 24 окт. се върнах от тридневен излет и изчистих 17 от 23 риби с ТЕНИЯ (червеноперка и каракуда)
Тази зараза не е за пренебрегване.
На 24 окт. се върнах от тридневен излет и изчистих 17 от 23 риби с ТЕНИЯ (червеноперка и каракуда)
Колега,хищника тения няма.panter написа:Колеги обработвайте рибата термично (пържене , печене)

- begleca_sv
- кандидат преподавател
тук защо не се публикуват снимки като в другите теми страх ви е да не ви изловим рибата ли кво ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Аз последния път като бях нямаше нищо за снимане, за 5 часа 1 костур
Това по-предния уикенд, рибата се беше занесла на някъде, който знае къде е сигурно лови, определено не беше на Младен, не и близо до брега.

- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега нещо бъркаш, виждал съм безброй костури с тения.smadokov написа:Колега,хищника тения няма.panter написа:Колеги обработвайте рибата термично (пържене , печене)
Иначе бяхме на Дарданела с един приятел в събота с лодката и хванахме само около 30 костура. Колегите с силикони и блесни също се оплакаха, били пълно капо. Иначе друг приятел похванал доста щуки на Мъгъра, на рибе и на придърпване, на блесна не пипало.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Снимай и покажиКолега нещо бъркаш, виждал съм безброй костури с тения.

Аз там съм пораснал...
Някой би ли споделил прясна информация за язовира? Интересува ме риболова на хишник от лодка.