Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фен клуб "Национална среща НАРИБА"
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
5кила написа:да си носиш и ПЕЧАТА,че инак нема да разговарямеsestrata написа:Като се видим на среща 3 ще ти отговоря.5кила написа:...ти пьк кога стана такьв НАЦИОНАЛЕН СРЕЩАЧ?...или викаш:баш па аз дето ПЕЧАТ си нямам,кво да говоря с тебе
![]()

Вижте кво бе хора,наистина що ни требет тия предмети(не че е лошо)
Що не земем да си измайсторим един байряк с логото на форума и твае.Казваме къде ще е срещата и там се забива байряка.Мен не ми требет награди,мен ми требе да ви видя да се почерпим по една
е аде и по две да са
еее,по колкото кажете.Та така де,аз като ви гледах на първата среща най ми хареса байряка,та нали той събира хората.
Ясе вижте тук нее ли красиво....

Що не земем да си измайсторим един байряк с логото на форума и твае.Казваме къде ще е срещата и там се забива байряка.Мен не ми требет награди,мен ми требе да ви видя да се почерпим по една

Ясе вижте тук нее ли красиво....

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е кожа бе Павка!sestrata написа:5кила написа:да си носиш и ПЕЧАТА,че инак нема да разговарямеsestrata написа: Като се видим на среща 3 ще ти отговоря.или викаш:баш па аз дето ПЕЧАТ си нямам,кво да говоря с тебе
![]()
Тъй вече ми харесваш
Оная озлобено-песимистичната кожа не мога да ти я понасям.

Еееееееееееех споменииииииии! И Неделчо го нямаше тогава!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- и господ не е толокова добър
Ти вече си за ледовития океан,с тези дупки и възможности на леда.Nedeltcho Delev написа:sapuna1971 написа:
Еееееееееееех споменииииииии! И Неделчо го нямаше тогава!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееееееееееех кво ми беше хубаво бееез вааас,и на втората хич не ми бешеееее хубавооо,пък на третатааа,ако сте на Дунава аз ще съм на Бяло морееее...............................

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сапунче, стига наистина стана раздувка и чесане на езиците, както гледам 90% са съгласни, но все пак го подложи на гласуване за да се взима вече някакво решение, щот после предстои гласуване за дата, след това за място или в обратен ред, то уж има време ама то си хвърчи, а и някои може да иска да си го планира по от рано. Направи гласуването така, че да се гласува с да и не и да има прасенце, теленце, агънце и т. н. няма да те уча убеден съм, че ще го измислиш. Чуха се мнения и за повече от две срещи но според мен така ще се разводнят нещата и ще се събираме по - малко хора. Нека да има и други срещи но тези пролетна и есенна да са основните пък ако се организират и други добре дошли. А относно песимизма на 5кила, аз смятам,че вече има организирани деиствия на съфорумци като акцията, две национални срещи, да не споменавам броя на регионални, отпечатване на календари. Може би не всички са сериозни хора от форума, но има доста такива. А и добре, че не са всички щот 14 000 човека няма водоем който да ни събере.